Woehoe! Wat een fantastisch cijfer, helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Wij zien jou graag nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Snel en je krijgt wat er beschreven staat
Hoi Mirian, wat fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! Een dikke voldoende waar wij heel trots op mogen zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de accessoires als toevoeging aan jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
mooie producten, hip assortiment
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen, lagere prijzen
Beste Laura, Dank voor jouw beoordeling en dit hele fijne cijfer. Wij streven er naar de beste service en kwaliteit te bieden en hierdoor kunnen prijzen soms hoger zijn dan gewenst. Wij proberen ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden. Dit zodat wij aan iedere wens kunnen en mogen voldoen. Je hebt langere tijd plezier van de items en kunt er van uit gaan dat de artikelen een mooie en onvergetelijke toevoeging zullen zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle service én goede kwaliteit!
Hoi Maud! Bedankt voor deze te gekke beoordeling. Super fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen de beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat het gastenboek volledig naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle goede service en vriendelijk bij vragen aan de telefoon
VerbeterpuntenTop
Beste Nancy! Wij willen jou namens het hele team bedanken voor dit fantastische cijfer. Een prachtig cijfer waar wij ontzettend trots op zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met het katerwater en hopen van harte dat dit trouwbedankje een mooie toevoeging zal en mag zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
- snelle service - toen iets van mijn bestelling onverwacht uitverkocht bleek, kreeg ik direct een mail en werd dit snel geregeld!
VerbeterpuntenVaak waren de ballonnen in de populaire kleuren niet op voorraad. Fijn als er van alle producten voldoende op voorraad is
Beste Ingrid! Wat ontzettend fijn om een uitgebreide review te mogen ontvangen, waarvoor dank. En wat een prachtig cijfer, WOW! Wij zijn blij te vernemen dat de geboden service en oplossing in goede orde is ontvangen. Wij streven er naar de beste kwaliteit, service en assortiment te bieden. Helaas zijn wij wat betreft voorraad afhankelijk van onze leveranciers en kan het voorkomen dat artikelen niet op voorraad zijn. Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, bestelde product is zoals ik het verwacht had.
Een dikke voldoende waar wij ontzettend blij mee zijn. heel hartelijk dank voor de tijd welke jij hebt genomen om deze review te plaatsen. Heel veel plezier toegewenst met het snoepgoed. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snel en goed behandeld
VerbeterpuntenBestelling was niet compleet moest vragen naar mn spullen dat vond ik minder.
Wat leuk om te mogen vernemen dat jij super enthousiast bent over onze webshop. Wij wensen jou tevens veel plezier toe met de door jou ontvangen feest decoratie. Wel vind ik het spijtig te vernemen dat jouw bestelling niet compleet is verzonden, waarvoor onze excuses. Dit had niet mogen gebeuren. Mochten hier nog vragen over zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij lossen dit graag voor jou op. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Betere kwaliteit dan verwacht. Wel wat hoge verzendkosten. Was snel geleverd. Tevreden!
VerbeterpuntenDe verzendkosten vind ik echt prijzig
Beste Bonita, hartelijk dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl. De verzendkosten welke wij hanteren worden vastgesteld door onze bezorgdienst PostNL. De kosten worden automatisch berekend in het afrekenscherm. Door de geboden service (voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis) bied dit wel de mogelijkheid spoedig jouw items in huis te hebben. Wij wensen jou veel plezier toe met de decoratie. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Súper snelle en mooie levering! Zelfs met een mooi stukje reclame blaadje erbij die ik mooi kan bewaren!
Wat een super fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank. Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen decoratie. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering..netjes verpakt
Beste Brigitte, hartelijk dank de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat de snelle levering en de zending in goede orde zijn ontvangen. Wel spijtig te lezen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen ledlampjes. De gebruiksaanwijzing en specificaties van de lampjes wordt op de productpagina volledig weergegeven. Wanneer de lampjes niet naar verwachting zijn, kan en mag jij deze uiteraard kosteloos retourneren via een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Zeer vlotte levering van mijn producten. Goeie kwaliteit in het algemeen.
VerbeterpuntenMss de dingen die momenteel uit voorraad zijn laten weten wanneer ze terug bevoorraad worden? Zoals bepaalde confeti of zilver letters om te vullen met helium. Heb die dan ergens anders gekocht.
Beste Annelies, Heel hartelijk dank voor deze dikke voldoende en uitgebreide beoordeling. Altijd fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde is ontvangen. Je kunt je wanneer gewenst jezelf altijd aanmelden voor een productwaarschuwing. Dit kan op de pagina's van de gewenste items welke op dat moment niet voorradig zijn. Je ontvangt van ons een email wanneer de items terug op voorraad zijn. Mocht jij meer duidelijkheid willen over het item en de beschikbaarheid hier van, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering + duidelijke site
Een 10? Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling, Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit !!!
En dat vinden wij super fijn om te horen! Een prachtig cijfer waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om de beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de bekers en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Gebruikersvriendelijk en reageren altijd snel op je vragen.
Hoi Nicole! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. En daarnaast wat een fantastisch cijfer, helemaal te gek! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie en kaarten. Tevens veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Een dikke voldoende! Helemaal te gek, waarvoor heel hartelijk dank! Veel plezier toegewenst met de bestelling en wellicht tot een volgende keer in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Wij zijn heel trots op deze super fijne beoordeling. wij willen jou dan ook zeker bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om deze beoordeling te plaatsen. Geniet van de bestelling en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Goede en duidelijke website, snelle service !
Beste Sylvia, wij streven er naar de beste service en kwaliteit te bieden, en vinden het heel fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit in goede orde wordt ontvangen. Wij willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Duidelijke omschrijving, snelle en nette aflevering.
Hoi Ria! Wat fijn te vernemen dat de babyshower goed geslaagd is! En super dat onze artikelen hier onderdeel van zijn geweest. Bedankt voor deze prachtige beoordeling, woehoe! Dat de mama to be maar een hele fijne dag heeft gehad! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Prima tevreden
Een spaarpot vol prachtige beoordelingen? :). Wij willen jou bedanken voor dit super fijne cijfer. Veel plezier toegewenst met de spaarpot, en wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling! En wat zijn wij super blij met dit prachtige cijfer, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Mooie producten voor een goede prijs en een uitstekende klantenservice!
Wat een super compliment, waarvoor heel hartelijk dank! wij willen jou namens het hele team heel veel plezier toewensen met de items en wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Mooie spulletjes, voor een goede prijs en snel geleverd.
Hoi Merel, Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. En wat een te gek cijfer, wauw, heel hartelijk dank! Wij zijn super dankbaar voor dit prachtige cijfer. Wij hopen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Super snelle levering en onze bedankjes. Kon ze helemaal aanpassen zoals wij ze wilde hebben.
Hey Lilian! WOW, wat een fantastisch cijfer, heel hartelijk dank! Wij zijn super dankbaar voor dit prachtige cijfer. Wij hopen dat de door jou ontvangen trouwbedankjes volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier en succes toe bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.