Prim zeer tevreden.

Product is zoals omschreven. Steunt een goed doel! Snelle bezorging

prima snelle service

prima snelle service

Snelle verzendig

Goede producten, snelle verzending en het was goed verpakt

Mooie webshop en snelle levering!

Al vaker hier dingen besteld. Super mooie spullen voor kinderen en feestjes. Blij met de zeer snelle levering!! Zeker een aanrader dus.

Snel ontvangen

Zeer tevreden over onze eerste bestelling bij kidsdeco. Snel ontvangst van de bestelling. Zeer tevreden! Bedankt zullen zeker vaker bestellen.

Heel goed.

Goede en mooie producten en snelle levering.

Fantastische leuke dingen !

Niet volledige/verkeerde bestelling

Heb een verkeerde artikel gehad. En nog steeds niet de juiste ontvangen wat jullie na mijn e-mail contact wel zouden regelen. Jammer dat het zo verlopen is. Zal niet snel meer iets bestellen bij jullie of jullie aanbevelen bij andere mensen.

Origineel, kwalitatief en vlot!

Ontzettend fijne website met veel keuzes en vlotte levering. Personaliseringen en mogelijkheid tot aanpassingen zijn echt top! Ruim aanbod. Goede service ook bij vragen. Vlotte levering! Happy bride ;)

Prachtige spullen, snelle levering! Het gemak van achteraf betalen ook top!

Zeer snelle correcte levering

Snelle levering, 1 dag. Erg blij hiermee

Perfect!

Fijne Website om te bestellen en binnen een dag had ik de spullen thuis!

Verkeerde levering fantastisch opgelost door WE LOVE DECO

Wij hebben een verkeerd product geleverd gekregen, maar het werd fantastisch opgelost. Het juiste product is alsnog onderweg.

Kadobon besteden lastig.

Ik hou van deze webshop maar het besteden van de kadobon wordt heel moeilijk gemaakt. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice welke me super vriendelijk te woord staat maar me niet verder kunnen helpen tot nu toe. Ik wacht nu al een week op hulp.

Kosten

Ik moet de retourkosten zelf betalen. Daar heb ik begrip voor, maar iets wat makkelijk in een beschermende enveloppe door de brievenbus kan versturen in een doos - levert de klant extra onnodige kosten op (pakket verzending is duurder dan brievenbus post). Dit zou een reden voor mij zijn om in het vervolg naar een webshop te zoeken die gratis retouren o.i.d. biedt.

Zeer goede service en snelle levering.

besteld, dag erna geleverd. Goed ingepakt. niets gebroken. snelle levering en goede service!

Geweldig!

Super leuke shop met een heel groot assortiment! Je zou je hele bruiloft kunnen stylen met producten van alleen deze website! Snelle service en onze gepersonaliseerde mok was heel goed verpakt. Ik bestel hier zeker nog een (paar) keer!

Heel erg blij met jullie producten;) TOP!!!

İk bestel wel vaak bij jullie Ben ook erg tevreden Hele leuke versieringen, en niet duur ook! ideal voor een super leuk feestje;)

Zo een leuke webshop met een uniek aanbod. Standaard slaag ik hier als ik een cadeautje nodig heb voor een nichtje/neefje.

Correcte levering van prima product

mooie producten

Mooie leuke teouwcadeautjes

De kapstok was zeer mooi! Zou zelf dit wel willen als bruid. Glazen waren mooi & perfect ingepakt!

Het ging vlot ondanks dat ik een foutje had gemaakt was er geen vertraging .

Heel goed!

Mooie producten en snelle levering!

Supersnel

De volgende dag al geleverd, alles in orde

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht