Pluspunten

Mooi assortiment! Pakket was met zorg ingepakt. Ontzettend blij met mijn bestelling. De producten komen overeen met de afbeeldingen op de website.

Pluspunten

Goede levering zoals beloofd. Produktie is prima!

Pluspunten

Zoals beschreven en snelle levering .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service. Uitgebreid assortiment

Prijs. Sommige producten vind ik echt te duur. kwaliteit van de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, ook in België! ruime keuze.

bij retour misschien iets snellere response dat het ontvangen is misschien ook een rubriek sluiers toevoegen? een betaalbare sluier vinden is niet van de poes

Pluspunten

-Absurd snelle levering. -leuke producten die elders minder goed te vinden zijn -goede prijs kwaliteit

-Aanbod is gigantisch, wat ergens fijn is maar orienteren op de website is daardoor wel lastiger. Wat intuitievere website zou handig zijn.

Pluspunten

Ik was nog nooit eerder op de site geweest. Maar een erg leuke site met heel veel mooie dingen waar je veel mee kunt. Ik heb deze site onder mijn favoriet gezet.

Pluspunten

Alles was duidelijk geprecebteerd, het was ook heel snel gelevert

Ik vondt de prijzen best wel duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

In het weekend op e-mail reageren ivm niet geleverde orders. In de wedding business lijkt me dit een must!

Pluspunten

Enorm snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten

Voorraad

Pluspunten

Snelle service , leuk en mooi kwaliteitsvol gerief

Pluspunten

- Snelle levering. - Veel keuze. - Veel informatie over de producten. - Goede categorisering van de producten.

- Snellere klantenservice via social media. - Minder hoog bedrag voor een kosteloze verzending. Veel online winkels werken standaard zonder verzendkosten. Hierdoor is de drempel om wat te bestellen vele malenlager.

Pluspunten

Simpel, snel en betaalbaar

Pluspunten

Producten zien er precies uit zoals afgebeeld op de foto's de website. Producten voldoen aan verwachtingen. Snelle levering en update over levering zijn ook pluspunten.

Meer kortingscodes delen via social media :)

Pluspunten

Heel correct, snelle service, vriendelijk en behulpzame service! Een aanrader

Pluspunten

Goede service, super leuke producten, snelle levering.

Pluspunten

Mooie items. Ik ben blij

Pluspunten

vriendelijk klanten contact, reageren zeer snel en erg behulpzaam. Snelle levering van de bestelling

Eingelijk niet echt iets, maar hetxproduct dat ik binnen kreeg was beschadigd. ik weet niet in hoeverre weddingdeco daar iets aan kan doen.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke voorraad aangegeven heel erg handig als je nog snel iets moet bestellen voor een vrijgezellen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht