Altijd alles in orde!

Altijd een vlotte levering als ik bestel via een webshop van We Love Deco!

Goedemorgen service

Er ging helaas iets mis met de bestelling. Ondanks dat is het netjes en snel opgelost. Erg prettig deze service dat maakt dat ik zeker vaker zou bestellen.

Na slechts 1 dag had ik mijn bestelling in België al in huis. Superleuke kinderwebshop. Heel overzichtelijk. Leuke promo -20%.

Correct bezorgd , leuk assortiment!

Vanaf de bestelling is het product keurig binnen de aangegeven datum en tijd bezorgd!

Top, top, top!

Wij bestellen altijd gepersonaliseerde kindercadeau's voor zakelijke relaties. De reacties die we vervolgens van de klant krijgen, daar doen we het voor! Leuk assortiment, mooie details en goede service en levering.

Snelle levering, goed product

Je krijgt echt waar voor je geld, ziet er fantastisch uit! Ben erg enthousiast!

Super leuke site! Ruime keuze aan artikelen, vandaar dat ik hier besteld heb, met het vooruitzicht alles hier vandaan te kunnen halen. Helaas was het verzenden van de bestelling fout gegaan, waardoor alles een beetje in het water viel. Ik had het op maandagochtend besteld en had het donderdag nodig, uiterlijk vrijdag. Ik ging er vanuit dat dit ruim op tijd was, maar het werd pas zaterdagavond laat bezorgd. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, kwam er vaak niet door. Bleek dat de bestelling per ongeluk naar het magazijn gestuurd was en hij bleek nu dus kwijt. Uiteindelijk is hij op vrijdag nog opnieuw verstuurd met spoed. Heel behulpzaam van de mevrouw waar ik contact mee heb gehad, maar helaas was het er te laat. Erg jammer..

Geen oplossing voor zoektgeraakte pakket

Hele slechte service! Pakket is zoekgeraakt en ze werken niet mee bij het bedenken van een oplossing. Volgens de Europese consumentenwetgeving is de verkoper verantwoordelijk voor een correcte levering. Dit betekent dat de verkoper zorgt voor een nieuwe verzending of een terugbetaling. Beide willen ze helaas niet aan meewerken. Jammer, pakket was dus niet optijd binnen waardoor ik genoodzaakt was nóg een pakket te bestellen..

Snel geleverd en ziet er super uit!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes gemaakt en snelle levering.

Prachtige spullen

Prachtige spullen binnen gehad precies zoals beschreven ook. Erg blij mee, zeker omdat het kwalitatief ook goed voelt allemaal.

Zo leuk!!

Wat was hij verrast! Super leuke banner gemaakt. Simpel en topkwaliteit. Ook prijs viel me reuze mee, herhaal vatbaar….

Snelle levering en super mooi product!

Erg snel geleverd en het product is onwijs mooi. Zelf wat aanpassen gedaan aan het ontwerp en die is super mooi geworden!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Mooi product

Prachtig product en snelle levering, wij zijn er erg blij mee!

Bestelling niet compleet, krijg geen reactie terug

Voor een cadeautje voor mijn nichtje heb ik een studio noos tas besteld met bedrukte naam. Alleen is deze naam niet goed gedrukt, terwijl dit wel goed is aangevraagd. Ik heb al meerdere malen gemaild en krijg geen reactie terug. Ook telefonisch kom ik er met geen mogelijkheid door.

Niet goed

Ik zal hem terug moeten sturen want het is niet goed gegaan jullie hebben het verkeerd gedaan. Er staat op de broodtrommel in het klein haar naam Savannah en dan in het groot mijn naam..

Een miskoop

Een tafelloper moest het zijn. Een lap afgeknipte stof zonder zomen was het

Teleurgesteld

Mijn bestelling kwam later door een defect aan een machine, dit is nog te verstaan. Maar de kwaliteit van de doos ronduit ondermaats, na 1 dag kwamen de naden al los. Voor het geld dat ik voor betaalde, had ik wel meer kwaliteit verwacht.

Snel en ervaren als zeer fijn

Mailing, verpakking en verzending Top!!

Geen reactie gekregen op klacht

Ik heb gebeld om aan te geven dat onze Wobbel er gebruikt en vies uitzag. Ik moest foto’s sturen en zou dan een reactie krijgen. Echter nog niks ontvangen en een andere gekocht. De vieze krijgen jullie dan ook terug. Jammer dat er geen oplossing komt. Zeker omdat ik aangaf dat het voor ons zoontje zijn 1e verjaardag was en ik anders snel iets anders moest kopen. Meestal heel blij van jullie, maar dit is echt jammer.

Niet aan te raden

Slechte kwaliteit, eerste pakket van de ijskar miste een onderdeel. Daardoor opnieuw besteld 2e pakket zaten veel beschadigingen op. Geen reactie gekregen op mijn mail over het eerste pakket.

Hele leuke spulletjes, goed verpakt en snel in huis!

Snelle levering en ziet er super mooi uit

Originele traktatie. Design was makkelijk aan te passen en de levering was snel.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht