Hele fijn webshop!

De bestelde spullen zien er erg leuk uit! Er ontbrak iets in mijn bestelling, contact gehad met de vriendelijke klantenservice, die dit gelijk serieus oppakten en het hebben nagezonden. Aanrader!

Snelle levering en mooie goede spullen!

Ik heb de uitnodigingen voor mijn trouw vandaag ontvangen en ze zijn prachtig! Door het gebruiksvriendelijke programma kan je deze volledig zelf ontwerpen naar je eigen smaak. Bovendien is de kwaliteit goed en de klantenservice uitstekend. Ik raad deze webshop aan iedereen aan!!!

Fantastische en leuke spullen

Enige min puntje is het contact via de mail is niet heel snel. Zo heb ik as zaterdag een T-shirt nodig die verkeerd geleverd is, er wordt geen haast geboden deze zsm op te sturen, dat vind ik jammer!

Gemakkelijk besteld en vervolgens snel geleverd.

Hele fijne webshop!!

Prachtige producten en hele snelle levering.

Positief maar wel veel geld voor de kwailiteit

Ik heb super mooie ballonnen gekregen en ze waren snel binnen wel had ik 4 kapotte ballonnen in een set van 16 dit vind ik best wel zonde gezien de prijs berer super tevreden!!

Geheel volgens verwachting

Goed produkt, redelijke prijs, vlug bezorgd

Topp

Snelle levering duidelijk op de hoogte van de stappen ! Alle informatie op de site te vinden en heel snel antwoord als je ze mailt ..!! Kortom TOPPPERSSS

Super fast and nice products!

Everything came super fast and well packed!

Mooie producten en snelle levering!

Snelle verzending en goed verpakt.

Mooie haken

Nog geen

Helaas hebben wij ons proct nog steeds niet ontvangen; het zou op 31-3-2021 geleverd worden en het is inmiddels 5-4-2021 Wel telefonisch contact gehad met jullie en volgens jullie is ons pakket wèl opgehaald.

Super service en mooie producten

Altijd vriendelijk contact en goede hulp. Duidelijke website en hele snelle levering.

redelijk

Ik heb al enkele keren om een factuur gevraagd, maar nog niet ontvangen.... graag sturen naar [email protected].

Topservice

Snel geleverd, mooie kwaliteit. Top

Ik verwachtte mijn pakket 2 dagen nadat ik het thuis al ontvangen heb. Super snelle en goede levering dus in België

Leuke aparte dingen

Ben erg blij met hoe het eruit ziet verzorgd snelle levering Alleen misschien puntje van aandacht om ze in het doosje strak te zetten was gelukkig netjes maar kon anders beschadigd zijn extra papier erin en klaar

Prima ervaring, snel de benodigdheden voor onze bruiloft in huis. Werd geleverd in een erg grote doos. Dit had wat ons betreft wel een kleinere verpakking kunnen zijn.

Mooi en eigentijds

Ik heb een muziekje in de vorm van een maan van Nobodinoz besteld en twee 'bijpassende' hydrofiele doeken. De vormgeving en kwaliteit zijn super! We zijn er heel blij mee!

Mooie en leuke spullen, ontzettend veel keuze!

Ze hebben hele mooie spullen, voor diverse thema’s en gelegenheden. De bezorging was erg snel en goed verpakt. Helaas vond ik sommige dingen vrij duur, maar verder was ik erg tevreden.

Frisse en overzichtelijke site met groot assortiment

Snelle en goede levering! En fijne klantenservice!

Oplichting??

Niks ontvangen terwijl kidsdeco aangeeft mijn bestelling een week geleden te hebben verstuurd. Volgens de track&trace hebben ze het pakket niet afgegeven bij PostNL. Ik heb 2 dagen geleden een email gestuurd, ook hier ontvang ik geen reactie op. Opgelicht??

Ruime keuze, super snelle levering, goede communicatie. Alles was top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht