Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht
Wij streven er naar de beste service en kwaliteit te bieden en vinden het dan ook ontzettend fijn te vernemen dat de snelle levering en de kwaliteit van onze producten naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou namens het hele team veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Bestelling stond snel klaar om af te halen. Aardig personeel en hele leuke spullen!
VerbeterpuntenNiet goed zichtbaar vanaf de weg. Moest even zoeken. Een naambord op een hogere plek zou dat probleem kunnen oplossen.
Beste Deveney, dank voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat de items naar wens en verwachting zijn. Ook wil ik je bedanken voor het meedenken naar betere zichtbaarheid aan de buitenkant van ons magazijnpand. Dit project staat als plan genoteerd en hopen wij spoedig te kunnen realiseren. Veel plezier toegewenst met de bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leveren op tijd wat ze beloven. Netjes verpakt!
Ontzettend fijn te vernemen dat jij jouw order snel en op tijd hebt mogen ontvangen. Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer! Ontzettend veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ze hebben echt hun best gedaan om onze bestelling eerder te leveren.
Wat leuk te lezen dat er de tijd is genomen om een beoordeling te plaatsen. En super dat de geboden service als fijn wordt ervaren. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de gepersonaliseerde t-shirt. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering! Goeie spullen en helemaal leuk verpakt!
Hoi Wendy, wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. En WAUW wat voor één! Ontzettend veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen decoratie. Maak er een spetterend feest van. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service.
Beste Barbara, hartelijk dank voor jouw beoordeling, en het prachtige cijfer. Ontzettend fijn om deze review te mogen ontvangen. Veel plezier toegewenst met de Mason Jars en tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een 10? Wauw helemaal te gek! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te plaatsen. Heel veel plezier toegewenst met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Goed kontakt Goede website Snel
Hoi Pien! Wij willen jou namens het gehele team bedanken voor deze hele fijne beoordeling. Wij hope van harte dat de door jou ontvangen decoratie volledig naar wens en verwachting is. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie per mail.
VerbeterpuntenIk had tafelkaartjes besteld 2x 50 stuks, helaas zaten in een verpakking meerdere tafelkaartjes waarbij de print een beetje was uitgelopen. Deze kaartjes kon ik dus niet meer gebruiken.
Beste Gabriella, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen plaatskaartjes niet geheel naar wens en verwachting zijn, waarvoor onze excuses. Uiteraard is dit niet de bedoeling en bieden wij graag een oplossing. Gelieve wil ik jou vragen een email te sturen met hierin foto's van de kaartjes samen met het ordernummer van jouw bestelling. Je kunt deze email sturen naar [email protected]. Wij pakken jouw email snel op en komen graag samen met jou tot een passende oplossing. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Een heel mooi cijfer, waar wij heel blij van worden en trots op mogen zijn! Heel hartelijk dank voor deze beoordeling. Veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Top!! Leuke spullen en snelle levering!!
En wij vinden het top dat wij zo'n prachtige beoordeling mogen ontvangen! Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn. Ontzettend veel plezier toegewenst met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Wij willen jou heel hartelijk danken voor dit fantastische cijfer! Wij hopen van harte dat alle door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier heel veel plezier van. Met vriendelijke groet, Team Party- Weddingdeco.nl
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntennvt
Een dikke voldoende waar wij super blij mee zijn! Wij hopen van harte dat het ringkussen een mooie toevoeging zal en mag zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Hoi Hilde! Wij zijn jou dankbaar voor dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering!
Hey Phylicia! Altijd fijn te vernemen dat onze zendingen spoedig in ontvangst worden genomen. Wij wensen jou veel plezier toe met het vrijgezellenfeestboekje. Dat dit boekje maar een leuke toevoeging zal en mag zijn aan de grote dag voor de Bride To Be! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Gewoon weer snel geleverd en kwaliteitspullen voor een prima prijs.
Beste Marianne, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt op deze fijne beoordeling te plaatsen. Altijd leuk te vernemen dat onze klanten vol enthousiasme kunnen terug kijken op de bestelling bij Weddingdeco.nl. Ontzettend veel plezier toegewenst met het decoratiemateriaal. En wellicht tot zien! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Supersnelle service, 21.00 besteld en de volgende dag al om 12.00 kunnen ophalen bij het afhaalpunt. Zeer goede en duidelijke service aan de telefoon gehad van tevoren.
Beste Seran, heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Een beoordeling waar wij heel blij van worden en heel trots op zijn. Wij wensen jullie ontzettend veel plezier toe bij het kenbaar maken van het geslacht van de kleine spruit! Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Goed spul goed verpakt snel in huis
Fijn te mogen lezen dat de door jou ontvangen vogelkooitjes naar wens en verwachting zijn. Ook zijn wij heel dankbaar voor het te gekke cijfer welke jij ons gegevens hebt. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de kooitjes en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Een fantastisch cijfer waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering Leuke producten
VerbeterpuntenAfneembare hoeveel heden (per zoveel) ook per stuk aanbieden. (brillen per 8) als je dan een groep van 17 hebt.... Moet 3 pakjes gekocht worden.
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. En wat super fijn te vernemen dat de producten naar wens en verwachting zijn geweest. De afneembare aantallen worden vastgesteld door de leverancier waar wij de items afnemen. Wel hoop ik van harte dat de overige brillen alsnog een leuke toevoeging zijn geweest aan deze onvergetelijke dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Hoi Nathalie, wij willen jou bedanken voor deze super fijne beoordeling, en het prachtige cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met de decoratie welke jij ontvangen hebt. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Hey Chantal, wat een fantastisch cijfer, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou veel plezier toe met de gender reveal items. Dat de ballon en confetti maar voor een grote verassing mogen zorgen. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Een 10? Wauw, daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Echt een ontzettende eer om zo'n mooi cijfer te mogen ontvangen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een prachtig cijfer waar wij heel trots op mogen en zullen zijn. Heel hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Verbeterpuntenga zo door
Namens het hele team willen wij jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Wij zijn heel dankbaar voor alle fantastische beoordelingen welke wij mogen ontvangen. Heel veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.