Pluspunten
snel geleverd, prima service
Verbeterpuntenwaarom niet aantallen per stuk ipv 25?
Beste, wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen. Heel fijn te vernemen dat de snelle levering en geboden service goed wordt ontvangen. De meeste producten kunnen per stuk toegevoegd worden aan het winkelwagentje. Soms kan het voorkomen dat items worden aangeboden met staffelkorting. Bestel 25 of meer voor een vastgestelde prijs met korting. Hier hoef je uiteraard geen gebruik van te maken. Hopende er op dat alle items volledig naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering, kosteloos annuleren
VerbeterpuntenProductvoorraad sneller bijvullen
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling! Wij hopen van harte dat de Oh baby items volledig naar wens en verwachting zijn. Wij proberen onze voorraad zo snel als mogelijk aan te vullen. Echter zijn ook wij hierin voor een groot deel afhankelijk van onze leveranciers, waarvoor excuses. Mochten er vragen zijn rondom producten en voorraad laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Tenslotte super leuk ingepakt en jullie hebben altijd leuke spulletjes+ het was snel binnen , niet heel onbelangrijk haha
VerbeterpuntenHet dopje wat er bij zat zonderde juist de lucht af , waardoor wij er een gat in hebben geboord waardoor het wel lukte , alleen ipv 30 balonnen had ik er de helft uitgehaald maar dat kan ook aan ons liggen dat er tijdens het proberen wat lucht ontsnapte en natuurlijk ook de grootte van de balonnen verschilde , voorderest super :)
Beste Debby, dank voor de beoordeling. Spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent met de heliumtank. Op basis van naam heb ik bijbehorende order terug gevonden in het systeem. Wij streven er naar om ten alle tijden goede kwaliteit te leveren. Graag zouden wij met jou er achter willen komen wat er precies mis is gegaan, of wat er eventueel mis is met de tank. Wel zie ik dat er bij deze heliumtank ballonnen zijn besteld welke een afmeting hebben van 30 cm. Wanneer je met een heliumtank 30, ballonnen vult met een afmeting van 30 cm, dan kun je +/- 15 ballonnen vullen. Je hebt hierbij precies het aantal ballonnen kunnen vullen zoals weergegeven! Mochten er nog vragen zijn vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle bezorgingtijd. Goed verpakt
VerbeterpuntenMag wel rustig kleinere verpakking gebruiken.
Super fijn te vernemen dat de zending snel en in goede orde is ontvangen. Wij hopen dat de door jou ontvangen ballonnen voldoen aan de wensen en dat deze voor een feestelijke touch mogen zorgen op de feestlocatie. Ook willen wij jou uiteraard bedanken voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Super heldere communicatie.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Annelies, wat ontzettend fijn dat jij de tijd hebt genomen om een review over ons te schrijven, waarvoor hartelijk dank. Wij vonden het ontzettend leuk te vernemen hoe het eind resultaat is geworden. Jullie bezoekers zullen hier zeker heel blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Levering is altijd snel veel keuze
VerbeterpuntenNvt
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de blijvende interesse in onze webshops en dit prachtige cijfer. Opnieuw wensen wij jou heel veel plezier toe met de decoratie en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
snelle levering vrolijk ingepakt
Stukje taart? Dat willen wij wel! Tevens heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Heel veel plezier toegewenst met de slinger en de cupcake cases. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
een 10? YAY, wat geweldig! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat alle items volledig naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
VerbeterpuntenEigenlijk geen zijn zeer te vrede , heb jullie bedrijf bij collega doorgegeven.
Beste Elly, heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling en het prachtige cijfer. Daar zijn wij uiteraard ontzettend trots op. Nu zie ik dat er 1 strikje ontbreekt in een door jou ontvangen zakje, en dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor excuses. Gelieve ontvangen wij graag jouw ordernummer per email. Je kunt mailen naar [email protected]. Uiteraard kijken wij samen met jou naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle en goede levering van de producten
En dat vinden wij ontzettend fijn te vernemen, waarvoor hartelijk dank. Wij hopen dat de kaarten en het gastenboek volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Perfecte levering, service, gedienstigheid. Zeeeeeer tevreden, absoluut aan te raden.
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen! Wij zijn heel blij met deze fijne beoordeling. Hopelijk zijn alle producten volledig naar wens en verwachting. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Beste , hartelijk dank voor de beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij heel trots op mogen zijn! Heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ze hebben onwijs veel en leuke artikelen voor een bruiloft, reageren snel op emails en hun klantgerichtheid is echt top!! Maar ook het zoeken op thema's en kleuren was voor ons ideaal
VerbeterpuntenGeen
Hoi Manon! Altijd fijn om een uitgebreide review te mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Wij zijn super dankbaar voor dit prachtige cijfer en hopen dat alle decoratie naar wens en verwachting is. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Snelle levering. Alles was in orde. En de confettikanonnen waren de goedkoopste die ik kon vinden
Beste Roy, wat een ontzettend fijne beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank. Wij hopen dat de kanonnen volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met de items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
hele snelle service en goeie verzendkosten
En dat vinden wij heel fijn om te vernemen. Heel hartelijk dank voor de beoordeling. Tevens heel veel plezier toegewenst met de miniflesjes. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering en pakket netjes ingepakt.
Beste Suzanne, hartelijk dank voor je beoordeling en prachtige cijfer! Wij hopen dat je veel inspiratie mag opdoen uit het Trouwplannen magazine. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering, goed kwaliteit.
Beste Cynthia, hartelijk dank voor de beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij heel trots op mogen zijn! Wij vertrouwen er op dat het gastenboek, de snoepjes en de enveloppendoos naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling en succes bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
groot assortiment, duidelijke omschrijving.
Hi Diana, woehoe, wat een fantastisch cijfer, waarvoor hartelijk dank! Wij hopen dat de paraplu en decoratie volledig aan jou wensen en verwachting voldoet. Tevens heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Goede service. Snelle levering. Door fout leverancier zijn er 2 doosjes gegraveerd. Dus hebben er nu 2. Met een leuk briefje erbij. Zeer attent.
Beste Miriam, hartelijk dank voor de beoordeling. Wij vinden het super fijn te vernemen dat het ringdoosje volledig naar wens en verwachting is. Wij wensen jou veel plezier en succes toe met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
snelle afwerking
Beste Chris, heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat alle items volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen! Helemaal te gek om zo'n mooi cijfer te mogen ontvangen! Wij hopen dat de candle bags volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Super snelle levering en leuk ingepakt! Erg blij mee
Hey Lonneke, heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij zijn super blij met dit fantastische cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met alle items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. Snelle levering. Hele goede en professionele verpakking. Top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zeker nog eeens gebruik maken van deze site.
Beste Anita, een 10? wauw, helemaal te gek. Wij willen jou heel hartelijk danken voor deze fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat alle artikelen volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe met alle items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Klantenservice reageerde direct op vragen per email (binnen 2 uur). Erg vriendelijk geholpen.
Verbeterpunten-
Hi Martijn! En dat vinden wij uiteraard ontzettend fijn om te horen. Wij willen jou hartelijk danken voor deze beoordeling en hopen dat de slingers volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Leuke mooie producten. Makkelijke website. Snelle levering. En mooi/leuk verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Wij hopen dat alle items volledig naar wens zijn en dat jij een leuke dag hebt gehad op de Love and Marriage beurs. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.