Klantenservice totaal onbereikbaar

Bizar slechte klantenservice. Heb een badjasje besteld met opdruk naam. Geen track and trace ontvangen en ook geen bevestiging, wel betaald uiteraard. Hang inmiddels voor de 3e keer 50 min in de wachtrij maar niemand neemt op. Waardeloos dit

Hele fijne webshop!

Ik heb nu al een aantal keer een bestelling geplaats. De bestellingen waren zeer snel geleverd. Heel erg tevreden! De producten die verkocht worden zijn kwalitatief goed. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!

subliem!!!!

snelle levering, goede prijs

Top service, netjes verpakt en bestelling ruim op tijd ontvangen ondanks dat er een feestdag tussen

Inspirerende en mooie website met prachtige spullen. Overzichtelijk gesorteerd met een juiste omschrijving. Mijn bestelling zag er precies zo uit als op de site.

Snelle levering van mij bestelling. 2 paar Waterschoentjes en een zwemvest van Salted stories Producten zoals omschreven

Snelle levering.

Wij hebben tafelkleden besteld. Goede kwaliteit en snelle levering.

nog steeds niets binnen

mutsje besteld voor geboorte, maar het is nog steeds niet binnen

Mooie bedankjes

Handige site om mijn bedankjes voor de trouw te ontwerpen en te bestellen. Ik ben fan van de kwaliteit van de ontvangen producten.

Snelle service en levering. Fijn contact met klantenservice.

Wedding Bells all the way

Zeer ruim aanbod een decoratie en andere leuke spulletjes voor je trouwfeest. Ook leuk dat er veel gepersonaliseerd kan worden. Snelle levering die bovendien mooi verzorgd is.

Onze hele bruiloft gedecoreerd met Weddingdeco!

Wij gaan op 31-01-2026 trouwen en voor iemand die van details houdt ben je bij Weddingdeco.nl op het goede adres. Wij zijn verliefd geworden op het thema Elegance Breeze! Doordat je je eigen aanpassingen kunt doen aan een bestaand thema, hebben wij deze met sneeuwvlokjes omgetoverd naar een brachtige basis voor onze Winterwedding! Save the dates, gastenboek, etiketjes voor op de zakdoeken, welkomstbord, Enveloppenkist en bedankjes al in huis. Ook leuke sokkenwikkels in hetzelfde thema en kledinghangers voor de speciale gasten, alles is mogelijk… Wij hebben nog even voor onze grote dag, binnenkort zijn de uitnodigingen aan de beurt! :)

Chocolade suikerbonen

De website is duidelijk en er wordt snel verzonden

Snelle levering en mooi product!

Goeie service

De knuffel die ik had besteld, was helaas niet meer op voorraad. Ik kreeg hier een mail over met een aantal opties. Geld terug, wachten op nieuwe voorraad of een andere knuffel uitzoeken. Ik heb gekozen voor wachten en na 3 weken kreeg ik de bestelde knuffel alsnog keurig geleverd. Heel blij met de communicatie vanuit de klantenservice. Bedankt!

Niet voldoende veilig verpakt

De stickers waren verpakt in een niet-waterdichte envelop. Door de regen zijn alle stickers kromgetrokken en hierdoor viel onze aankondiging letterlijk in het water. De vraag om een review kwam eerder dan de reactie van de klantenservice. Kwaliteit van het drukwerk zelf was prima.

Na het afleveren van mijn bestelling totaal niet tevreden, wijnfles kurken heel scheef bedrukt, verkeerde kaartjes mee geleverd. Na 3 kwartier (!!) in de wacht aan de telefoon zeer netjes te woord gestaan en klacht perfect opgelost!! De volgende dag al kreeg ik alles kosteloos opnieuw geleverd en was het perfect! Als jullie ook nog wat aan de telefonisch bereikbaarheid kunnen doen zou het helemaal top zijn! Bedankt!

Prachtig kleed en goede snelle service

Mooi stevig rond kleed in zachte kleuren. Ook blij met de snelle verzending! Elders eerst een kleed besteld, deze zou er binnen 8 werkdagen zijn, uiteindelijk een mail dat het nog 15 weken ging duren. Hier in de avond besteld en de volgende dag al een mail dat het verstuurd was! Super fijn!

Blij verrast

Toch altijd iets spannend. Online bestellen, maar chapeau. Zeer tevreden.

Keurige afhandeling én levering.

Via de mail netjes op de hoogte gebracht van verzending met trac en trace code. Via de telefoon heel keurig te woord gestaan door Shirley én op mijn vraag vrij snel na telefonisch contact gevraagde mail gekregen. Top service!.

Mooi gedrukt makkelijk te vouwen en mooi je eigen draai er aan te geven!

Klantenservice onbereikbaar

Kapot product ontvangen. Meerdere keren gebeld, zelfs 20 min aan de telefoon gehangen. Ik was de eerst volgende beller. Niemand nam op. Daarna gemaild, tot op heden geen reactie. Ik bestel al jaren bij kidsdeco. Meestal gaat het goed. Het wordt snel verzonden. De meeste producten die ik ontvang zien er netjes uit. Jammer dat ik nu geen reactie krijg.

Fantastisch!

Mega snelle levering en prachtige merken!

Very seamless and hassle free experience ordering from this website

I ordered a gift for a friend, the package arrived well before my expectation and there was no extra fluff or too many questions to fill out when ordering

Mooie versiering en snel geleverd

Voor een vriendin organiseer ik een babyshower. Er zijn veel mooie dingen te bestellen op de website van we love deco. We kunnen het nu een gezellig thema vieren!

Fijne website met mooie producten

Hele fijne website met mooie producten van goede kwaliteit. Bestelling wordt snel geleverd en goed ingepakt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht