amazing!

Omg, ik heb last-minute grote cijferballonnen gevuld met helium besteld. Het was 2 voor 22:00. Ik vond het heel spannend of ik mijn bestelling wel op tijd binnen zou hebben. De volgende dag om 09:00 had ik de ballonnen in huis! En ze bleven zo lang mooi! Echt fantastisch, werkelijk een aanrader!

Mooie producten

Glazen bewaardoosjes besteld met namen erin gegraveerd, erg mooi!! Was ook goed verpakt en snel geleverd.

En toppertje!

Super leuke (originele) items, fijne shop ervaring en goede afhandeling en klantcontact. Al met al en topper!

Snelle levering en mooie producten

Een grote bestelling geplaatst en heel tevreden. Snelle levering en mooie producten. Top!

Verschrikkelijk!

Ik heb mijn bedankingskaartjes zelf ontworpen. Bij het ontvangen, bleek dat de kaarten veel korter waren afgesneden waardoor er een stuk van onze naam weg is en de hartjes maar half op de kaart staan. Daarnaast had ik een collage van foto's gemaakt en is deze veel donkerder en zelfs onduidelijk! Ik kan dit uiteraard niet terugzenden omdat ik het zelf ontworpen heb maar vind het schandalig dat de rode lijn die aangeeft waar de kaart gesneden wordt niet overeenstemt met de werkelijkheid waardoor ik mijn kaarten nu allemaal mag weggooien.

Top aankoop!

Prachtige website, snelle levering en heel goed geholpen door de klantenservice! Fijn.

Fantastisch!

Fijne klantenservice en wat een leuke producten zeg! Mij zie je zeker weer terug!

Super tevreden!

Ik ben super goed geslaagd voor mijn bruiloft :)! Vooral de gepersonaliseerde glazen enveloppendoos is bij mijn aanstaande in de smaak gevallen.

Heel snel binnen!

Heel leuk assortiment aan kinderitems, moeilijk om te kiezen! De spullen waren heel snel binnen en echt hele leuke producten. Aanrader!

vage website qua maken van kaarten

niet overal kan ik dezelfde lettertype gebruiken. ik zie graag een eenheid. Het bestellen was ook al vaag en onduidelijk. ik hoop dat het me nu gelukt is. Nergens is duidelijk te zien of ik nu 2 verschillende versies van een kinderakte heb besteld. nu maar afwachten...

Nooit meer

Alles verloopt prima bij het verzenden, totdat je moet retourneren !!!! Ik was een zeer trouwe klant. Altijd is alles goed verlopen bij mijn bestellingen. De verzending is altijd goed verlopen. MAAR OHWEEE als je iets moet retourneren. Ik wou na een bestelling van 100 euro 3 artikelen retourneren omdat we reeds van die artikelen beschikten. OP de site staat bovenaan. GRATIS verzending vanaf 50 euro (NL&BE) en GRATIS retourneren. Ik ging er dus van uit dat het retourneren ook gratis is (zoals beschreven op hun site) . MAAR neen! het retourneren is ook betalend en is maar pas gratis ook vanaf 50 euro en enkel en alleen voor NL. Maar dan vraag ik me af was het nu zo moeilijk om te schrijven 'GRATIS retourneren vanaf 50 (NL)'. Btw het retourneren van mijn 3 artikelen hebben mij 19 euro gekost. 19 euro kwijt + de artikelen die ik teruggestuurd hebt en dat ze netjes kunnen doorverkopen :)

Topservice!

Een foutje gemaakt bij het bestellen, gelijk een mailtje van jullie gekregen om me hierop te wijzen. Verbetering doorgestuurd en correct en zeer snel geleverd. Zeker een aanrader!

Levering meer dan 1 week vertraging. Bestelling te laat. Niet op de hoogte gebracht hiervann

Bestelling niet ontvangen na 1 week. Geen info ontvangen van winkel wat het probleem is. Slechte communicatie en er wordt geen oplossing aangeboden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd (op zaterdag) en de producten waren super leuk + goede kwaliteit. Kortom, erg tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en prettige afstemming over niet niet complete bestelling. Bestelling is binnen een week kostenloos geleverd. Hulde!

Bon beter lezen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt. Ook een duidelijke webpagina.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hebben een houten kist voor wedding memories besteld, maar deze was erg slordig in elkaar gezet. Gespleten hout. Erg jammer.. de tekst stond er wel mooi in gegraveerd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boek was niet verpakt of iets en zat los in een erg grote doos...! Had wat mooier allemaal gemogen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, lage prijs.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Mooi resultaat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Soms iets aan de dure kant. Snap ik heel goed, maar maakt wel dat ik bepaalde producten niet koop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling via website verliep vlot en duidelijk. Snelle levering. Tevreden over de producten.

Ik had ook gekeken naar een welkomstbord. Jammer dat er zo weinig flexibiliteit is in lettertype en tekst. Dat heeft me tegen gehouden om te bestellen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht