Ik had een ringdoosje hexagon chique met namen besteld en het zag er heel mooi en chique uit. Het was voor de verzending extra goed verpakt. Super!

Weinig voor een hoge prijs

De producten vallen kleiner uit dan verwacht en je betaalt er een te hoge prijs voor

Goede service en goede kwaliteit

Ik ontving de producten al de volgende dag! Heel prettig! De kwaliteit van de producten is erg goed, dus vooral voor het knutselen ook erg prettig. Jammere is alleen dat ik een voucher met nog 5% korting kreeg, maar deze is geldig t/m feb '21, oopsie!

Komt niet overeen

Ik heb een acryl spiegel goud tafelnaam besteld, maar de kleur komt totaal niet overeen. Het lijkt meer op oranje dan goud. Vind het zonde van mijn geld en ik heb er behoorlijk veel voor moeten betalen! Jammerr

Snelle verzending!

Mooie producten, snelle verzending.

Super levering, duidelijke website en snelle verzending!

Ontzettend leuk aanbod en perfecte service.

Manco wiegje en beschadigd bedje Bermbach ontvangen en ik krijg geen antwoord meer op m’n mails.

Jullie bieden een mooie waaier van merken aan en je kan af en toe van een interessante korting genieten, maar de dienst na verkoop vind ik tegenvallen. Na de aankoop van een dure wieg en een bedje van Bermbach, kregen we enkel het bedje binnen. Dit bleek dan nog beschadigd te zijn ook. Ik kreeg na een mail enkel te horen dat er contact zou worden opgenomen met de dienst inkoop. Dat was vorige week donderdag. We zijn dinsdag vandaag en ik weet nog steeds niet waar de wieg blijft en hoe het probleem met het bedje zal worden opgelost. Ik heb gisteren dan maar zelf contact opgenomen met Bermbach Duitsland en ik kreeg vandaag al een mail met excuses en een regeling ter omruiling van het bedje. Uiteindelijk werd er ook door jullie gereageerd en correct gehandeld. Waarvoor dank.

Snelle levering Toffe producten Veel keuze Top!

Snelle bezorging, ballonnen waren magertjes

Ballonnen met confetti waren van slechte kwaliteit. De slingers waren uitstekend

SUPER LEUK!

De cadeautjes voor onze getuigen gaan we met plezier afgeven, zo persoonlijk en mooi!

Uitstekende en snelle service

De service was fantastisch, ondanks dat er een product niet meer voorradig was hebben ze toch hun best gedaan en was het toch nog op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed verpakt

Super product, super service!

Iets besteld wat heel mooi is geworden met initalen erop. Het had erg veel haast en dus mail gestuurd of sneller dan normale verzending nodig was. Is een dag eerder bezorgd dan gevraagd! Super aardige en goede service! Zeker aanrader.

De memory-box is super mooi geworden. Ook goede klantenservice.

Snelle levering. Product zoals omschreven

Snelle levering, nog mooier als op het plaatje! Super fijn product.

Snel en goed bezorgd

Duidelijke site

Altijd goede kwaliteit en service

Beschadigd

De pinata was beschadigd. Ik heb al een mail gestuurd met foto, maar geen antwoord gekregen!!

Fantastisch leuke en kwalitatieve spullen om heel creatief mee werk te gaan!

Ik heb ballonnen, slingers en nog een aantal leuke versieringen besteld om de locatie op te vrolijken waar ik mijn huwelijksaanzoek wou doen. Met succes! De grote ballonnen (waarvan eentje 1 meter was) hebben echt goed geholpen om een "wolk" te maken. Ik had ook ballonnen van de Action maar die waren minder goed (er waren een paar ontploft en een paar die niet lang in de lucht bleven hangen); Bij We Love Deco ben je op het juiste adres voor versieringen met goed kwaliteit! Dus zeker een aanrader.

Product zoals omschreven

Toppy

Erg blij met mijn aankoop en snel en goed verpakt bezorgt Zeker een volgende bestelling waard

Producten zijn altijd goed en geweldig. Cadeautasjes zijn kleiner dan verwacht (afmetingen staan wel goed op de site). Jammer dat veel gewenste spullen niet op voorraad zijn/waren.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht