Wat een fijne service. Snel, met een mooi product. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar.

Snel, goed en compleet.

Mijn bestelling werd snel geleverd, compleet en de artikelen zien er kwalitatief goed uit.

Super snel

Moest last minute een taart steker hebben... Met verzendkosten wel een dure maar ik had hem wel😊

Snel en goed

Goede prijs kwaliteit

Juiste prijs voor de kwaliteit dieje krijgt, mooie producten, worden verzorgd in gepakt voor verzending.

Goede services

Goede service, goed bereikbaar, oplossingsgericht, leuke spullen, maar wel prijzig

Ik heb 2 memoryboxen besteld en een houten kraambezoek boek en houten boek voor 't 1ste jaar. Een memorybox was beschadigd en ging haast niet open. Een belletje en zonder problemen een nieuwe doos snel gehad (gepersonaliseerde deksel werd niet vervangen, maar dat hoefde ook niet). Ze hebben veel leuke spullen, maar wel prijzig. Jammer dat de vulbladen van de boekjes niet bij elkaar gebundeld kunnen worden (bijv. blanco bladen bij 1ste jaar oid). Verder tevreden met de producten!

Ik ben heel tevreden

Ik ben super tevreden,er was een vergissing met de opleg van een vogelkooi en dit is direct nagezien en in orde gebracht !

Mooie spullen, snel bezorgd

We hebben hier de decoratie voor onze bruiloft gekocht, en waren erg blij met het resultaat.

Super goede kwaliteit, snelle verzending en leuke ontwerpen. Love it!

Positief

Snelle service en vriendelijke medewerkster aan de lijn gehad nav een vraag.

Kwalitatieve spullen en super service! Heel tevreden :)

Uitstekend!

Hele goede service!

Positief

- goede klantenservice - snelle levering - breed gamma

Uitstekend!

- uitstekende service - snelle levering - zeer goede kwaliteit

Leuk geslaagd en prettig geholpen bij mijn vragen.

Goede, snelle service met een mooi eindresultaat.

Prettig, makkelijk.

Snelle levering!

Snelle levering, heerlijke zachte deken.

Vlotte levering!

Leuke producten gekocht op de site. Enige minpuntje was dat een van de producten nog zelf samen te stellen was. Maar de levering was het vlot dus ik ben tevreden!

Fijne service

Voor de tweede keer besteld en ben tevreden met service en levering. Goed ingepakt en de bezorgservice waar jullie mee samenwerking is TOP. Enige minpuntje zit ‘m in het product zelf: het plastic in de lijsten beschadigd en krast best snel.

Absoluut geweldig!

Leuke en handige website, veel keus. Bezorging okay, maar eind product helemaal super!!! We gaan hier snel weer wat leuks kopen!

Tijdige levering en product zoals omschreven

Heel erg prettig

Snel besteld snel geleverd ben erg tevreden zal zeker terug komen

Levering goed en snel. Product paste goed

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht