Pluspunten
snelle service. gratis inpakken. mooi verpakt en ingepakt. handige site. niet verplicht om een account aan te maken.
Verbeterpunten-
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij super enthousiast bent over onze webshop! En wat een te gek cijfer, waarvoor hartelijk dank. Veel plezier toegewenst van de tafeldecoratie en bedankjes. Met vriendelijke groet, team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super levering met een super product
Hoi Jessica! Wat ontzettend fijn te vernemen dat jij de zending spoedig en in goede orde hebt ontvangen. Altijd leuk te vernemen dat een artikel naar wens en verwachting is. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Een 10? Wauw, wat een prachtig cijfer. Heel hartelijk dank voor deze te gekke beoordeling. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Bestelling snel in huis. netjes ingepakt en volledig. Goed product voor weinig geld.
VerbeterpuntenN.V.T.
Hé Martha, wat een fantastisch cijfer, waarvoor hartelijk dank. Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen doosjes naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Goede service, afhalen was dezelfde dag nog mogelijk. De jarige was hartstikke blij met de Happy Birthday-kaars die als topper op de brownies stond! ✨
Hoi Jamie! Wat ontzettend fijn te vernemen dat jij super enthousiast bent over de door jou bestelde artikelen. Heel leuk te lezen dat de jarige blij was met de kaarsjes. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle levering. Klantvriendelijk. Zorgzaam verstuurd.
Beste Gracy, hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat jij de zending spoedig en in de goede orde hebt ontvangen. Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
YAY! Wat een top cijfer, waarvoor hartelijk dank. Heel veel plezier toegewenst met alle items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Super snelle levering.top Zeer leuke items te koop voor je bruiloft
Hoi Alex! Wat een fijne beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank. Wij hopen dat het alternatieve gastenboek volledig naar wens en verwachting is. Heel veel plezier toegewenst met het item. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Wat een prachtig cijfer, waarvoor hartelijk dank! Heel fijn te vernemen dat jij alle artikelen op tijd en in goede orde hebt ontvangen. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super nette en snelle levering
Beste Monica! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen! En hé, wat een fantastisch, helemaal te gek. Veel plezier toegewenst met de paspoorthouders en bagagelabels. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering!
Hoi Sam! Mogen wij jou vriendelijk bedanken voor deze fijne beoordeling! Wij hopen dat het vrijgezellenboekje volledig naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
u bent heel snel met de levering van de bestelde producten. Bovendien informeert u uw cliënten ook heel goed over de stand van zaken in de bestelde artikelen.
Wat een ontzettend leuke review, en wat een fantastisch cijfer, waarvoor heel hartelijk dank. Wij hopen van harte dat de babyshower artikelen voor een wow effect zullen zorgen op de grote dag! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Hé Bernard, wij willen jou namens ons hele team bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om een review te schrijven. Wij hopen dat de ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Duidelijke site, mooie producten
VerbeterpuntenNvt
Hoi Ilona! Dat vinden wij heel fijn te horen! Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen jou heel veel plezier toe met het alternatieve gastenboek, het ringdoosje en verdere items. Heel veel plezier en succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Wat fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen, waarvoor hartelijk dank.. Heel veel plezier toegewenst met het gastenboek. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Wij hopen dat alle items volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Prettige website met groot veelzijdig assortiment. Prima prijzen en snelle bezorging. Uitstekende klantenservice. Ik ontvang een gastenboek met een productiefout, dit is super opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Hoi Sonja! Heel hartelijk dank voor deze fijne uitgebreide beoordeling. En WAUW wat een prachtig cijfer, waarvoor dank! Wij wensen jou heel veel plezier toe van het gastenboek en veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie producten, snel geleverd
Woehoe! Wat een fantastische beoordeling. Waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen, enjoy! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle service. En echt mooi . We gaan nog meer bestellen.
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om deze fijne beoordeling te plaatsen. Heel leuk te vernemen dat de artikelen naar wens en verwachting zijn. Wij zien de nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenGeen
Wauw! Wat een super fijne beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank. Wij hopen dat de ballonnen volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Prima prijs/ kwaliteit, snelle levering, ruim op tijd geleverd en 7 dagen gehuurd = 1 dag betalen (niet te vergelijken met vergelijkbare sites) en bovendien gratis geleverd en gratis retour. Echt TOP!
VerbeterpuntenGeen!
Hoi Pim! Wat vinden wij het ontzettend leuk te vernemen dat jij super enthousiast bent, helemaal top! En wat een fantastisch cijfer heb jij ons gegeven, waarvoor hartelijk dank. Wij hopen van harte dat er leuke foto's zijn genomen met de camera. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Alles was in orde
Beste Gina, heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling en het fantastische cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met de items en alvast een fijn verjaardagsfeestje toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
De spullen waren erg mooi, alleen een tegenvaller dat de cijfers die je moet breken en schudden om op te laten blazen al kapot waren toen ik ze wou gebruiken (toevallig precies de cijfers die ik nodig had..). Bezorging erg netjes en snel. Ik bestel zeker nog een keer!
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen! Wij vinden het spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen ballonnen al kapot waren bij ontvangst, waarvoor onze excuses. Wij streven er naar de beste kwaliteit te leveren en vernemen dat dit een fabrieksfout betreft. Wij ontvangen graag een mail met hierin het ordernummer. Aan de hand van deze gegevens kijken wij graag samen met jou naar een passende oplossing. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
snelle bezorging email als product weer op voorraad is.
Hoi Suzanne, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat een fantastisch cijfer, WAUW! Wij hopen van harte dat de decoratie voor de bruiloft volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met alle items en veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ontzettende leuke spullen wordt et verkocht. Leuke reacties op gehad. Aardig personeel. Bestelling leuk ingepakt. Fijne mogelijkheid dat je ook kan afhalen. Heel positief, als zwangere vrouw was ik heel blij dat ik gebruik mocht maken van het toilet.
VerbeterpuntenNiks.
Beste, wat ontzettend leuk te vernemen dat jij super enthousiast bent over de door jou ontvangen items! Wij willen jou bedanken voor dit te gekke cijfer! Nu zijn ook wij uiteraard ontzettend benieuwd, is it a boy or is it a girl? Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.