Goede service en mooi product

Wilde wat aanpassen aan de peronalisering en dat werd snel en goed opgepakt. Mooi product

Wat een leuke gastenbedankjes hebben wij bij jullie besteld Wij zijn er zeer tevreden over Dank u wel

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zeer begripvol en coulant bij het behandelen van een probleem met een bestelling. Absoluut een aanrader.

Artikel zoals afgebeeld en snelle levering

Artikel is geleverd zoals in de beschrijving is omschreven

Snel en professionele hulp

Geweldige website met zoveel leuke dingen! Goed advies en snelle service

Snelle Service

Leuk bezorgd, presies wat we verwachten

We hadden 2 reveal kanonnen. Met poeder en confetti ( roze ) Was even een strugel om ze te laten werken, maar het poeder en canfettie gaven het gewenste resultaat. Super fijne middag mee gehad! En jeej het is een meisje

Nette service en mooi product

Nette service en je wordt goed op de hoogte gebracht. Mooi product gekregen

Leuk verpakt en er zat ook nog een leuke attentie als verrassing bij!

Slechte stickers

Verzending allemaal dikke prima! Alleen heel erg jammer dat de stickers van het zakje niet blijven plakken

Communicatie

Slechte communicatie geen antw via Instragram email etc. Paketje op verkeerd adres afgeleverd!

Snelle levering en alles naar wens

Snelle levering en alles naar wens. De glazen buisjes zijn allemaal heel aangekomen.

Goed kwaliteit en snelle levering

Ben erg tevreden goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi product

Ballen goed verpakt; al vond ik de tweede doos wel erg groot. Verpakkingsdoos was wel 5x groter. De ballen kwamen overeen met de kleur blauw van little Dutch.

In coronatijd een perfect cadeau om afstand te overbruggen

Wij hebben nu meerdere kindjes een mooie ballon gevuld met helium gestuurd en allemaal zijn ze heel erg enthousiast. Niet alleen over de mega ballon maar ook over de grote doos waar de ballon in wordt geleverd. De ballon blijft ook lang goed.

Goed. Wat ik wel jammer vind is dat zeer veel zaken niet beschikbaar waren.

Ballonen van slechte kwaliteit, was bij de vorige bestelling niet zo :)

Ballonen van slechte kwaliteit naar mijn idee. 1 kapot en 1 kapot na opblazen.. Ballonnen blijven niet lang in de lucht met helium.. Bij mijn vorige bestelling, had ik geen min punt. Service, site en levering vind ik heel goed.

Uiterst professionel

Meerdere malen wat besteld. Altijd keurig verpakt. Duidelijke beschrijving. Ik vind dat jullie waar geven voor mijn geld. Een keer kwam ik er niet uit, gebeld en zeer vriendelijk en geduldig geholpen.

Prima geregeld

Goede webwinkel

Ik heb een mooie herinneringsdoos gekocht voor mijn kat. Het ziet er mooi uit alleen mochten de letters voor mij nog iets groter en duidelijker. Verzending was tip top in orde.

Ruim assortiment, snelle levering en goed verpakt.

Top! Snel en netjes geleverd.

Zeer tevreden, snelle en nette levering.

Mooie decoratie!

Ik heb de versiering van mijn verjaardag bij Partydeco besteld en ben super blij! Mooie kwaliteit! Een aanrader!

Het product dat ik had besteld is prima en fijne snelle levering

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht