Zeer goede service!

Mijn bestelling was helaas kapot geleverd. Ik had hierover een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Binnen 20 minuten kreeg ik als antwoord dat er de volgende dag (gratis) een nieuw product werd geleverd. Dit was inderdaad zo! Echter was dit product wederom kapot, maar heb ik het zelf nog kunnen lijmen. Kortom een hele goede service en snelle reacties! Alleen jammer dat het product twee keer kapot geleverd is.

Uitstekend!

Genoeg variatie, inspiratie is top! Goed verpakt en zo is huis! Ideaal!

Leuke spullen.

Leuke spullen, snelle levering. Jammer dat er geen mogelijkheid is om je spulletjes te laten inpakken.

Snel geleverd en product ziet er heel leuk en netjes uit

Goede service!

Nette en snelle levering! Er was iets niet goed gegaan met de bestelling en dat werd heel snel en vriendelijk opgelost. De volgende dag had ik het betreffende artikel al in huis. Ontzettend vriendelijk personeel! Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Prima levering, maar niet super kwaliteit

Binnen een paar dagen werd mijn bestelling bezorgd. De verzendkosten vond ik best hoog. En de kwaliteit van de producten was niet erg hoog. De items voor de photobooth zijn niet allemaal goed geplakt en een beetje verbogen. Voor de prijs had ik dat niet verwacht. En het gastenboek had toch iets dunnere bladzijdes dan ik dacht. Want mijn stift drukte er meteen doorheen.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit van de producten en snelle bezorging!

Snelle levering, prachtige producten .

Ik was zeer blij en verast met mijn producten die ik had besteld. Mijn gepersonaliseerde toilettas , was echt mooi en de levering snel. Kom snel terug voor een nieuwe bestelling te maken ! Lieve groetjes Barbara

Zoals verwacht.

Niets op aan te merken, ik had hier weck potten besteld en de volgende dag geleverd zoals ook aangegeven was op de website.

Mooie en kwalitatief goede spullen. Zeer goede klantenservice!

Bestelde artikelen waren snel bezorgd. Mooi en goed assortiment en goede klantenservice bij het oplossen van problemen.

Fijne ervaring

Snelle levering. Duidelijke site. Mooie producten. Erg tevreden

Leuke producten, snelle levering en goede kwaliteit

Wat een leuke producten Veel keuze Goede kwaliteit Snelle levering

Top service!

Leuke spulletjes om elk feestje speciaal te maken!

Goed van pas

De bestelling ging goed. Volgende dag in huis. Werd op de hoogte gehouden waneer en hoe laat. Spullen waren goed en kwaliteit. Zeker aanrader!

snel en juist

snelle en correcte levering

Snelle levering, mooi product

de bestelling was eenvoudig te plaatsen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces tot verzending. De levering was zoals verwacht. De producten zijn ook zoals verwacht mag worden. Fijn om hier iets te bestellen/kopen

Supersnelle levering

Was snelle levering, goed verpakt en goede service.

Snelle service.

Niks op of aan te merken. Pakketje werd snel bezorgd.

Een heel leuk cadeau voor mijn kleinkind

Een leuke trekmammoet.Erg leuk

Mooi assortiment, prima kwaliteit & behulpzaam

Ik bestel hier vaker voor feestjes en vind er altijd originele versiering. Als er iets is wordt het binnen een dag verholpen. Prima service.

Goeie producten

Bestelling was ook super snel alleen de post was een dag later gepland dat het was

Erg vriendelijk en fijne mensen

Fijn contact gehad en ze denken heel goed mee! Echt heel prettig.

Uitstekend !

Snelle en correcte levering.

Hele slechte kwaliteit voor te veel geld

Ik dacht mooie sleutelhangers besteld hebben voor vriendinnen. Ze zien er ook echt mooi uit. Maar het ringetje zijn van dusdanig goedkope kwaliteit dat er binnen een aantal dagen al meerdere zijn afgebroken en dus kwijt. Gemaild met de klantenservice maar nog niks gehoord. Dus ik wacht nog af maar voor nu zeker geen aanrader.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht