Snelle levering, duidelijke communicatie

Erg leuke spullen. Voor een babyshower het e.e.a. besteld. Bestelling was snel geleverd.

Super kwaliteit en tijdig geleverd!

Supersnelle levering en spullen perfect verpakt.

De website is prettig en overzichtelijk. Heel veel mooie, leuke spullen in handige categorieën ingedeeld. Ook goede zoekfunctie. Betaalpagina ook duidelijk. Meteen na je betaling ontvang je je orderbevestiging en factuur. De levering is heel erg snel: ik bestelde ‘s avonds om 20.00 uur en kreeg mijn bestelling de volgende dag om 13.00 uur al geleverd! Alles was goed verpakt zodat de spullen in perfecte staat aankwamen. Ik heb de website al aan een aantal mensen doorgestuurd en aangeraden.

Snelle, uitstekende levering

Had meerdere artikelen besteld. Alles keurig in 1 doos.

Leuk aanbod en snel geleverd

Leuk aanbod, betaalbaar en als een van de weinige webshops wordt er ook in deze tijd snel geleverd. Heel fijn! :)

Supermooi product

Altijd eng om een naam of tekst ergens op te laten zetten, maar het is echt heel netjes gedaan! Helemaal blij mee.

Prima ervaring

Producten precies als omschreven en heel goed verpakt.

Mooi, uniek item

Memory box besteld voor de geboorte van een kindje. Het item is mooi, uniek en heel gaaf om cadeau te geven. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Super te vreden!

Ben erg tevreden. Snelle service dat word vaker bestellen.

topservice

snel geleverd en helemaal in orde

Altijd perfect

Ruime en mooie collectie, snelle levering en vriendelijk

Alles zoals het moet

Alles in orde.

Prima ding, weinig uitleg

Werkt goed. Was leuk geweest als de plaat afbeeldingen van de computer kon weergegeven. Maar volgens mij kan dat niet. Dus ik moet alles eerst uitprinten voordat mijn dochter kan gaan tekenen. Maar dan werkt het ook perfect.

Goede kwaliteit en zeer snelle service!

Echt geweldig

Ik ben zo blij met mijn aankopen. Service is top. Ook in deze roerige tijd staan ze voot je klaar. Ik had zelf een foutje gemaakt, en dat hebben ze keurig opgelost.. Hierna helaas vertraging bij posnl, maar ook hier werden wij netjes over geïnformeerd, en de vertraging viel alles mee gelukkig. Ik kom zeker nog eens terug volgend jaar als we weer feestjes mogen vieren.

Sterretjes werken niet

Twee bestellingen gedaan; ballonnen en sterretjes. De ballonnen waren leuk, maar in verhouding best duur. De sterretjes werken niet, dus weggegooid geld. Jammer!

Teleurgesteld in geboorte bord

Ik had een geboorte bord besteld, deze kwam binnen met in de tekst een vouw. Waardoor je de baby’s naam niet kon lezen. Ik had het bord zelf zo opgemaakt maar dit was voor mij niet duidelijk in het programma. Ik had verwacht dat er een controle zou zijn van het ontwerp voor verzending. Bij het melden van deze klacht werd als oplossing 10% korting bij een volgende bestelling gegeven. Ik heb toen gevraagd of ze voor mij de opmaak juist konden maken gezien ik er zelf niet uit kwam. Dan moest ik eerst de bestelling plaatsen en mailen hierover. Daarna zou het gecontroleerd kunnen worden. Ik heb besloten om geen bestelling meer te plaatsen omdat ik teleurgesteld ben door de service. Bij de bestelling heb ik ook andere artikelen besteld (hydrofiele doeken) in deze webshop en ben hier wel tevreden mee. Dit mag natuurlijk ook gezegd worden!

Snelle en goede service

Mijn bestelling geplaatst en binnen een paar dagen de bestelling binnen, ruim op tijd voor de feestdagen. Er ontbrak iets in mijn bestelling, contact opgenomen, er werd direct op gereageerd en 2 dagen later had ik het ontbrekende artikel alsnog binnen. Snelle en goede service!

Slecht!

Ik heb bij jullie op 27-11 iets besteld en ik heb het nog steeds niet binnen.

Prijs kwaliteit zeer slecht

Ik heb een super leuke kersthanher ontworpen en toen ik hem thuis kreeg bleek hij 2 bij 2 cm te zijn. Dit staat nergens duidelijk vermeld. Veel te duur voor wat je krijgt

Heel ontevreden

Mijn pakje nooit ontvangen. Zeer teleurgesteld was voor sinterklaas en dus heb ik mijn plan moeten trekken.

Meer dan prima!

Snelle verzending, producten net zo mooi als op de website en foto. Dank.

Slechte ervaring gehad met we love deco b.b.

Ik had een groene vloerkleed besteld voor de babykamer. De volgende dag werd er een roze geleverd. Was dus een foute levering. Ik kreeg vervolgens een mailtje met sorry voor de fout, maar groen hebben we dus ook niet op voorraad en is op korte termijn ook niet leverbaar. Hier je geld (na een week) houdoe en bedankt.

snelle levering leuke producten goede klantenservice

snelle levering leuke producten goede klantenservice

Fijn bedrijf

Leuke en overzichtelijke webshop. Snelle en correcte levering.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht