Snel, goede kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en kwalitatief goede producten. Blij!

10/10

Dit was mijn eerste bestelling bij We Love Deco. Alles was perfect in orde. Snelle levering, goed verpakt en mooie producten. Aanrader :-)

mooie kerstversiering en snelle levering

leuke site en leuke kerstballen gekocht en was snel in huis

Een positieve ervaring

Leuke producten. Een snelle levering.

Super snel geleverd en goede klantenservice

Ondanks de feestdagen gekte had ik de volgende dag het pakket met mijn bestelling binnen. Ook het contact met de klantenservice verliep prettig. Snel adequaat en deden wat ze beloofd hadden.

super leuke spullen

De foto's komen precies overeen met mijn bestelling. De spullen zijn super leuk! Binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Heel erg fijn

Wat een fijne website. Je krijgt snel reactie vanuit de klantenservice, vriendelijk en netjes. De producten zijn erg divers en voor ieder wat wils. Echt een aanrader deze site!

Mega snelle reactie op een foutje (van mijn kant) en direct opgelost!

top hoor

blij mee goede klantenservice

Goede kwaliteit leuke artikelen

Goede kwaliteit leuke artikelen

Ziet er mooi uit

Mooie doos zoals op de afbeelding. Staat er mooi op als je tekst veranderd

Snelle levering en top kwaliteit

Het babyboek besteld en super snel ontvangen. Prachtig boek en goede kwaliteit. Daar ga ik zeker iemand blij mee maken!

Leuke product en snelle levering

Verrassend!

Ik kende het bedrijf niet maar ben wel verrast door hun service. Het ontwerp van mijn kerstbal is exact zoals ik wou en snel geleverd. Enkel spijtig dat ik enkel kon kiezen voor plexi of hout, ik had graag een glazen bal of toch ronde plastieken kerstbal gehad.

Niks op aan te merken

Alles snel binnen en naar wens

Fijne webshop prachtige spullen snelle levering

Erg blij met mijn aankoop. Snel geleverd, super blij ermee

Product kapot en veel tijd kwijt aan retourzening

Product was licht beschadigd en er miste een schroefje. Ik heb vervolgens het product terug moeten sturen daarvan een bewijs moeten sturen waarna er een nieuwe opgestuurd wordt. Dit is in basis natuurlijk een klangerichte oplossing maat Dit was echt een tijdrovende klus. Product inpakken, label uitprinten en wegbrengen en vervolgens de labels weer terug sturen per mail. Los van het maken van de melding van het defecte product vind ik dit gewoon erg veel gedoe voor een plankje aan de muur.

Misleidend

Afmetingen klopt geen zak van

Teleurgesteld

Ballonnen gekocht in het roze en blauw. 4 van de 10 waren al lek voordat ze opgeblazen. Erg jammer.

Niet klantvriendelijk

Gebeld met kidsdeco om te overleggen voor een oplossing, maar ze waren niet bereidt om mee te denken in oplossingen. Als klant ben ik benadeeld.

Goede service. Duidelijke omschrijving op internet van de producten. Snelle levering

Omschreven in vorig veld. Merci

Enorm teleurgesteld

Het is een ontzettend dunne plaat. Voor het geld wat ervoor wordt gevraagd, belachelijk!

alles was snel geleverd zoals voorzien... bestelde items voldoen volledig aan de verwachtingen...

Goed geregeld

Bestelling netjes op tijd in huis (volgende dag) en fijne producten. Ook erg veel keus!

Super aankoop

Het ballenbad is echt een succes voor mijn zoontje van 18 maanden. Wel even balen dat de ballen en het ballenbad niet samen aankwamen maar nadien super veel plezier. Kreeg ook snel reactie via mail dus top! Ondertussen de hoes ook al moeten uitwassen en ook dat gaat prima. De houten slotendoos is ook een groot succes. Al staat er op vanaf 3 jaar, mijn zoontje houdt van alles om open te doen, duwen, trekken enz. Echt ideaal voor hem. Zeer tevreden met mijn aankopen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht