Snelle en goede service

Bestelling geplaatst en volgende dag heb ik de bestelling ontvangen. Er zat iets fragiels tussen wat helaas niet helemaal ongeschonden door het leveringsproces was gekomen maar ook dat was snel opgelost en middels een service gerichte oplossing. Top service!

Nvt

Nvt

Prima bestellen

Prima om te bestellen, goed verpakt en netjes geleverd. Maar bij afhalen op locatie Dordrecht is het erg zoeken waar je moet zijn. Je hoeft niet af te spreken wanneer je langs komt, maar vervolgens wordt er niet open gedaan. Na half uur zoeken en bellen uiteindelijk door iemand uit het magazijn geholpen.

Goede kwaliteit en super snel geleverd

Boek naar keuze bestelt. Overzichtelijk op site welke gegevens er nodig zijn. Daarna kwam het snel binnen en was het keurig verpakt. Kwaliteit was ook echt zoals gehoopt en verwachr

Precies zoals ik had verwacht en keurig op tijd

Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd

Super!!

De stickers waren voor mijn ouders/ moeder, ze was heel Enthousiast! Mooie kwaliteit! Ook snel binnen, heeel fijn!

TOP! Wat een service en mooi product!

Er was wat mis gegaan met mijn gepersonaliseerde bestelling. Ik baalde enorm want ik had het voor een speciale gelegenheid nodig. Nadat ik het heb gemeld is er direct actie ondernomen en heb ik dag erna mijn bestelling helemaal perfect ontvangen.

Nette, vlotte afhandeling

Handige webshop met onwijs veel originele producten en super snel in huis.

Mooie houten doos

Mooie houten doos van goede kwaliteit. Snelle levering. Datum op de doos is iets was slecht leesbaar. Verder ziet het er heel mooi uit!

Niet zo goed

Jullie schrijven gouden belettering en is niet waar

Super mooie en snelle levering!

Super mooi product gemaakt!!

Snelle levering en mooie producten

Mooie producten, snelle levering

Producten zoals omschreven, mooie kwaliteit en super snelle levering.

Snelle service en mooi product

Snelle service en mooi product

Snelle en goede zending

Goede en vlotte levering

Prima geregeld!

Snel geleverd maar artikelen nog niet gebruikt. Te vroeg om te beoordelen

Fantastische

Levering was super snel . Producten waren zeer goed ingepakt . Product was zoals we het hadden gemaakt via de site . Zeker een aanrader .

Wat een origineel kado

Voor onze komende kleinzoon kocht ik een autobaan bij jullie. Ik ben heel tevreden met de snelle levering. Enthousast zéker over het ontzettend leuke product. Ik ga vaker kijken op jullie website als ik iets origineels wil kopen. Ik heb het aan meerdere grootouders doorgegeven.

Snelle levering en mooie producten

Pakket is snel geleverd goed verpakt.

Uitstekende service

Bestelling na 1 dag binnen. Beschadiging aan het gastenboek en wordt per direct nieuwe besteld, oude hoef ik niet terug te sturen! Mooie en overzichtelijke website!

Snel en goed

Mijn bestelling binnen 1 dag op het afhaalpunt, echt superfijn! En ook nog een kortingcode erbij voor de volgende keer!

Leuke artiekelen

Leuk assortiment van deco artiekelen voor de kinder kamer. Veel voor in de meisjes kamer maar voor mijn zoon was het iets lastiger om iets te vinden wat niet te baby-achtig is. De leeuw magneten zijn een hit!

Geweldige ervaring!

Super goed dochters verjaardag kunnen vieren in deze Coronatijd; taarten in achterbank en touren langs iedereen, kindjes konden vervolgens de bus in om taartjes te eten, te kletsen en feestje vieren! De bussen zien er ook super mooi uit en het gaat allemaal heel relaxt. Echt geslaagd om ergens iets speciaals vannte maken!

Top! Mooie producten en snelle levering.

Super snelle bezorging van super leuke spullen

Originele artikelen om een thema neer te zetten. Veel keus tegen leuke bedragen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht