Hele mooie collectie, snelle levering en heel vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik had zelf een fout gemaakt bij mijn bestelling, maar dit werd gelijk netjes opgelost!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd.

Super snelle levering

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Keurig verpakt en alle producten voldoen precies aan de afbeeldingen op de website.

Helemaal prima

Prettige site, snel en op tijd persoonlijk gemaakt product geleverd

top service

Prima en snelle service! Over het product: er werd foutje gemaakt in de te graveren tekst, dus het product zelf was niet volgens verwachting. Toen ik dit meldde kreeg ik veel begrip en hulp om de situatie alsnog tot een positieve einde te brengen. Dat voelde goed: erkennen dat dit voor de klant lastig was, is het eerste dat een klant weer tevreden stelt! Vervolgens werd mij een oplossing aangeboden die recht doet aan waar ik het product voor wilde gebruiken. Complimenten en dank voor de prettige manieren en de goede oplossing!

Top service!

Snelle levering!

Geweldig!!

Snelle levering en hele fijne producten. Wij zijn zeer tevreden!!

Snelle levering product zoals op foto.

Product zoals op foto. Erg blij mee en snel geleverd.

Mooie snelle levering, maar etiketten zaten veelal los.

Mooie snelle levering, maar etiketten zaten veelal los. Deze moesten we allemaal zelf goed omwikkelen en vast plakken.

Snelle levering en perfect bezorgd.

Niets op aan te merken. Besteld om 4pm en de volgende dag al in huis. De breekbare glazen potten waren allemaal perfect ingepakt en alles is heelhuids aangekomen. Geweldige service

Mooie producten, goede service.

Ruime keus, mooie producten die echt overeen komen met de afbeeldingen van de site. Snelle levering en goede service. Erg tevreden!!

Super super blij

Wij hebben een gastenboek besteld met houten kaft en met persoonlijke tekst en dat is super geworden echt prachtig. We zijn super super tevreden.

Een week na het verstrijken van de levertijd de materialen binnengekregen.

28 juni besteld voor zo’n €385,- aan decoratiematerialen. Levertijd was 2-3 werkdagen. Na het verstrijken gemaild, geen reactie. 6 juli per chat op de website nogmaals verzocht om een update. Zou teruggebeld/gemaild worden, is niet gebeurd. 7 juli gebeld, bleek dat de snoeppotjes (24 stuks) niet op voorraad waren, terwijl dit wel was aangegeven op de website, daarom de keus op deze laten vallen. Geen oplossing voor, moest binnen komen en dan nog in het magazijn worden weggezet, waarna er geproduceerd. Gerefereerd werd aan de huwelijksdatum en dat ze nog wel ‘even de tijd hadden’ Daarvoor bestel ik niet ruim van tevoren. Gevraagd om de oplossing om alle overige spullen alvast toe te sturen. Dit kon, maar ze gingen toch proberen om alles in 1 keer te leveren. 9 juli is alles geleverd, gelukkig. Positief: - Vriendelijk te woord gestaan door medewerker. - Producten zijn voldoen aan de verwachting. Verbeterpunten: - Juistheid van levering aangeven - Nakomen van afspraak om terug te bellen/mailen. - Zelf komen met een oplossing i.p.v. dit aan de klant over te laten. Aanbeveling ja producten volstaan, maar bestel ruim op tijd en ga niet af op de levertijd die wordt aangegeven.

Snelle, klantvriendelijke service

Snelle levering, snelle reactie per mail en kwalitatief goede producten! :)

Snelle, correcte levering en mooi product.

Zeer tevreden over zowel product als levering.

Goede kwaliteit

Bestel graag bij partydeco, door een telefoontje werd mijn bestelling op tijd geleverd voor het verjaardagfeestje.

Snel en goed, behalve de heliumtank

Erg tevreden, maar helaas niet tevreden over heliumtank voor 50 ballonen. Na opblazen van 28 normale grootte ballonen was de tank al leeg.

SUPER TEVREDEN !

Ik zal zeker weer bestellen bij we love decor BV! Zeer snelle bezorging, alles is netjes aangekomen ! Stickers mooi in een envelop! SUPER TEVREDEN, zal voortaan mijn stickers bij we love decor bestellen <3 !

Originele versieringen

Snelle levering, mooi en originele versieringen.

Supersnelle levering

Bij de meeste webshops wordt onterecht beloofd dat wanneer je voor 22.00u besteld je je bestelling de volgende dag in huis hebt, maar deze webshop heeft haar belofte waargemaakt. De door mij bestelde producten waren netjes ingepakt en voldeden aan mijn verwachtingen. Dus helemaal tevreden!

Leuk!!

Mijn zus had een gender reveal. Hij was wel stevig want iemand moest hem uiteindelijk vasthouden zodat ze hem kon kapotslaan. Maar we hebben er heel veel van genoten, het creëerde een hele lollige sfeer, het hoorde er gewoon bij!

Waardeloze kwaliteit ballonnen.

Veel ballonnen knapten al rijdens het opblazen.

Zeer snelle en accurate levering

Snelle levering, alles netjes verpakt.

Goede kwaliteit.

Maakt elk feest gezellig!

Top service!

Omdat de bestelling niet in orde was heb ik contact opgenomen. Ik ben heel vriendelijke geholpen en er werd heel snel een nieuw product opgestuurd. Top service dus!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht