Ik heb de bestelde produkten nog niet ontvangen

Volgens afspraak zeer correct

Snel, geweldig, kwaliteit

Snelle levering Geweldig kado en is van goede kwaliteit! Zeer tevreden over het resultaat en mijn kleinzoon hangt in mijn boom Zodat ik hem elke dag zie☺️

Leuk, maar wel duur.

Super mooi cadeau, maar best duur voor wat het maar is.

Klantenservice is super!

Ik had helaas een probleem met mijn bestelling en dit is helemaal perfect opgelost is een zeer korte tijd!

In een woord ! Super !!

Wauw ! Wat een superservice, mijn pakje werd een dag te laat geleverd, en ze stuurde mij een hele mail om dit uit ge leggen. Echt super ! Het product wat ik had besteld is ook suuupermooi!

Mooi gevarieerd aanbod

Goede ervaring, uitgebreid assortiment en mijn bestelde goederen zijn snel en zorgzaam geleverd. Resultaat van mijn custom made bestelling is heel leuk geworden. Zal zeker nogmaals bestellen.

top!

Ik heb een gepersonaliseerde memerybox besteld. Het was nog mooier en groter dan ik het had verwacht. Helemaal top. Ik ga zeker nog een voor onze 2de kindje bestellen

Geweldig!

Super leuke tikiri bijt/badspeeltjes besteld. Snelle levering en netjes verpakt!

Topservice!

Last minute bestelling, persoonlijk geholpen via mail en tijdig ontvangen!

Snelle levering, prachtig product

Heel mooi

Snel geleverd, compleet, volgens verwachting

Spaarpotje ontvangen waarvan het dekseltje te los zat. Ik heb terecht een filmpje op moeten sturen en nav dat filmpje heb ik een nieuw spaarpotje ontvangen. Hele snelle afhandeling en goede service. Ik ben een tevreden klant.

Vlotte en duidelijke communicatie bij verzending.

Snelle sercvice. Goede en vriendelijke communicatie.

Het pakketje was met zorg ingepakt

Het pakket was met veel zorg ingepakt en snel bezorgd. De website is overzichtelijk en ik heb kunnen vinden wat ik zocht. Ik zag zelfs meer leuke dingen dan ik nodig had;-) Ik ga zeker nog een keer kijken als ik naar iets opzoek ben. De website staat onder mijn favorieten!

Mooi product ontvangen

Zeer tevreden, snelle service!

Erg goed en vriendelijk geholpen. Kreeg zelfs antwoord op mijn vraag in het weekend!

Zeer snelle levering en erg te vrede met het gekochte item!

Zeer positief

IK had een bestelling gedaan maar bij levering bleek dat het product niet conform de bestelling was. 1 telefoontje was genoeg om dit in orde te maken geen moeilijk gedoe en zo .Dit maak je tegenwoordig niet veel mee. Vandaar dat ik mijn ervaring als zeer positief zie (-: ) groetjes, H. Lynch

Erg leuke gepersonaliseerde kerstballen!!

Ze zien er prachtig uit! Top! Plus heel snel geleverd. Wij zijn heel erg tevreden!

Beter dan verwacht!

Snel gekregen, mooi, goede kwaliteit en goedkoop.... wat kan je nog meer verwachten? Een aanrader!!

Aangenaam

Snelle levering, veilig ingepakt, net zoals op de foto

Alles is goed gegaan geen problemen

Top geregeld

Bizar snel en goed gecommuniceerd, afgehandeld en geleverd

Zondagmiddag besteld, snel bevestigd, goede en duidelijke communicatie . Alles klopt gewoon. Maandagochtend 09 uur in huis. Kan niet beter, niet sneller wat mij betreft. Aanrader.

Snelle en nette aflevering van product

Snelle levering ondanks de december feestmaand. Mooi product, ik heb de wijnglazen kerstballen besteld. Deze zijn super leuk door de vloeistof die erin zit waardoor het écht op wijn lijkt. Verder is de kerstbal écht van glas. Hierdoor zijn ze wel een beetje zwaar qua gewicht in de kerstboom. Dus hang ze wat verder naar achter op de tak.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht