Ik had een ballon met helium besteld. Die werd keurig bezorgd op de aangegeven dag. Goeie kwaliteit en niet duur. Aanrader!

Geen reactie op klacht

De kortingscode werkte niet. Geen reactie op email gekregen. Jammer heb veel besteld vorig jaar, ook voor drukwerk bruiloft e.d Verder is de bestelling naar wens. Viel me wel op dat veel artikelen niet leverbaar zijn.

Veel keuze, snelle levering

Superfijne webshop met hele leuke producten!

Ontzettend uitgebreide webshop met mooie merken. Goede levering, snel en adequaat. Ook retourneren gaat heel gemakkelijk. Aanrader, die Kidsdeco!

Snelle levering. Goed product

Fijne winkelervaring

Vlotte levering

Ik bestelde een roze taartplateau. We love deco bood de scherpste prijs. Het product werd vlot geleverd en was keurig verpakt in een omdoos. De kwaliteit van het taartplateau is boven verwachting goed! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijk

Er staat duidelijk beschreven wat er niet en wel op voorraad is en optie(s) voor bijpassend product die je bestelt, is een plus. Maar vooral tijdens drukke periode met bezorgen, zijn jullie er duidelijk mee. Jullie communicatie met betrekking tot bestellen, verpakken en bezorgen zijn uitstekend. Je kan tijdsperiode aangeven op gekozen datum en je krijgt bericht wanneer je bestelling verpakt en meegegeven is aan PostNL. Qua communicatie zijn jullie top!

Super winkel

Ik heb al vaker spullen besteld bij We love deco. En ik kan alleen maar zeggen: wat een goede service, snelle levering en mooi aanbod. Altijd netjes verpakt en wanneer iets niet op voorraad is, is het vaak weer snel aangevuld. Ik kom hier zeker weer terug!

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al binnen! Speendoekjes zijn heerlijk zacht en van mooie kwaliteit. Muziekmobiel is ook zeer goed in de smaak gevallen.

Heel leuk om cadeau te geven, snel binnen en mooie kwaliteit

Niet bestellen

Bestellen: Meer dan een maand uitloop op mijn bestelling door een foutje in het magazijn. Hier kwamen ze pas achter nadat ze me vroegen om een review van niet geleverde producten. Oke, kan gebeuren... Stuur het dan maar alsnog! Vervolgens een kleine week later nog een mail moeten sturen of ze dan nu alsnog mijn bestelling wilde verzenden. Sorry mevrouw, uw email komt niet als eerste binnen als u replyed (?) Pakket ein-de-lijk binnen, niet eens een excuus briefje, kortingsbod oid... Jammer. Product: Ik had gepersonaliseerde kerstballen besteld, dit waren geen kerstballen maar gewoon ronde stukjes plastic met een foto er achter geplakt. Washandje besteld die bij bol.com super leuk ingepakt zit. Jammer de bammer, extra service hoef je echt niet te verwachten bij kidsdeco. Ik ben teleurgesteld!!

Wat een goede service!

Tijdens mijn zwangerschap een cadeau gekregen van kidsdeco.nl. Nu ik dit cadeau anderhalf jaar later in gebruik heb genomen, bleken er na een paar keer gebruik wat problemen te zijn. Kidsdeco.nl heeft contact gehad met de leverancier maar kregen geen (duidelijk) antwoord. Zij hebben het product daarna alsnog retour genomen en het volledige aanschaf bedrag geretourneerd. Hierbij hebben zij het risico genomen day dit voor eigen rekening zou zijn. Wat een top service en zo klant vriendelijk! Ik ga nu snel iets anders leuks uitzoeken bij kidsdeco/welovedeco.nl!

Mooi, maar slechte prijs-kwaliteit verhouding

Mooie spullen, maar veel te prijzig voor de kwaliteit die je ervoor krijgt. Cijferballonnen worden geleverd zonder rietje en bij de tassen slinger moest ik zelf alle ‘tassels’ knopen, wat niet goed lukte en er niet uit zag. Wel mooie confettieballonnen.

Super mooie gepersonaliseerde box besteld. Contact na wat vragen was elke keer super snel en de box was binnen 1(!) dag gemaakt en verzonden. Echt top!

Mwah

2 Cijfer ballonnen besteld met helium erin en 1 van die ballonnen was de volgende dag al een beetje slap. Ik betaal 13 euro voor een ballon met helium die al vrij snel slap was, dus binnen 12 uur. Verder kwam alles in een grote doos binnen en gewoon goed ingepakt dus daar geen klachten over.

super!

De omschrijving en foto's op de site zijn zeer correct! De kwaliteit en prijs verhouding zijn zeker in orde! De levering is ook zeer vlot.

Ondanks drukte met postnl wordt het vrij snel geleverd. Emails worden ook snel beantwoord binnen enkele dagen al.

Mooie producten snel geleverd

Ik kende de webwinkel niet maar ga deze wel onthouden, want een leuke kinderspullen. Zowel praktische dingen als leuke cadeautjes. Ik ga jullie vrees ik wel vergeten, de naam is niet echt catchy...

Klacht ingediend. Netjes afgehandeld

Ik heb een klacht ingediend, er is op geantwoord maar geen vervolg aangegeven. Ik was te voorbarig en neem mijn woorden terug. De klacht is netjes afgehandeld.

Leuke ervaring

Fijn winkelen op de website en ga zeker nog verder snuisteren

Super tevreden. Erg snelle levering!

De producten zagen er mooi uit en onwijs veel keuze in de webshop. Daarnaast was alles de volgende dag al in huis, ondanks deze tijden in de locklown en de drukte bij de post, bedankt!

snel geleerd, mooi product

Snelle levering, top geregeld!

Op korte termijn had ik nog wat spullen nodig en door de lockdown moet je dus online shoppen en dan is het zo fijn als het ook echt de volgende dag geleverd wordt. Bestelde spullen waren ook naar wens. Dus ik zeg goed geregeld zo.

Gastenboek kapot

Week geleden een mail gestuurd en nog geen reactie..

Artikels zijn zoals op afbeelding, snelle levering en goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de artikels.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht