Fijne service in maatwerk

Lieve, enthousiaste mensen die bereid zijn om er iets bijzonders van te maken, ook al is het niet voor een bruiloft. Heel blij met het glazen ringendoosje dat in mijn geval als luxe geschenkverpakking diende voor een jubileumcadeau. De ontvanger was tot in tranen geroerd!

Verwachting overtroffen!

Ik had per ongeluk de datum, op het geboortebord dat ik besteld had, niet goed. (De datum lag ver in de toekomst) Ik werd hierover de dag na bestellen gemaild met de vraag of de datum wel klopte. Daarop heb ik terug gemaild met de juiste datum en de volgende dag had ik het bord mét de juiste datum thuis. Mijn foutje was opgemerkt en had geen invloed op de levertijd... Echt superservice!

Snelle levering en mooie spulletjes !

Snel geleverd en goede communicatie.

Eenvoudig besteld, goede communicatie over het product en levering. Een snelle levering.

Snel besteld en geleverd!

Voor mijn moeder gekocht om kerstkaarten mee op te hangen. Handig en zonder beschadigingen aan muur of plakresten. Gewoon tussen muur en plafond klemgezet en een lint eraan. Helemaal Top!

Ik heb goede ervaring gehad

Kwaliteit in snel tempo

Het eigen ontworpen bord ziet er mooi strak uit, geprint op goed degelijk materiaal.

Alles makkelijk besteld! En snel geleverd!

Alles netjes ontvangen

Snel en netjes bezorgd

Sommige versieringen waren kwalitatief onder de maat

Wij hadden bijv een set van 5 ballonnen waarbij 3 van de 5 een gaatje had bij de letters op de ballon. Er was een slinger in de knoop waardoor we een stuk niet konden gebruiken. Wel hele leuke decoratie verkrijgbaar.

Super snelle levering!

Super snelle levering! Savonds 9 uur besteld, volgende ochtend vroeg in huis

Leuk assortiment en snelle verzending

Geweldig assortiment en bestelling snel en goed verpakt verzonden.

Sneller levering

In de voormiddag besteld, de dag erna op zaterdag al geleverd. Stevig verpakt en de producten zijn echt top!

Super service, ruime keus

Bestel graag bij deze winkel. Altijd netjes ingepakt en volgende dag in huis. Keer een kapot artikel ontvangen, mocht het houden en meteen iets anders uitzoeken.

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering! Uitstekende ervaring!

Snelle levering en leuke spullen

Levering was snel en conform de levertijd, en de geleverde artikelen zien er mooi uit zoals ook op de site en niet van de goedkope prullen. Blij mee!

Prachtig!

Wij hebben de houten kerstbal besteld en hij is prachtig en precies zoals op de foto!

Prima in orde

Alles vlot verlopen, product voldoet aan alle verwachtingen. Goede service.

heel mooi artikel

Mooie gepersonaliseerde kerstballen, top.

Mooie hangers

Mooie hangers, ik heb verschillende vormen houten hangers besteld. Snel en netjes geleverd.

Makkelijk contact, duidelijke antwoorden en supersnel geleverd.

Voor herhaling vatbaar! Mijn bestond o.a. uit gepersonaliseerde artikelen, in 1 dag alles binnen. Ondanks topdrukte!

Goed aanbod, originele dingen! Levering indanks de sintdrukte mega snel. Alleen de doos waarin het kwam was enorm terwijl hetgeen ik besteld had een stuk kleiner was. Zonde. Maar doet niks af aan dat jullie een mega fijne winkel zijn.

Erg leuk

Erg leuk, iedereen begint als eerst bij binnenkomst over mijn naambordje. Lieve vrouw en veel geduld met het ontwerp

Topservice

Hele fijne website en super service! Ik had zelf een foutje gemaakt en er werd contact opgenomen of het klopte, heel fijn!

Mooi en snelle service

Mooie producten en zeer snelle service

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht