Zeer vlot om te bestellen. Ook geleverd op de voorziene data. Met andere woorden geweldig.
Beste Marie, Fijn om te horen dat je een geweldige ervaring bij ons hebt gehad. We hopen dat we je snel weer zo'n ervaring kunnen geven! Met vriendelijke groet, Annelie
Hele leuke site, overzichtelijk, makkelijk te bestellen, zeer snelle levering. Mij zien jullie terug voor nog meer leuke dingen te bestellen.
Beste Claudia, Leuk om te horen dat het allemaal zo goed bevalt. Wij kunnen niet wachten om jouw volgende bestelling in te pakken! Met vriendelijke groet, Annelie
Duidelijke website, alles ging vlot. Zeer snelle levering, zelfs tijdens covid-19!
Beste Eline, Leuk om te horen dat alles zo gemakkelijk en snel is gegaan! Met vriendelijke groet, Annelie
We love deco is een erg leuke website. Ze hebben leuke spullen die niet overal te verkrijgen zijn. Prijsverhouding vind ik wel wat hoog.
Beste Linda, Leuk om te horen dat je ons assortiment leuk vindt. Dat de prijsverhouding bij bepaalde producten hoger ligt heeft met het volgende te maken. Het doel is om een van de grootste assortimenten aan te bieden. Daarnaast hanteren wij ook voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Hierdoor kunnen de prijzen van sommige producten hoger zijn. Ik hoop dat je het op deze manier iets beter kan begrijpen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Annelie
Binnen 1 dag geleverd, producten waren precies op het plaatje, goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Mech, Leuk om te horen dat jouw bestelde producten zo goed bevallen! Met vriendelijke groet, Annelie
Ok al wist ik wat ik had besteld, door de verpakking was het toch een cadeau dat ik in ontvangst mocht nemen.
Beste Lotte, Fijn om te horen dat je de verpakking van de producten zo leuk vindt. We hopen snel jouw volgende bestelling ook zo te kunnen in pakken! Met vriendelijke groet, Annelie
Er was een product te weinig geleverd. Ik kreeg netjes zsm alsnog het product aangevuld. Prettige klantenservice.
Beste Eva, Fijn om te horen dat het product goed is aangekomen! Met vriendelijke groet, Annelie
Het is zoals het op decafbeeldingen staat. Prachtig!!!!!@
Beste Harriette, Heel leuk om te horen dat het product dat je besteld hebt bevalt! Met vriendelijke groet, Annelie
Een kilo suikerbonen besteld. Helaas waren er bij ontvangst een hoop gebroken, maar na contact met de klantenservice is diezelfde dag nog een nieuwe doos bezorgd. Wat een service!!
Beste Helene, Fijn om te horen dat na het contact met de klantenservice het probleem is opgelost! Hopelijk zijn de nieuwe suikerbonen niet gebroken. Mocht dat wel het geval zijn, dan kan je altijd nog een keer contact opnemen met de klantenservice. Heel veel snoep plezier! Met vriendelijke groet, Annelie
Heel tevreden
Beste Saskia, Fijn om te horen dat het product bevalt en het snel geleverd is! Met vriendelijke groet, Annelie
Snel verzonden en product was boven verwachting. Zeker aan te raden!
Beste Jane, Super leuk om te horen dat het product boven verwachting is! Met vriendelijke groet, Annelie
Super leuk en snel geleverd. De helium ballon blijft lang goed
Beste Alina, Leuk om te horen dat je lang plezier hebt gehad van de helium ballon! Met vriendelijke groet, Annelie
Snelle service! Levering komt vroeger toe dan is aangegeven.
Beste Katrijn, Leuk om te horen dat jouw product zo snel bezorgd is. Als je voor 22.00 uur besteld, wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Het is dus goed mogelijk dat uw pakket eerder bezorgd is! Met vriendelijke groet, Annelie
Het is geworden zoals ik dacht :-)
Beste Simone, Leuk om te horen dat het precies zo geworden is als dat jij in gedachten had! Met vriendelijke groet, Annelie
Helaas geen fijne ervaringen. Tot twee keer toe een artikel besteld dat niet geleverd kon worden. Raambord zou binnen 1-2 werkdagen geleverd worden staat bij artikel. Ga je bestellen, kom je erachter dat het 3 werkdagen duurt. Uiteindelijk heeft bet 6 geduurd. Wordt PostNL de schuld gegeven, helaas! Jullie hebben het zelf heel laat verstuurd. Komt het binnen; mist de helft op het raambord. Gebeld en onvrede geuit. Krijg ik als reactie “andere klanten zijn gelukkig wel tevreden” Sorry?! Gelukkig dit weekend nog wel kosteloos een nieuw bord mogen ontvangen.. Voor mij heen WeLoveDeco meer!
Beste Marte, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Wij betreuren het ten zeerste dat er meerdere keren iets fout is gegaan bij jouw bestellingen. Dit is dan ook niet de service die wij wensen te verlenen. Om de huidige klacht zo goed en spoedig mogelijk op te lossen is er met spoed een nieuw geboortebord gemaakt. Ik ben blij om te vernemen dat dit ook spoedig bij jou is aangekomen! Echter ben ik bang dat er een misverstand is ontstaan betreft de tevredenheid. Wij hebben begrip voor jouw ontevredenheid en luisteren hierbij naar de uitleg om ons te kunnen verbeteren. We hebben de klacht snel en juist willen oplossen, ik hoop dat dit ook gebeurd is. De boodschap welke wij hierbij hebben willen overbrengen is dat we jou graag als tevreden klant hopen terug te zien. Onze excuses dat dit anders is overgekomen, dat is niet de intentie geweest. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Wat ik bestelde, werd geleverd en ook op tijd, maar daar heeft deze webwinkel niet altijd de hand in. Post.nl moet dan ook meewerken.
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten. Het is leuk om te horen dat jouw bestelling op tijd geleverd is. Het klopt dat wij samen werken met een bezorgingsdienst en dit gaat gelukkig goed waardoor de bestellingen op tijd geleverd worden! Wij wensen je veel plezier toe van je bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Blij met mijn aankoop, super leuke spulletjes voor mijn kleintje van 2 jaar die graag overal bij is
Breekbare spullen super goed aangekomen
Leuke versiering voor een leuk feestje
Good assortment of kids stuff, quick delivery, everything came well packed and in good shape
Leuk verpakt en ook identiek hoe het op de website afgebeeld staat.
De spullen zien er in het echt heel goedkoop uit, kleiner en niet zo mooi als men op de foto laat uitschijnen. Jammer dat we de producten daarna op eigen kosten moeten terugsturen.
Hi Nik, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat de artikelen niet naar wens zijn. Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen te voldoen vermelden wij ook altijd afmetingen bij de product-specificaties. Indien iets bij ontvangst toch niet aan de verwachtingen voldoet kun je dit uiteraard aan ons retourneren. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
Voor de prijs een hele mooie gegraveerde theedoos verwacht. Maar het lijkt heel erg op het hout waar een fles wijn zit... valt me erg tegen. Het is net te dun, scharnieren zijn scheef. De kwaliteit komt niet overeen met de prijs.
Hi Pieter, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat het houtsoort van de theedoos niet overeen kwam met de verwachtingen. Om teleurstelling te voorkomen vermelden wij het houtsoort in de producttekst. Uiteraard waarderen wij jouw feedback en zullen wij intern na gaan wat wij kunnen doen om dit duidelijker weer te geven op onze webshop. Mocht je een foto of video van de door jou ontvangen theedoos willen delen dan kun je dit uiteraard doorsturen naar ons klantenservice. Reactie n.a.v. aangepaste beoordeling: Wat jammer dat de scharnieren ook scheef zitten, dit lijkt mij zeker niet de bedoeling. We zien graag alsnog een foto of video tegemoet zodat we met je mee kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
Voor de prijs een hele mooie gegraveerde theedoos verwacht. Maar het lijkt heel erg op het hout datb een fles wijn zit... valt me erg tegen
Hi Pieter, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat het houtsoort van de theedoos niet overeen kwam met de verwachtingen. Om teleurstelling te voorkomen vermelden wij het houtsoort in de producttekst. Uiteraard waarderen wij jouw feedback en zullen wij intern na gaan wat wij kunnen doen om dit duidelijker weer te geven op onze webshop. Mocht je een foto of video van de door jou ontvangen theedoos willen delen dan kun je dit uiteraard doorsturen naar ons klantenservice. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Echoplankje besteld, heel simpel en niet mooi afgewerkt.
Hi Michelle, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Wat jammer om te vernemen dat het echoplankje niet aan de wensen voldoet. Indien een product niet aan de verwachting voldoet willen we je vragen om hiervan een foto te maken en dit te sturen naar de klantenservice tezamen met jouw bestelnummer. Je kunt contact opnemen via mailadres [email protected] of via de chat functie op de website. We kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Ben tevreden
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.