Artikels zijn zoals op afbeelding, snelle levering en goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de artikels.

Super snelle levering ondanks dat het nog gedrukt moest worden met naam. De memory box is hartstikke leuk geworden dus ik ben super tevreden.

Mooie producten, snel geleverd

Erg tevreden over de service & kwaliteit! Er is veel keuze, het werd snel geleverd. TOP in deze Coronatijd.

Kwaliteit top

Snelle verzending Mooie kwaliteit

Gewoon super geregeld! Het bestellen, verzending en de producten.

Verrassende website met super leuke producten om verjaardagen op te fleuren. Helemaal nu wanneer zich veel online afspeelt. Keurig en feestelijk verpakt! Kwalitatief goede producten.

Super enthousiaste kindjes

Samen met mijn kinderen koos ik decoratie voor hun verjaardag en aankomend lentefeest. De kinderen,en ouders ook, waren laaiend enthousiast over de keuze. Alles is van goede kwaliteit, kleuren komen heel mooi uit (zijn helemaal niet vaal of minder fel dan op de foto's), heel goede klantenservice en de levering was snel en makkelijk op te volgen. Kort samengevat, een echte aanrader!

Klantenservice is top, ik heb een snelle volledige reactie gehad op mijn vragen en opmerkingen. De levering daarentegen had wat vertraging door andere omstandigheden wat door de medewerkers ook snel is geregeld. Toen de doos binnen kwam zaten er wel twee beschadigingen op de doos.

Supersnelle levering

Leuke spullen, prijs is redelijk, supersnelle levering. Goed assortiment om uit te kunnen kiezen. Duidelijke website.

Ontzettend snelle levering zelfs in corona tijd

Bij het bestellen kon ik meteen zien in welk tijdvak de bezorger de volgende dag op de stoep zou staan. Hele snelle verzending en mooie producten.

Snelle levering en tevreden

Snelle levering en tevreden

Mooie producten en snelle levering

Alle producten staan goed gesorteerd. Genoeg keus. Betaalbaar en snelle levering. Wij zij tevreden!

Keurig nette levering van een prachtige bewaarbox

Erg fraaie houten bewaarbox; mooie kwaliteit en netjes afgewerkt. Licht van gewicht met afgeronde hoeken. Tevens prachtige verwerking van hartjes, naam en geboortedatum! Heel blij met dit geschenk voor onze kleindochter.

Top! Snelle levering

Snelle levering! Netjes verpakt

Perfect! Hele snelle service!

Hele mooie producten en een snelle en vriendelijke service!

Goede kwaliteit en levering

Artikelen zijn precies zoals op de site, mooie kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden.

Heel mooie, persoonlijke glaasjes!

Op zoek naar een leuk persoonlijk cadeau voor onze gasten kwamen we bij deze glaasjes terecht... Subtiel met onze namen en heel feestelijk. Blij met de bestelling!

Snelle levering en leuke spullen

Fijne overzichtelijke site, duidelijk, snelle levering, en mooie spullen

Top ervaring met uitstekende service.

Super kleed!

Buiten dat het kleed super leuk is werd het snel bezorgd wat bijzonder is in deze tijd!

Snelle levering & goede service

Zeer snel mijn pakjes ontvangen. Telkens netjes ingepakt. Goede service, snel antwoord bij vragen. Mooi aanbod producten met goede prijs. Niets op aan te merken.

Bestelling niet compleet

Bij kidsdeco.nl besteld. Pakketje werd al dagen niet verstuurd. Kreeg pas antwoord hierop toen ik zelf contact opnam. Artikelen die op de website op voorraad stonden waren niet op voorraad. Hadden daarom maar niks verstuurd maar het mij niet direct laten weten. Bij bezorging nog een ander artikel dat ontbrak zonder opgave van reden. Voor de niet geleverde artikelen mijn geld terug gekregen.

Perfecte service!

We hebben voor de eerste keer besteld en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Goede service, ruime keuze en een mooie prijs!

Fijn & gemakkelijk!

Goede 1e ervaring!

Tevreden klant

Goeie snelle service mijn complimenten en Aardige medewerkers 100 punten !

Uitstekend!

Mooie producten, goede prijs en snelle levering. Top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht