Mooie merken, producten. Goede service

Al vaker een bestelling hier gedaan. Nu ook weer tevreden met de aankoop. Duidelijk uitleg dat gepersonaliseerde houten doos langere verzend tijd had. Zelfs nog 1 dag eerder dan gedacht geleverd. Geen verbeterpunten.

Snel en uitgebreid assortiment

Ik zocht een paar spullen voor me verjaardag en ik ben We Love Deco tegengekomen. Het assortiment is heel uitgebreid en de bestelling was ook super snel afgeleverd. Echt top!

Op de ene dag besteld de andere dag keurig geleverd. Helemaal top!

Snelle levering en leuke spullen

Helemaal top !

Super service!

Eerste keer gebroken kersthanger ontvangen, tweede keer opgestuurd gekregen ook gebroken en derde keer was het goed geleverd. Snel geleverd, goede oplossing en super service!

Er is altijd wel iets mis

Ballon lek en geen opblaas pijpje.

Prima service, snel geleverd. Bestelling was in orde en zag er allemaal goed uit. Ben er blij mee :)

Super leuke hippe hebbedingetjes!

Super leuke hippe hebbedingetjes. Betaalbaar, snelle En correcte levering!

Mooie kwaliteit

Ziet er precies zo uit als gehoopt! Snel geleverd binnen 3 dagen

Mooie versiering voor een redelijke prijs!

Hele leuke spullen besteld die goed geprijsd zijn! Ook op de website is alles goed te vinden en werkt het goed. Alleen de levering ging niet helemaal zoals verteld werd in de mail, want het lag 2 dagen later pas in de brievenbus. Kan natuurlijk aan PostNL liggen, maar kan lastig zijn als je snel wat nodig hebt. Dus misschien goed om rekening mee te houden!

Uitstekende service!

Dag erna reeds geleverd! Super mooie spullen & unieke cadeautjes, grote fan! Veel deco voor mijn trouwfeest gekocht & nu enorm fan van de babyspulletjes.

Ontzettend goede en snelle service!

Erg blij met hoe alles is gegaan.

Fijne levering, makkelijk te bestellen en producten naar wens!

Zeer goede ervaring

Kwaliteitsproduct aan zeer goede prijs, verzorgde verpakking en zeer snel geleverd!

Alles ok

Nvt

Super service en kwaliteit

Wat een fijne duidelijke sites. Met het trouwen allerlei spullen gehaald en super tevreden en nu met de kleine op komst weer opzoek gegaan en geslaagd. Super service, goede producten en heel tevreden.

Snelle verzending, prima product. Mooie aanbieding!

Donderdagdeal trok mijn aandacht naar de Wobbel. Na enig denken besteld. Kreeg al snel een bericht over verzending. Sneller dan ik verwachtte. Wobbel was snel in huis en kleur en vorm zijn naar wens. Goede geïnformeerd over dit product op de website.

hele Goede ervaring met we love deco!

Hele goede en snelle service!topwinkel met hele hippe en originele spullen.altijd mooi ingepakt en op tijd geleverd.toppertje!

Mooie balonnen en kaarsjes, klantgericht

Snelle levering, mooie balonnen (goud en met gouden confetti) en gouden kaarsjes, hebben de verjaardag van mijn dochter compleet gemaakt. De marble balonnen gingen helaas snel kapot, maar deze zijn na een klantgerichte mailwisseling netjes gecrediteerd. Goede service.

Beschadigd artikel passende oplossing

Snel en goede oplossing voor m’n beschadigde Wobbel, super!

Super goede ervaring!!

Onwijs tevreden met onze aankoop en geweldige service! Enorm snel en heel klantvriendelijk!!

Snelle levering. Duidelijke communicatie. Leuke website

Artikel niet op voorraad maar wel verzendkosten kwijt

Artikel niet op voorraad pas gehoord nadat de betaling al gedaan was. Omdat ze vanaf 10 euro verzenden moest ik iets van een paar centen mee bestellen. Vervolgens zijn mijn artikelen die ik wilde hebben niet op voorraad, maar omdat ik iets van een paar cent had mee besteld moet ik wel 5 euro verzendkosten betalen! Ik kan het retouren en krijg mijn verzendkosten dan terug, maar dan hebben zij nog meer kosten dan nu. Echt belachelijk zeg!

Niet best

Vanwege de nieuwe maatregelen, was een gender reveal party niet mogelijk. Als alternatief had ik voor de aanstaande ouders van deze bommen besteld. Toen ze bezorgd waren zaten de hele bommen onder poeder. Eerst moeten schoonmaken (blij dat ik niet bij ouders heb laten bezorgen). Daarna was het zeer onduidelijk waar er precies gedraaid moest worden om de ballon te laten poppen! Door het verkeerd draaien liet het papiertje af waardoor de blauwe poeder dus al zichtbaar was. Onzettend jammer

Snelle levering en de wobbel was goed verpakt. Overzichtelijke site

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht