Pluspunten
Nette levering
VerbeterpuntenJammer dat het product op de site werd aangeboden, maar toch niet op voorraad was. (Kan gebeuren natuurlijk). Communicatie daarover was overigens perfect!
Hoi Ilona! Wat fijn te zien dat jij even de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Bedankt voor het verstrekken van dit fijne cijfer. Een beoordeling waar wij trots op kunnen en mogen zijn. Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de geboden service en het contact naar aanleiding van het ontbreken van een van de gewenste items als prettig is ervaren. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Leuke producten, vriendelijke klantendienst.
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Een fantastisch cijfer waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering.voldoet prima aan de bestelling.
Hoi Mae! Wat leuk om te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl een beoordeling hebt achtergelaten. En wow, wat voor een, helemaal te gek! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe van het gastenboek en bijpassende schrijfwaar. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde goederen, en een mooie kwaliteit van de geleverde producten.
Beste Beau events, Heel hartelijk dank voor het verstrekken van deze oh zo fijne beoordeling. Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de reeds ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jullie veel plezier toe met de items en hopen jullie spoedig nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Altijd super snelle levering! Goed verpakt! Eerste punt waar ik zoek, altijd iets te vinden!
Beste S! Wat leuk te zien dat jij opnieuw de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Opnieuw een review waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij willen jou bedanken voor jouw blijvende interesse en wensen jou opnieuw alle plezier toe met de reeds ontvangen items. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Het zal bij een 1 malige bestelling blijven.
VerbeterpuntenMuntjes met tekst Mint to be besteld "eigen ontwerp" waarbij kleur was duidelijk grijs aangeduid, maar de verkregen verpakking van de muntjes is de kleur bruin??? Ben nog even op de factuur gaan kijken staat genoteerd eigen ontwerp, maar zonder specifieke notities over oa. de kleur...
Hoi Betty, Hartelijk dank voor jouw review. Wat spijtig te vernemen dat jij jouw bestelling bij weddingdeco.nl als onprettig hebt ervaren. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling geweest. Wij hebben niet eerder vernomen dat jij ontevreden bent over de door jou ontvangen trouwbedankjes. Graag willen wij jou vragen bij ontevredenheid of mankementen contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor jou om problemen op te lossen, ontevredenheid weg te nemen en oplossingen te bieden. Graag wil ik jou vragen ons een mail te sturen ten samen met een foto van de door jou ontvangen bedankjes en het ordernummer. Aan de hand van de gegevens bieden wij jou graag een oplossing aan. Hartelijk dank alvast Betty! Met vriendelijke groet, Karlijn Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou met ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn. Een te gekke beoordeling waar wij trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
levering binnen twee dagen
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen ballonnen gaatjes blijken te hebben. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hadden jullie graag voor aanvang van de bruiloft een oplossing gebonden. Wij verwachten dat de gaatjes in de ballonnen een fabrieksfout betreft waar wij melding van zullen maken bij onze leverancier. Dit ter productverbetering om zo gelijke voorvallen te voorkomen. Graag bieden wij vooralsnog de best passende oplossing aan en willen jou vragen met ons contact op te nemen ten samen met het ordernummer. Samen met jou komen wij uiteraard tot een oplossing. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Site is heel duidelijk, We hadden iets te weinig van het bestelde product ontvangen, met 1 telefoontje werd dit meteen en zonder moeite opgelost. De volgende dag kregen we de missende producten al binnen! De beschrijving bij het product (over hoe je het product moet vullen bijv, of hoe de stickers het best bevestigd kunnen worden) is prima in orde, er duidelijk!
VerbeterpuntenTel de bestelling goed na zodat de hele bestelling in 1x verzonden kan worden ;)
Hartelijk dank voor de tijd welke er genomen is een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Fijn te lezen dat de geboden service naar aanleiding van het opgelopen ongemak als prettig is ervaren! Nogmaals bieden wij jou graag onze excuses aan voor het ongemak en wensen jou uiteraard heel veel plezier toe van de bedankjes. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Prachtige kwaliteiten ballonnen en supersnel bezorgd!
Hé Daphne, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een review te plaatsen. Een beoordeling waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen decoratie een mooie toevoeging is geweest aan de feestversiering. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een 10? Wow, helemaal te gek Soegandha, bedankt! Uiteraard wensen wij jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopen wij jou voor toekomstige feestjes terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Veel keus in hele mooie versieringen en eens wat anders dan het gebruikelijke. Verzending prima!
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Een fantastisch cijfer waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele Partydeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen bestelling. Dat de items een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Hopelijk tot ziens in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
steeds netjes en correct afgewerkt
Wij vinden het ontzettend fijn te lezen dat wij blijvende interesse bij jouw gewekt hebben en jou opnieuw mooie spulletjes hebben kunnen leveren. wij willen jou bedanken voor jouw vertrouwen in onze shops! Wij wensen jou opnieuw veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Op tijd geleverd
Een onwijs fijne beoordeling, waar wij jou met ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn. Een prachtig cijfer waar wij trots op mogen zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopen jou voor toekomstige feesten en partijen terug te mogen zien in en van onze onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijke website en prettige klantenservice
Een 10? Wauw helemaal te gek! Een beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij willen jou bedanken voor deze fantastische beoordeling. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie. Dat deze items een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Top producten en er is genoeg keuze. Ook snelle levering!
VerbeterpuntenIk vind sommige producten nogal prijzig.
Hey Sara! Wat leuk dat jij even de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen bride to be decoratie een mooie toevoeging zal zijn of is geweest aan het vrijgezellenfeest van de Bride to Be. In iedergeval een dag om nooit meer te vergeten. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Correcte en snelle service
Hallo Erna, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een beoordeling waar wij ontzettend blij mee zijn. Het is uiteraard altijd ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service als prettig is ervaren! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds door jou ontvangen decoratie. Wij vertrouwen er op dat de items een mooie toevoeging zullen zijn aan de tafeldecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
snelle en goede service
Hoi Willeke, Wat vinden wij het ontzettend fijn te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl de tijd hebt genomen voor ons een beoordeling achter te laten. Een cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen luiertas en hopen jou wellicht ooit nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Na klacht ivm slechte kwaliteit sluitzegels en poster direct nieuwe toegestuurd gekregen
VerbeterpuntenBetere kwaliteit nastreven, op de foto’s lijkt de kwaliteit beter dan de producten in werkelijkheid zijn.
Bedankt voor jouw beoordeling. Een beoordeling waar wij heel blij van worden. Het is uiteraard ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de poster en etiketten. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco.nl
Pluspunten
Supersnelle levering en een lief doosje met tekst eromheen.
Hi Amanda! Wat fijn dat jij even de tijd heb genomen een beoordeling achter te laten. En wat super te vernemen dat de geboden service als prettig is ervaren. Wij wensen jou uiteraard alle plezier toe met mini chocoladehartjes en hopen jou spoedig in een van onze webshops terug te mogen zien. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle en degelijke service! We zijn ontzettende tevreden over onze aankoop!!
Een fantastische beoordeling waar wij jou met ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jullie dan ook onwijs veel plezier toe van het hart frame gastenboek. Dat dit frame aan het einde van jullie grote dag gevuld zal zijn met liefdevolle gelukswensen en jullie een mooi aandenken hebben aan de trouwdag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Hoi Linda! Wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl een beoordeling achter te laten. Een fantastische beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe van de door jou ontvangen decoratie. Dat deze versiering een leuke en feestelijke toevoeging mag zijn aan de verwelkoming van de kleine spruit. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en leuke spullen
Een prachtige beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Altijd super fijn te vernemen dat de bestelling spoedig is ontvangen en dat de artikelen naar wens zijn. Wij wensen jou heel veel plezier toe met het reeds ontvangen decoratiemateriaal en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Leuke producten
VerbeterpuntenZorgen dat de bestelling en voorraad klopt. Van te voren informeren als iets niet leverbaar is en niet zo maar het pakket versturen met de pakbon met alles erop zodat het lijkt alsof alles wel geleverd is. Als er dan contact wordt opgenomen de klacht serieus en goed oplossen.
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Spijtig te vernemen dat jij jouw ervaring met ons als onprettig hebt ervaren. Helaas komt het soms voor dat artikelen niet op voorraad blijken te zijn. Uiteraard een zeer vervelende situatie maar niet onoverkomelijk. In dit geval is er door ons team dat s'avonds werkzaam is besloten de order te verzenden. Dit om er zeker van te zijn dat jij de rest van jouw bestelling de eerst volgende werkdag ontvangt en kunt gaan genieten van de bestelling. Naar aanleiding van dit ongemak is jou een tegemoetkoming aangeboden en is het bedrag van het ontbrekende artikel direct terug gestort op de rekening. Mochten hier nog vragen over zijn vernemen wij deze graag. Welovedeco
Verbeterpunten/
Hi Jade, Bedankt voor jouw beoordeling. Zoals duidelijk vermeld staat in de producttekst van de heliumtank blijven latex ballonnen (standaard ronde vorm en afmeting 30cm) gemiddeld 3 tot 7 uur zweven. Wij adviseren in deze tekst de ballonnen zo kort mogelijk voor de aanvang van het feest of evenement met helium te vullen! De zweeftijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de afmeting van de ballonnen! Blaas de ballonnen niet te vol met helium. Hierdoor blijven de ballonnen langer mooi en kun je met de tank het vooraf vermelde aantal ballonnen vullen. Het is niet mogelijk ballonnen een dag van te voren of in dit geval een avond van te voren op te blazen. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.