Geweldige service!

Een rubberen badolifantje besteld, deze week echter af van een vorige die ik had gekocht. Dit aangegeven en ze zijn direct gaan uitzoeken hoe dit kan......EN, na opsturen van fotoos en producten op voorraad te hebben vergeleken met elkaar, kreeg ik een nieuw olifantje toegstuurd. Ze reageren snel, attent en vriendelijk. Een topervaring.

Snel en goed

Prima service. Snel en netjes op de hoogte gehouden van het traject

Snelle levering producten zoals afgebeeld

Snelle levering en de producten waren zoals verwacht. Dus ik ben heel tevreden

Snel en fijn geleverd!

Mooi resultaat, bedankt !

Snelle afhandeling en correct ontvangen

Goed uitziende website, een tevreden klant

Heel fijn!

Gebeld met ze met een aantal vragen en kon al binnen een uur me producten afhalen

Ervaring was echt top en super klantvriendelijk!

Ondanks dat ik een fout heb gemaakt met de datum. Heeft Sylvana er toch voor gezorgd dat het aangepast kon worden. Vervolgens heb ik de bestelling de volgende dag meteen in huis! Een bestelling in de toekomst is zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel!

goede service, leuke raamposter

goed service, kreeg meteen mail toen ontwerp niet leek te kloppen en toch nog zelfde dag opgestuurd

Mooie spullen, snelle levering. Geweldige service dus!

Super aankoopervaring

Ik bestelde hier enkele geboorteproducten. De klantenservice via chat was heel behulpzaam, en de producten kwamen ook sneller dan verwacht aan, wat altijd een leuke verrassing is. Ik koop hier zeker opnieuw!

Altijd top service

Na 1 dag al geleverd aan huis en steeds topkwaliteit. Ik bestel nooit ergens anders.

Zowel voor ons huwelijk als voor ons kindje dat op komst is, hebben we allerlei leuke decoratiespulletjes besteld. Buiten de verzorgde, originele spulletjes krijg je ook nog eens een supersnelle levering in de plaats. Wij zijn alvast fan! :-)

Snelle levering, goede producten,

Goede prijs/kwaliteitverhoudingen, overzichtelijke wensje en bestellen gaat makkelijk. Bestelling was snel in huis.

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Qualiteit super, ontvangt op tijd dankje wel

Ik ga nog een keer bestellen omdat , I am satisfied and happy customer with your good service.

Gemakkelijk en snel

goede kwaliteit en snelle levering van het geboortebord.

Afbeelding veel groter dan werkelijk

De afbeelding van de bordjes zijn veel groter dan ze in werkelijkheid zijn

Top!!

Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Zelf heb ik al aantal keer voor verschillende gelegenheid hier besteld. Volgende keer ben ik hier weer te vinden!!

Spullen zijn prachtig en prima kwaliteit

Wel iets aan de dure kant en je kan de kortingscodes op je telefoon niet toepassen. Dat is jammer. Je ziet pas dat het niet werkt bij de checkout, en als je dan teruggaat om het nogmaals te proberen, ben je je hele winkelmand kwijt. Ook als je bent ingelogd. Oja, en niet alles is op voorraad, dat geeft niet, maar jammer dat je geen mail kan laten sturen als t er weer is.

Geboortebord is top, slinger niet!

Het geboortebord is erg mooi geworden, makkelijk te bevestigen op de ruit, het bord is precies zoals op de afbeelding. De slinger bleek een DIY te zijn, er waren niet genoeg elastiekjes en op het plaatje wordt het een stuk mooier dan in het echt.

Prima.

Prima! Snel.

Geweldig! Snelle en goede service, perfecte kwaliteit.

Super mooie spullen van een goede kwaliteit. Hele snelle service en erg vriendelijk zijn de mensen daar! Top!!!

Geweldige service. Er was iets mis gegaan bij PostNL waardoor mijn bestelling te laat zou komen. Ik kon dezelfde dag langskomen om kosteloos dezelfde bestelling op te halen!

Geweldige service

Snelle service. Netjes verpakt. Ik zou mijn volgende bestelling weer daar doen!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht