Kapotte sticker ontvangen

Helaas was het product kapot geleverd. Slechte service daarna.

Mooie producten en heel klantvriendelijk

Ik ben enorm blij met alle producten die ik voor de bruiloft heb laten maken en de bedankjes achteraf. Ook toen er iets in de aantallen niet goed ging, werd het meteen de volgende dag aangepakt en enorm snel opgelost.

Goeie kwaliteit

Je kunt zien dat de kwaliteit van het product uitstekend is. De doosjes vouwden goed in elkaar, en de kans op verkeerd vouwen was erg klein. Dus erg tevreden met de doosjes. Ook met de manier van verzenden en verpakken. Enige minpuntje is dat niet helemaal duidelijk is dat het alleen ging om tissue doosjes. De site doet enigszins vermoeden dat het kant-en-klaar doosjes zijn met tissues inbegrepen.

Fijne website, mooi product en snel geleverd

Super service

We zijn niet alleen heel erg tevreden van het wollen wiegdekentje die we besteld hebben (ookal heb ik die per ongeluk al op een te hoog toerental gewassen), maar zeker ook van de service. We werden meteen op de hoogte gebracht dat de levering ietsje later zou zijn - ik denk dat het 4 ipv 2 werkdagen waren. Geen enkel probleem natuurlijk, maar mooi dat ze zo open communiceren. Dankjewel!

Prachtig geboortebord kunnen ontwerpen! Zo snel en nog mooier geleverd!

Wat ben ik blij met deze geboorteborden voor mijn aankomende kleindochter. Heb ze zelf kunnen ontwerpen met alle afbeeldingen en kleuren aangeboden. Als afbeelding al prachtig en in het echt ongelooflijk mooi! Wat zullen ze prachtig zijn aan het huis. Een mooiere aankondiging van het nieuwe meisje bestaat er niet. Trotse oma!

De gepersonaliseerde producten zijn prachtig!

Ik vond het allereerst heel eenvoudig om de producten te personaliseren door de tooling. Daarna was de verwachte levertijd ook juist, wat heel fijn was, omdat het relatief krap aan kwam voor mij. Daarnaast zijn de producten ook goed verpakt en zijn ze mooi aangekomen. Al met al een goede ervaring dus!

Snel en correct

Gebruikersvriendelijke site met mooie producten. Snelle levering. Top!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

De kiddydraw verpakking was kapot. Hij was uit de verpakkingen. Lijkt al gebruikt!

De verpakking van het product was kapot, alles was door de hele doos geslingerd. En lag los in de verzenddoos. Het was een cadeautje maar ik schaam me om zo’n kapotte verpakking als cadeau te geven. Contact gezocht met de klantenservice maar nog geen reactie van jullie mogen ontvangen helaas.

Snelle levering en goede service

Hele fijne site om te gebruiken en erg duidelijk voor het resultaat! Het pakketje was super snel geleverd en precies optijd om de kersverse mama te verassen tijdens een kraambezoek! Ik bestel hier zeker weer!

Goede service en levering

Duidelijke website en goede informatie, service en levering.

Snelle Levering

De producten zijn snel geleverd. De Track & Trace was duidelijk. Vlotte website en de producten zijn zoals ze op de website staan.

Top geleverd

Mooie artikelen. Heel blij mee voor onze kleindochter Hartelijke groet Carin Schol

Snel verzonden en kwaliteit

Alles was in orde. Vooral de tas met naam was echt super mooi en netjes.

Precies zo als ik hoopte

Ik wilde een mooi kadootje maken als afscheid op m’n werk. Het potje kan je overal wel bestellen, maar ik wilde graag ook een mooi etiketje. En dan zelf ontwerpen! En dat lukte me heel gemakkelijk op de site. Het is een leuk Kado geworden!! Precies zoals ik hoopte!!

Jammer dat afspraken niet kloppen

Lastige vraag, m'n bestelling zelf is keurig geleverd. Er werd melding gedaan dat mn bestelling op een dag bezorgd zou worden. Er was een keuze button, waarop ik een andere dag kon aangeven. Dit gedaan in t tijdsblok 17.30-21.00 uur. Tot hier prima en blij met de mogelijkheid. Op de afgesproken dag melding dat mn pakketje tussen 9.00-17.00 uur bezorgd wordt. Iets anders dan aangegeven. Bij bezorgdienst mogelijkheid "afgesproken plek". Uiteindelijk bezorging bij buren. Heeft meee te maken met bezorger, dan "we love deco".

Altijd weer snelle levering en mooie producten!

Alles voor mijn bruiloft haal ik hier, de save the date en trouwkaarten gehaald en beide super mooi geworden en snelle levering!

Honteux !

Je passe une commande de 4 articles dont certains en plusieurs exemplaires. Après plus d’une semaine, ma commande n’a pas bougé alors que ce n’est pas les délais annoncés. La date de mon mariage approchant à grands pas, je préfère annuler ma commande et récupérer mon argent plutôt que de recevoir des articles en retard et qui ne me serviront plus, j’envoie donc un e-mail. Miracle ! Je reçois une réponse, mon colis est soi disant envoyé, un seul article sur les 4 est arrivé ! Depuis plus de réponse… Bizarre, alors que lors de mon premier e-mail j’ai eu une réponse presqu’immédiate alors qu’un délai de 48 à 72h est annoncé ! Je décide de regarder les avis internet et que vois je ?! Énormément de gens se battent pour recevoir des remboursements de commandes jamais reçues ou leurs articles. Je comprends que je vais devoir faire pareil et que le service client va me nier ! Je mets 1,5 étoile car l’article reçu correspond tout de même à mes attentes mais pour le reste, c’est extrêmement décevant ! Je suis prête à modifier mon avis si je reçois les articles commandés ou mon remboursement mais je n’attendrais pas des semaines avant d’avoir une réponse, plainte sera déposée avant avec toutes les preuves. Site à fuir s’il ne change pas sa façon de procéder, bien vite ! Gestion horrible !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Topservice!

Fijn dat jullie zo’n ruim aanbod hebben. Ik vond op jullie website alvast heel wat spullen en inspiratie voor het lentefeest van mijn zoontje. Ik bestelde op zondagnamiddag en had maandagochtend de spullen al in huis! Ook kreeg ik een ballonpomp als extraatje bij mijn (grote) bestelling. Bedankt!

Mooie producten en een hele nette levering!

Top en snelle service!

Helemaal prima!

Perfect and quick!

Adorable packaging! Will make great gifts!

Prachtig gastenboek besteld en gekregen!

- Levering netjes op tijd - Boek is mooi gemaakt, echt zoals de print! - Goede kwaliteit Zeker een aanrader voor iedereen die een persoonlijk gastenboek wil maken!

Snelle levering ! En mooie producten die jullie leveren

Pieter Zeemanweg 131