Geen klachten. Perfect afgehandeld.

Niet alles van bestelling voorradig

Jammer dat na het bestellen pas blijkt dat bepaalde producten niet op voorraad zijn terwijl je juist dat speciaal besteld. Dan gaat er toch iets niet goed qua website bijhouden.

Verrassend assortiment en super snelle verzending!

Originele ballonnen en super snelle levering in deze drukke periode!

Zeer goede service, mooie kwaliteit en snelle levering. Top

Ik wou last minute nog iets veranderen aan mijn bestelling. Ik had hiervoor een mail gestuurd en heel snel antwoord gekregen dat het in orde ging komen

Erg goed!

Erg tevreden!

Super site

Hele leuke site met een groot assortiment van hele leuke merkjes.

No nonsens

Prima webshop. Snelle levering. Geen problemen

De helium tank en ballonnen deze het goed. Alleen de confettiballonnen deden het slecht met helium. Direct na het vullen gingen de confettiballonnen niet de lucht in. Maar verder ben ik dik tevreden.

Prima geregeld

Mooi bord en ondanks sneeuw best snel geleverd.

Top producten!

Zowel traktatie bekers met gepersonaliseerde stickers als vlaggen en ballonnen gekocht. Alles snel geleverd ondanks de drukte.

Super service

Mijn pakje was heel snel geleverd, echt top. Er ging iets mis met een onderdeel van de bestelling, maar dat werd heel snel opgelost. Ik kan de website alleen maar aanraden!

Snel in huis.

Prima cadeau kaartjes.

Slecht

2 producten gekocht en een behoorlijke prijs er voor betaald. Echter is niet goed in de omschrijving beschreven . Resultaat viel erg tegen

Fijne kam

Ik had een kam besteld met naam. Ik had liever gewild dat het naam gegraveerd zou zijn ipv met inkt geschreven.

Wat een Toppers!!

Er was wat gedoe rondom de bezorging van mijn pakket dit is zo enorm goed opgepakt door de drie dames van klantenservice. ze houden komen de beloftes na en mailen en bellen je terug als ze dat zeggen! hier kan menig bedrijf nog een puntje aan zuigen.

top

gewoon goed mooi product geleverd snelle bezorging

Uitstekende service

producten van zeer goede kwaliteit. uitstekende verzendservice, bestelling kwam erg snel aan

Snelle levering! Helemaal goed!

Ballonnenboog besteld en pomp

Erg duur voor wat je kriigt

Voor 27 euro aan versiering besteld. Eenmaal binnen waren de vlaggen van goedkoop dun karton en veel kleiner dan verwacht en moest ik ze ook nog zelf rijgen.. kortom, erg duur voor wat je krijgt vind ik persoonlijk.. de ballonnen vond ik wel mooi. En de plakstrips waarmee alles ophangt is ook handig.

Mooie spullen

Helaas wel nare geur bij de katoenen deco vlag en deco kussen.

Hele snelle service en top kwaliteit!!

Altijd snelle levering! Goede producten en niet duur

Super snelle service

Super snelle fijne service!

Geweldige service!

‘s Middags om 13.30 uur besteld, volgende dag om 10.30 uur bezorgd! Goed en leuk verpakt.

Uitstekende service

Er wordt snel gereageerd als je een mail stuurt en goed meegedacht.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht