Pluspunten

Leuke doos waarin mijn aankoop verpakt zat. Ontzettend snelle levering! Hier koop ik nog!

Pluspunten

Fijne duidelijke website en levering conform afspraak/verwachting. Leuk assortiment.

De confetti ballonnen die ik heb besteld nemen snel in kwaliteit af nadat ze zijn opgeblazen.

Pluspunten

Snelle service en mooie producten.

Pluspunten

Bestel er al jaren en altijd tevreden. Supermooie producten en vriendelijke service. Lopen altijd vooruit mbt de trends in 'feestjesland'

Helaas stond de bestelling niet klaar toen ik deze op kwam halen en moest toen alsnog gepakt worden. Dit was de 2e bestelling die ik op kwam halen en voor de 2e keer stond het niet klaar. Kan gebeuren, wel vervelend als je haast hebt ;-) Maar enorm vriendelijk geholpen waardoor je dat snel weer vergeet. Dat is meteen mijn enige verbeterpunt. Verder echt een topzaak die ik iedereen aanraadt.

Pluspunten

Netjes en snel geleverd

Pluspunten

Geen commentaar, het was perfect, net zoals ik had verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd

De doos was echt veel te groot. Ik schaamde me bij de buurvrouw die m aangenomen had. De puzzel lag los in die doos dus kon juist alle kanten op schuiven en rollen. Kleinere passende verpakking was beter geweest in vele opzichten. (Denk ook aan de ruimte die het inneemt bij de bezorgdienst)

Pluspunten

Pluspunten

makkelijk te bestellen

Pluspunten

Snelle levering. Producten zijn naar verwachting, van goede kwaliteit en mooi design.

Pluspunten

de service en de kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Pakje in perfecte staat aangekomen, alles veilig verpakt. Mooie, kwaliteitsvolle producten. Item zoals beschreven.

Fotokwaliteit kon beter, nochtans zeker dat de foto een goeie kwaliteit had. Wel een probleem gehad met het uploaden ervan.

Pluspunten

keuzes Snel aflevering

Pluspunten

Prachtig gastenboek ontvangen Wat hebben ze allemaal leuke spulletjes ❤️

Pluspunten

Een bestelde wijn doos is kapot

Pluspunten

Kwaliteit product zeker een aanrader !

de taarttopper moogt wel iets grooter zijn gelijk het op de foto leek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betere afwerking nodig voor de memoriekisten.. heb het zelf nog moeten mooi rond schuren want veel splintergevaar

Pluspunten

Sneller levering, goed contact, leuk en breed assortiment. De heliumtank die geleverd was werkte niet naar behoren maar hier heb ik mijn geld van terug gekregen.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit tegen lage prijs.

Pluspunten

Snelle levering en leuke spullen!

Pluspunten

Top Communicatie verloopt super, zeer klantvriendelijk. Hele goede site, duidelijk en zeer toegankelijk. (Eigenlijk koop ik vaak meer dan nodig

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht