Pluspunten
Erg snel met hele goede producten!
VerbeterpuntenConfetti in aantallen i.p.v. grammen, dit was voor mij een beetje onduidelijk. Ben overigens wel erg tevreden met het product.
Beste Ezgi, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen! Het is helaas niet mogelijk de aantallen in onze zakjes confetti weer te geven bij de specificaties. Dit aangezien de aantallen per zakje verschillen. De confetti wordt per gewicht verpakt. Wel hopen wij van harte dat de door jou ontvangen items verder volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service!
VerbeterpuntenOp foto lijkt alles groter dan het in werkelijkheid is...
Beste, heel hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn te vernemen dat onze service in goede orde wordt ontvangen, waarvoor dank! Alle productspecificaties worden weergegeven op de productpagina, waaronder afmetingen. Dit om teleurstelling hierin te voorkomen. Wel hopen wij van harte dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Veel aanbod en snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Hoi Luz, wat een ontzettend fijne beoordeling, waarvoor dank! Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Super leuke spullen!
Beste Fidane, wij willen jou bedanken voor deze fantastische beoordeling! Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe bij het weggeven van de trouwbedankjes. Met vriendelijke groet Team Weddingdeco
Pluspunten
Alles keurig op tijd en product zien er allemaal KEURIG uit!!!
Wat een prachtig cijfer, waarvoor hartelijk dank! Heel fijn te vernemen dat jij alle artikelen op tijd en in goede orde hebt ontvangen. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Goede communicatie, goed meegedacht over de producten op het moment dat er iets niet leek te kloppen
Beste Krista, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat een fantastisch cijfer, WAUW! Wij hopen van harte dat de poster, labels en bedankjes volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met alle items en veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Groot assortiment
Beste , heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. En wat een super fijn cijfer. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de lampionnen en ballonnen. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Beste Ingrid. Wat fijn dat jij de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank. Super te lezen dat de door jou ontvangen stenen naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met dit item. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Correct en informatief
Hoi Marleen! Wat een fantastisch cijfer, waarvoor hartelijk dank! Wij hopen dat de gepersonaliseerde servetten volledig naar wens en verwachting zijn, Vertrouwende er op dat de servetten een mooie toevoeging zullen zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
De snelle service
VerbeterpuntenNiet alle producten waren in orde. Er waren ballonnen stuk.
Beste Cindy, dank voor je beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen items. Wanneer blijkt dat artikelen niet voldoen aan onze kwaliteitseisen vernemen wij dit altijd graag. Je kunt ons mailen en bellen op het nummer 088-0990300. Naar aanleiding van de melding ontvangen wij graag foto's, dit zodat wij deze gegevens kunnen doorzetten naar onze leveranciers. Samen met jou kijken wij graag naar een passende oplossing. Wij zien de reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Alles snel geleverd en ook nog eens mooi verpakt.
Hoi Amy! Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Heel fijn te lezen dat de items snel en in goede orde zijn ontvangen! Wij wensen jou heel veel plezier toe met het gastenboek en de decoratie. Tevens veel succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen. Super te vernemen dat jij de items op tijd en in goede orde hebt ontvangen. Veel plezier toegewenst met de partyprops en de mini film. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Persoonlijke producten
Hi Linda! Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij zijn hartstikke trots op dit prachtige cijfer. Wij hopen dat de gepersonaliseerde topper een prachtige toevoeging zal en mag zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering, bestelproces helder, en fijn dat je hier goedkope mason jars kan kopen!
Verbeterpunten-
Hoi Sophie! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te schrijven! En hé, wat een fantastisch cijfer. Wij hopen dat de mason jars volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Altijd super fijn zo'n prachtig cijfer te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Keus genoeg, snel geleverd, netjes! Had merci bedankjes.
VerbeterpuntenNvt
Beste Cynthia, heel hartelijk dank voor jouw bestelling op weddingdeco, en deze prachtige beoordeling. Wij vertrouwen er op dat de trouwbedankjes een groot succes zullen zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle en nette levering.
Hoi Angela. Super fijn te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor hartelijk dank. Wij hopen dat alle items (decoratie voor de grote dag) volledig naar verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling en succes bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
De site spreekt je meteen aan. Overzichtelijk en duidelijk. Leuke spullen.
VerbeterpuntenMijn eerste bestelling was ineens geannuleerd, maar ik kreeg niets te horen waarom dit was. Misschien duidelijker in worden.
Beste Sharona, heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij hopen dat de items volledig naar wens en verwachting zijn. Wanneer het gewenst is een bestelling te plaatsen en achteraf te betalen wordt er een krediet check uitgevoerd op doorgegeven persoonsgegevens. Mocht blijken dat Klarna afwijkende gegevens constateert annuleren zij de bestelling en wordt er een email toegezonden naar opgegeven e-mailadres (informatie annulering). Soms kan het zijn dat de email zich verstopt in de spam box of ongewenste mailbox. Wel wensen jou veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Wij zijn ontzettend blij met deze super fijne beoordeling, waarvoor hartelijk dank! Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Wanneer je producten dubbel selecteert gelieve niet twee keer apart in het overzicht opzetten maar met aantallen achter product
Hoi Hulya! Wij vinden het fijn te lezen dat jij de tijd hebt genomen een review te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank. Door overstap naar een nieuw systeem kan het soms voorkomen dat artikelen individueel op de pakbon verschijnen, waarvoor excuses. Gelukkig kunnen wij er hierbij zeker van zijn dat de juiste aantallen verzonden worden en jij kunt gaan genieten van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Beste Carmelina, wij willen jou namens ons hele team danken voor dit fantastische cijfer! Wij hopen dat de slingers en ballonnen volledig naar wens en verwachting zijn. Veel heel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Alles wordt super snel verzonden en de spullen zijn van goede kwaliteit!
Hoi Kelsey, heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Altijd leuk te vernemen dat de bestellingen snel en goed worden ontvangen, waarvoor dank! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de bedankjes en verdere decoratie. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Een 10? Dat vinden wij helemaal geweldig, waarvoor hartelijk dank! Wij hopen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling en succes bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Wat een fantastische beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank. Wij hopen dat het trouwdagboek naar wens en verwachting is, en dat dit boek een fijne toevoeging zal en mag zijn bij de voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Site is overzichtelijk. Snelle service. Leuke spullen.
VerbeterpuntenVeel leuke voorwerpen waren helaas niet op voorraad en wordt niet snel aangevuld.
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen. Wij vinden het fijn te vernemen dat de items naar wens en verwachting zijn. Wel vinden wij het vervelend te vernemen dat gewenste items op het moment van bestellen niet op voorraad waren, waarvoor excuses. Wij doen ons uiterste best onze voorraad zo snel als mogelijk aan te vullen. Echter zijn wij hierin voor een groot deel afhankelijk van onze leverancier. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.