1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb helaas geen postiteive punten. Ballonnen waren slecht en/kapot en een redelijke oplossing komt er niet. Ze betalen een klein bedrag terug en reageren vervolgens niet meer op mail contact.

Wees eerlijk en oprecht. Zodra je deco niet aan de wensen voldoen ( lees, 1 feestje heel blijven) kom dan met een passende oplossing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie website, leuke producten en pakket is goed verpakt.

Prijzen zijn te hoog.

Pluspunten

Snelle levering van de juiste producten!

Pluspunten

Mooie deco Snelle levering Ik ben heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijker aan de telefoon worden. Flexibeler worden

Pluspunten

Leuke site met heel veel leuke artikelen. We zijn zeer tevreden, heel snel ook de bedankjes ontvangen. Aanrader!

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Beste prijs/kwaliteitverhouding voor de polaroid lichtslinger.

Pluspunten

very professional attitude!

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, makkelijk te bestellen, veel keus. Mooie kleuren decoratie. Goede kwaliteit en trendy.

Ik vond het wel wat prijzig voor de slingers, ballonnen en folieballon die ik heb besteld. Zeker toen ik het pakket opende en ontdekte dat ik sommige slingers zelf handmatig in elkaar moest zetten wat veel tijd kostte.

Pluspunten

Prachtige overzichtelijke website Duidelijke communicatie , als artikel later verzonden wordt ; (oa bij personaliseren van een product) Aflevering ook netjes verpakt in ruime doos Erg tevreden en kan dit bedrijf voor iedereen aanraden!

Pluspunten

Ontzettend leuke spulletjes op de site

Ik heb zakdoekjes for happy tears besteld en op 3 pakjes zat viezigheid wat ik er af moest krabben met een puntmesje, maar het is er uiteraard niet mooier op geworden, dit is heel jammer want het is voor goodiebags op een bruiloft. Na mail contact heb ik keurig nieuwe gekregen, ben er erg blij mee!

Pluspunten

Snel en leuke dingen

Pluspunten

De eerste bestelling kwam geschonden aan, alle blikjes waren beschadigd, toen ik dit per mail liet weten kreeg ik al heel snel een verontschuldigend antwoord en hebben ze deze kosteloos en supersnel ( na twee dagen al) terug opgestuurd. Dit is dus een perfecte service ! bedankt.

Pluspunten

Duidelijk, vlotte levering

Bij de betaling kreeg ik de melding dat die niet geslaagd was, terwijl dat wel zo was

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, nette verzorgde aflevering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice correct en geld snel teruggestort

Heliumtank defect bestelling niet compleet

Pluspunten

Lage prijs Snelle levering Veilig verpakt

Ik zou het niet weten, alles was in orde

Pluspunten

Mooie duidelijke website, kwalitatief goed product voor betaalbare prijs. Super snelle levering.

Pluspunten

Ik heb mijn product in de avond bestelt en de volgende dag was het in huis!

Geen .. uitstekende dienst/ service

Pluspunten

Veel keuze, mooie afwerking

Pluspunten

mega snelle levering

helaas veel dingen niet meer op voorraad

Pluspunten

I ordered decorations for my daughters birthday party. I ordered them after dinner and they arrived just after lunch the next day! The products were prettier than shown on the website and the quality is fantastic.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht