Pluspunten
Lekker snel geleverd, goede producten
VerbeterpuntenJammer om bij een vergeten bestelling het niet mogelijk is wat toe te voegen, weer extra verzendkosten. Zou een aanvullende optie zijn
Hi Ton, Dank voor jouw beoordelen. Fijn te lezen jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt ontvangen. Uiteraard wensen wij jou hier veel plezier van toe. Het is bij ons helaas niet mogelijk artikelen toe te voegen aan een reeds geplaatste order. Om fouten en teleurstelling te voorkomen wensen wij niet met het systeem waarmee wij werken te rommelen! In dit geval adviseren wij onze klanten het artikel dat vooralsnog gewenst is via de shop te bestellen. Mochten hier nog vragen over zijn vernemen wij deze graag Ton! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer stipt en alles was in orde
Hip Hip Hooi! Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Dat deze items een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, en hopelijk tot ziens! Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
mijn product was snel binnen. gelukkig maar! het was een cadeau!
Verbeterpuntenn.v.t
Een onwijs leuke review om te mogen ontvangen. Wij hopen van harte jouw broer en aanstaande schoonzus blij verrast zijn met het boek en wensen hun hier veel plezier van toe. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit super mooie cijfer. Eentje waar wij heel trots op kunnen zijn, bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Producten perfect Snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten best veel
Hey hoi Familie Boer-Boom, Wat leuk te zien dat jullie de tijd hebben genomen een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jullie bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen uiteraard dat de trouwdecoratie naar wens en verwachting is en wensen jullie hier heel veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snel,correct en mooie kwaliteit!!
Een dikke vette 9, whoop whoop! Helemaal te gek zeg, bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mail voor bezorging. Duidelijk bericht over de levering. Goede prijzen. Super :)!
Beste Leonie, Dank voor jouw super fijne beoordeling. Een review waar wij uiterst trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou allen plezier toe met de artikelen en verwachten dat deze items een super leuke toevoeging zullen zijn aan de babyshower! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Na de bestelling, volgende dag netjes in de brievenbus.
Hoi, Super fijn dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco. Super te vernemen jij jouw pakket spoedig hebt ontvangen en deze naar wens en verwachting is. Wij wensen jou hier veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
uitgebreid en origineel gamma
Het Joke, Wat vind ik het leuk te zien jij eventjes de tijd hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij zijn jou hier onwijs dankbaar voor. Veel plezier toegewenst met de decoratie en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
snelle levering, mooi product
Hoi Karin, Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Eentje waar wij jou dankbaar voor zijn en super trots op kunnen en mogen zijn. Wij hopen dat de mand naar wens en verwachting is en een mooie toevoeging is aan de babykamer decoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Er was iets mis met onze bestelling, omdat tijdens de bezorging de verpakking dubbel was geklapt en daarmee ook de sticker. Na mijn mail hebben zij direct een nieuwe magneetsticker gestuurd. Zodat we alsnog de kamer van onze dochter op tijd af konden maken voor haar verjaardag. Echt top service!
Hey Joyce, Ik vind het super fijn terug te mogen lezen jij naar wens en verwachting geholpen bent. Wij vinden het vooralsnog een spijtig voorval en hebben de zaak met het magazijn management besproken om gelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de sticker en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
vlotte levering. duidelijke website
Een super mooi cijfer! Eentje waar wij super trots op zijn! Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij hopen dat de bedankjes en het ringdoosje naar wens en verwachting zijn. Tevens vertrouwen wij er op deze artikelen een te gekke toevoeging zullen zijn aan jullie trouwdag. Alvast een onvergetelijke dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een dikke vette 10, waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij zien jou graag nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering van het geboorte bord die wij besteld hebben voor onze zoon. Bord is in het echt nog mooier als in de webshop te zien is. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Aanrader!
VerbeterpuntenBeoordeling kunnen geven bij het product zelf, zodat andere ouders niet hoeven te twijfelen!!
Hoi Stefanie, dank voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling voor ons te plaatsen. Een super fijne beoordeling waar wij jou dankbaar voor zijn Stefanie. Wij wensen jou namens het hele welovedeco team heel veel plezier toe met het geboorte bord. Geniet er van!:) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst met de items uit de bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Beste Leonie, Bedankt voor jouw tijd. De tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Waarvoor bedankt! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen folieballonnen. Dat deze een mooie toevoeging zijn geweest aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou dankbaar voor zijn. Wij wensen jou alle plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hoi Amel, Bedankt voor jouw beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Wij hopen van harte de jars naar wens en verwachting zijn en jij hier nog lang plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een 10? Wow, helemaal te gek zeg! Bedankt voor het verstrekken van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Originele en Mooie spullen , snelle levering
Een fijne beoordeling om te mogen ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Wij vertrouwen er op de artikelen een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de babyborrel. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Top spullen! Snel geleverd! Werkelijk helemaal top!
Hé Willem, Bedankt voor jouw beoordeling. Super fijn te lezen de knuffels naar wens en verwachting zijn. wij wensen jou en jouw kleintje hier heel veel plezier van toe en uiteraard tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijke site. Hele goede informatie voorziening. Snelle levering!
Hoi Christel, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Wij hopen van harte het vrijgezellenfeest een geslaagde dag is geweest! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Bestelling kwam op tijd toe. Alles was naar wens.
Hoi Cake Counter, Super te lezen jullie de bestelling spoedig hebben ontvangen en de items naar wens en verwachting zijn. Tevens bedankt voor het verstrekken van deze beoordeling. Hopelijk tot ziens!:) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
- onmiddellijk snelle reactie via mail. Moest niet zoals bij andere heel lang wachtten. - snelle service - ik wordt begrepen, gerespecteerd en correct behandeld - er wordt direct een oplossing gezocht - snelle service - er worden mij meerdere oplossingen voorgesteld en IK mag zelf kiezen
Verbeterpunten- jullie outlet/solden op jullie website word niet echt vernieuwd
Hey Jade, Super fijn zo een uitgebreide beoordeling te mogen ontvangen. Heel prettig te lezen het contact met onze klantenservice op deze manier wordt ervaren. Wij hopen de bestelling inmiddels in goede orde ontvangen is en wensen jou hier veel plezier van toe. Wij hopen jou uiteraard in nabije toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een dikke vette 10 Marianne, wow, helemaal te gek. Onwijs veel plezier toegewenst met de items uit de order en hopelijk tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Ik zou zeker nog eens terug komen, ook op jullie andere websites. Leuke spulletjes!
Hey Lotte, Dank voor jouw tijd! Fijn te lezen wij blijvende interesse bij jou gewekt hebben en wij jou voor toekomstige feestjes nog eens terug kunnen en mogen verwachten in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.