snelle levering met hele mooie spulletjes!

snelle levering, top service en uitstekende kwaliteit

al meerdere malen besteld en altijd zeer tevreden, zowel van service, kwaliteit als levering . ik blijf er bestellen

Mooie borden maar onduidelijk.

Zelf een bord bewerkt en besteld. Staat de tekst scheef. Word nergens in het bewerk programma aangegeven. Erg slecht. Mail gestuurd. Mag dan een nieuwe bestellen zonder verzendkosten. Nou nee Dankje!

Mooie taarttopper

Goudkleur gekozen en dat is goed geslaagd. Mooie taarttopper. Blijft ook goed in de taart zitten.

Leuke website en veel aanbod

Leuke website en veel aanbod, helaas niet alles op voorraad waardoor we minder geld hebben uitgegeven dan we eigenlijk hadden kunnen doen ;).

Snelle service, goed geïnformeerd.

Heel snel had ik het in huis, goed verpakt en ik ben goed geïnformeerd over de voortgang van de zending. Ik ben heel tevreden.

Supersnel en netjes!

Wij hebben hier op vrijdagmiddag een zwembroekje besteld en op zaterdagochtend lag ie in de brievenbus, netjes ingepakt en precies goed. Topservice!

Mooi kraamcadeau

Blij met de snelle levering en de gepersonaliseerde herinneringenbox. Super leuk cadeau!

Snelle levering, net zoals op de foto

Snelle levering voor een personalisatie. Net zoals op de foto. Kwaliteit ziet er op eerste zicht goed uit.

Leuke spullen voor een prima prijs

Leuke spullen voor een prima prijs en een fijne klantenservice

Babyshower prescentjes en een babyshower welkomsbord besteld alles spullen waren heel mooi precies naar wens, de service was ook erg goed!

Supersnelle service

Niet alleen een hele snelle levering maar de artikelen zien er in het echt net zo uit als op de website. Zeer tevreden!

Fijn om je product zelf samen te kunnen stellen, snelle reactie op vragen en snelle levering!

Super snelle levering!

Fijne communicatie, tevens de bestelling laat in de avond aangemaakt en de volgende dag al binnen!

Netjes en snel geleverd

De bestelling is netjes en snel geleverd. Taarttopper is echt super mooi. Het ring doosje vonden wij echter tegen vallen, slechte kwaliteit en niet mooi gegraveerd.

Goed uitleg van de producten en snelle levering

Het uiteindelijke doel was om een glimlach op mijn dochter haar gezicht te zien bij het opmerken van de versiering. Dat was goed gelukt! Zij blij ik blij!

keurig

zeer snelle levering alles netjes verpakt zeer zeker een aanrader erg goede webwinkel

Super service!

Ik bestel regelmatig bij Kidsdeco en ben altijd super tevreden. Zeker aan te raden!

super leuke site met snelle service

super leuke site met snelle service

Super tevreden !

Meermaals besteld al hier ! Super levering snel en verzorgd en super leuke items voor zowel de feestjes van men kindjes als men eigen 30ste verjaardag die top was door al de leuke decoratie ! Bedankt voor de service !

Mooie producten, overzichtelijke site en snelle levering

Heel veel hele leuke producten ! Ik koop hier altijd voor mijn zoon en dochters Verjaardagfeest en kinderfeestjes. Helaas was deze keer heel veel van wat ik leuk en geschikt vond Voor mijn zoontje die twee werd al uitverkocht. Op de site kan je heel fijn en op verschillende manieren navigeren en filteren. Ik vind de site super fijn. Levering ook altijd helder en vlot.

Super leuk geboortebord en snelle levering!

Erg blij met het geboortebord. Maandag besteld en woensdag in huis. Helemaal top!

Fijn bedrijf snelle levering en geweldige producten

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht