Supergave spullen!

Zoveel leuke spullen, voor redelijke prijzen! Ook de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Komen afspraken na!

Ondanks de Coronadrukte werd het geboortebord snel bezorgd. Ik zag helaas de vouwrandjes niet om het aan het raam te bevestigen en had daar over gemaild. De volgende dag werd ik er over gebeld en hebben ze mij uitgelegd hoe het werkt. De vouwrandjes zaten er wel, maar ik had zelf niet goed gekeken. Prima service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Prima geboortebord maar latere bezorging door achteraf betalingsinfo

Geboortebord besteld, volgens info na 2 dagen bezorging. Toen de betaling was gedaan kreeg ik de melding dat ik beter betaling achteraf had kunnen doen want dan gold de stelling levering bij 2 dagen. Nu werd er gewacht totdat betaling binnen was om het geboortebord in behandeling te nemen. Je wilt toch juist dat als er een kind geboren word dat er zo snel mogelijk iets opgehangen kan worden. Die info werd pas gedaan nadat de order gedaan was.

Snelle levering, prachtige producten!

Eenvoudig bestellen, snelle levering, prachtige producten!

Mooie spullen, goede levering.

Mooie producten, alles in het proces ging gewoon goed:)

Super gave spullen besteld en op tijd geleverd. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben er blij mee, bedankt!

Goede service en heel snelle levering!

Prachtige webshop, duidelijk en overzichtelijk met een gaaf assortiment. In de middag bestelling geplaatst en deze kwam de volgende dag binnen.

Snelle bezorging en goed product

De bezorging was binnen een dag en het product was naar wens. Wel was de doos van de ballon ruim 5x zo groot als de ballon zelf, beetje te groot.. Maar op de die na erg tevreden!

Super leuke deco!

Super leuke deco die ervoor zorgt dat je van elke corona verjaardag toch nog een top feest kan maken!

Niet geholpen

Ik heb een mail gestuurd over een probleem dat ik had met mijn bestelling met een product. Ik moest een foto van het product opsturen dat heb ik netjes gedaan maar nog steeds heb ik daar geen mail over gehad. Ik word genegeerd. Ik heb daarna nog paar andere mails erachteraan gestuurd maar daar krijg ik ook geen reactie op ..

Snelle, goede service!

Alles voldeed heel goed aan de verwachtingen en een super snelle levering! Vele (web)shops mogen bij jullie in de meer gaan! Top!

Alles ziet er keurig uit!

Hebben flesjes besteld met (zelfontworpen) etiketten, voor onze bruiloft. Bestelproces was gebruiksvriendelijk en wij hebben de bestelling snel ontvangen. Alles ziet er keurig uit! Wij dachten alleen dat de flesjes met etiket erop geleverd zouden worden. Maar gelukkig is het er makkelijk zelf op te plakken.

Snel en correct

snelle service

genoeg keuze, en snelle service

Superr mooie artikelen en vlug geleverd

Deco spullen zijn amazing en echt een aanrader!

Perfecte snelle levering

Geen commentaar

Ondanks drukte met Corona op tijd bezorgd

Binnen 1 dag alles binnen. Geweldige tas en lunchtrommeltjes. Top!

Mooi aanbod, goede service

Leuke site, mooi spullen en goede service. De ontvanger was erg blij met haar cadeautje. Tip: geef de mogelijkheid om een kaartje mee te sturen. Gewoon simpel kaartje met logo kidsdeco waar je als verzender een boodschap op kunt zetten.

Gister besteld vandaag in huis. Er zit allen al wat stiksel los.

Hele goede service en mooie producten

Hele mooie producten en snelle en goede service!

Mooi assortiment en snelle levering!

Mooi assortiment aan speelgoed, kwaliteitsmerken! Snelle levering!

Fijne winkel met leuke spullen

Hele leuke spullen en snelle levering!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht