Super snelle goede service

Ik had nog een extra artikel met spoed nodig. Na contact via de chat werd er gezorgd dat ik het artikel (waar bedrukking op moest komen) de dag erna in huis was. Heel erg fijn! Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer blij!

snelle bezorging ! Goed product

Goede ervaring met We Love Deco

Gewoon goed geregeld!

Ik heb een instant camera via dit bedrijf gehuurd. Ik was niet zeker of deze op de afgesproken dag binnen zou komen, hun bericht dat de camera er aan kwam 2 dagen voor de huurdag vond ik daarom ook erg fijn! De camera werkte gewoon goed en de Polaroids die over waren kon ik terug sturen. Top!

Supersnel en supermooi

Wij waren zó ontzettend druk met andere dingen, dat we de bedankjes en een gastenboek waren vergeten, tot 4 dagen voor onze grote dag. Gelukkig heeft WeLoveDeco zelfs op gepersonaliseerde bedankjes zo'n korte levertijd, dat het allemaal op tijd in huis was! Echt heel fijn!

Mooie kwaliteit

De bestelling was op tijd, alleen zouden er misschien kleinere dozen gebruikt kunnen worden? Onze doos was helemaal ingedrukt en verfrommeld. Gelukkig geen breekbare inhoud! Mooi assortiment!

Goede service, snelle levering.

Tweemaal contact gehad vooraf van een bestelling, hierbij werd snel geschakeld en ik kreeg meteen een antwoord. De levering zou binnen twee tot drie werkdagen zijn, ik heb donderdag om 16.30 uur een bestelling geplaatst en deze zou dinsdag geleverd worden, maar was zaterdag om 13.00 uur al binnen. Dus fijn dat indien mogelijk het eerder geleverd wordt! Het product zelf (een welkomst bord met iets andere tekst ivm beurs ipv bruiloft) zag er ook top uit, de bijgekochte schildersezel om hem op te plaatsen werkte ook naar behoren en zakte in de drie dagen beurs ook niet in.

Geweldige service

Super dat het een paar dagen eerder is geleverd ! Ook het retourformulier was duidelijk! super service.

Product zag eruit volgens beschrijving en foto.

Prima verzorgd

Mooie spulletjes & mooi ingepakt op 1 ding na

Ik ben eigenlijk helemaal tevreden over de bestelling. Ik had voor de vrijgezellefeest van een vriendin wat spulletjes gekocht en die waren helemaal leuk. (kroontjes voor de vriendinnen en bride haarband voor de bruid met slinger). Ik had echter nog 1 andere bestelling gedaan van een print van een foto. Dit was echter een grote afknapper. Een A5 formaat van een ***lig dun papiertje dat 'eff' snel was uitgeprint vanuit een huis&tuin printer. (zo voelde dat in iedergeval). voor veeeellllssss te veel geld heb ik deze gekocht, gezien ik geen printer ter beschikking had. Ik heb dit papiertje niet gebruikt en hebben een alternatief bedacht. het was een zeer geslaagde vrijgezelledag met dank aan we love deco!

Super service

Geweldige service, duidelijke communicatie

Mooie webwinkel.

Prachtige webwinkel, goede service en snelle levering.

Wij hadden eerst een beschadigd product ontvangen. Dit gelijk gemeld. Heel snel reactie en de volgende dag retour gestuurd. Die dag erna hadden we het nieuwe product in huis! Heel fijn dat het zo snel ging

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij We Love Deco en weer super tevreden! Het doosje is een cadeautje om open te maken.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en uitgebereid assortiment

Makkelijk zoeken op de website in een uitgebreid assortiment, kleurmatches krijg je ook suggesties van, dat shopt snel. De levering was bizar snel, savonds besteld, sochtends in huis.

Super top!

De blikjes waren allemaal mooi heel, de stickers zaten mooi recht en de opdruk was ook mooi.

Mooie producten en goede levering

Snelle levering en tevreden op de producten.

Hele mooie producten!

Snel geleverd en een breed assortiment!

Leuk shoppen altijd

T shirt the dad' wel mindere kwaliteit maar ik shop er altijd naar mijn zin, leuke hippe spullen en voor ieder wat wils! 😍

teleurstelling

Erg klein en touwtje niet mooi.Volgend mij ander matriaal besteld.Prijs verhouding product vind ik kostbaar.

Top! Super snelle service

Binnen 1 dag de bestelling al binnen en super netjes verpakt.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij we love deco. Snel bezorgt en alles was netjes en zoals verwacht.

Levering snel, product top!

Wij hebben enorm genoten van de gender reveal kanonnen. Ze zien er heel mooi uit en de knal is prachtig!

Super leuke spullen en snelle levering

Super leuke spullen besteld voor ons halloweenfeest en snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom zeker weten terug bij jullie voor een ander feest.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht