Pluspunten
Volgende dag in huis
Beste Dirkje, wij zijn super blij met deze prachtige beoordeling, waarvoor hartelijk dank. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de ballonnen. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Wij willen jou heel hartelijk danken voor deze fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat alle artikelen volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en weddingdeco.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zaten allemaal draden aan mijn zakjes en losse naden. Producten zijn niet netjes afgewerkt.
Beste, wij vinden het ontzettend spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen zakjes niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen, waarvoor excuses. Desbetreffende vernemen wij uiteraard graag en ontvangen dan ook graag beeldmateriaal van de klacht. Je kunt deze foto's toesturen naar [email protected] samen met het ordernummer. Naar aanleiding van deze gegevens bieden wij jou uiteraard een passende oplossing. Wij zien de reactie gaarne tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
YAY! Helemaal te gek. Heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Wij hopen dan ook dat de items volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering Snel antwoord op vragen per mail
Hoi Whitney, super fijn te vernemen dat jij geheel tevreden bent met de door jou ontvangen items. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de bestelling en willen jou heel hartelijk danken voor deze fijne beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Voel me belazerd had een tank besteld waar ik 60balonnen kon maken nou kon er geen eens 30uit halen ik belde ze op zegt ze ja maar het zijn speciale ballonnen en dit en dat nou bul**** dus nooit weer
VerbeterpuntenVermeld duidelijk op de sites hoeveel ballonnen een tank vult
Beste, hartelijk dank voor de beoordeling. Vervelend te vernemen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen heliumtank. Echter, zoals duidelijk wordt vermeld op de doos van de tank en op de productpagina van de heliumtank 50, kun je met deze tank +/- 25 ballonnen vullen met een afmeting van 30cm (standaard maat). Je hebt met deze tank dus precies het aantal ballonnen kunnen vullen zoals verwacht. Ik hoop vooralsnog dat het een mooi feestje is geweest en dat de gevulde ballonnen een prachtige toevoeging waren aan de feestlocatie. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Leuke produkten
VerbeterpuntenVerbeter kwaliteit van sommige produkten
Beste, wij vinden het ontzettend spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen bedankzakjes niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, waarvoor excuses. Wij streven er naar de beste kwaliteit te leveren en zouden dan ook graag wanneer mogelijk foto's ontvangen van de items. Gelieve deze toe te sturen naar [email protected], samen met het ordernummer van deze bestelling. Uiteraard zullen wij er alles aan doen jou een passende oplossing te bieden. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle service, goede en duidelijke bevestiging na bestelling. Makkelijk dat de bestelling zelf af te halen is zonder kosten.
Verbeterpunten-
Beste José, hartelijk dank voor de beoordeling en het prachtige cijfer! Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de genderreveal ballon, en natuurlijk zijn ook wij benieuwd, is it's a girl or is it a boy! Met vriendelijke groet Team Partydeco
Pluspunten
Super snelle levering goed verzorgd
VerbeterpuntenGeen idee
Wij willen jou heel hartelijk danken voor dit fantastische cijfer! Helemaal te gek. Wij hopen van harte dat het nachtlampje volledig naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
een 10? YAY, helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Wij hopen dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Hi Karen. Super fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, waarvoor hartelijk dank. Wij hopen dat het gastenboek en de plaatskaartjes naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering
VerbeterpuntenHelium tank voor 50 ballonnen was amper voldoende voor 30 normale ballonnen. Plus de ballonnen bleven amper een dag zweven.
Beste Mirthe, dank voor je beoordeling. Vervelend te vernemen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen heliumtank. Echter, zoals duidelijk wordt vermeld op de doos van de tank en op de productpagina van de heliumtank 50, kun je met deze tank +/- 25 ballonnen vullen met een afmeting van 30cm (standaard maat). Je hebt met deze tank dus precies het aantal ballonnen kunnen vullen zoals verwacht. Daarnaast is de zweeftijd van ballonnen gevuld met helium 4-7 uur. Deze informatie wordt tevens online weergegeven bij aanschaf van de heliumtank. Wel hoop ik van harte dat de ballonnen voor een feestelijke touch hebben gezorgd op het evenement. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Hi Manon, wat een ontzettend fijne beoordeling, hartelijk dank. Wij hopen van harte dat alle items volledig naar verwachting zijn en dat het een geslaagd kinderfeestje was of zal zijn. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle levering, de producten waren goed verpakt en zijn zoals afgebeeld op de website.
Beste Veronique, heel hartelijk dank voor de beoordeling. Wat leuk te vernemen dat er in deze tijd van het jaar nog gekeken en geshopt wordt in onze kerstcollectie. Super fijn te vernemen dat de items naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Nette bevestiging van de order en vermelding van verzending. Verpakking was geschikt zodat er geen schade was door verzending. Het product was in overeenstemming met de omschrijving.
VerbeterpuntenBij opdracht een exacte dag van verzending opgeven zou het plaatje compleet maken.
Beste Wouter, wij willen jou namens ons hele team heel hartelijk danken voor deze uitgebreide feedback en fijne beoordeling. Wij hopen dat de door jou ontvangen decoratieveren volledig naar verwachting zijn. Tevens wordt de exacte afleverdatum vermeld in het afrekenscherm en in de toegezonden bevestigingsmail. Daarnaast kun je de actuele status van de zending volgen via de track & trace link van PostNL. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
- dag erna geleverd; - duidelijke communicaties; - veel betaal mogelijkheden; - feedback mail met vraag of je alles goed hebt ontvangen; - proper pakket (met versiering + bon met 5% korting)
Verbeterpunten- sommige artikelen zijn goedkoper bij de concurrentie
Wauw, wat een ontzettend fijne beoordeling! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om deze beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met alle artikelen. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
snel en correct
Wat een fijne vrienden! En wat een prachtig cijfer! Heel hartelijk dank voor de fijne beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen Mason Jars. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een 10? YAY! Dat vinden wij helemaal te gek. Heel hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Mooie dingen.En super snelle levering.
VerbeterpuntenNiets.
Wij willen jou bedankjes voor deze fijne beoordeling. Altijd leuk te vernemen hoe en waar je ons van kent. Wij wensen jou veel plezier toe met de items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Alles wordt netjes en snel verzonden
En dat vinden wij fijn! Heel hartelijk dank voor dit fantastische cijfer, helemaal top! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de paraplu en het gastenboek. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Wij willen jou ontzettend bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt en het cijfer dat jij ons gegeven hebt, helemaal top! Wij hopen dat alle items volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Beste Carmen! Dat vinden wij ontzettend fijn om te horen. Heel hartelijk dank voor dit te mooie cijfer. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen lepeltjes volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, super verpakt!
VerbeterpuntenBeter overzicht van de producten in winkelwagen.
Hé Mandy. Wij willen jou namens ons hele team heel hartelijk danken voor dit fantastische cijfer, helemaal te gek! Wij hopen van harte dat de posters volledig naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Ze hadden snel geleverd
Hi Tamara! Wij zijn ontzettend blij met dit prachtige cijfer, waarvoor dank! Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de film! Time to make some great pictures! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
- Goed verpakt
Verbeterpunten- Waarom bij alles zo'n grote afname? - Taart topper Mr&Mrs besteld maar dat zijn gewoon op stokjes geplakte tekst, gaat snel kapot, hebben we niets aan.
Beste Vivian, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat jij de tijd hebt genomen ons te beoordelen. Wij streven er naar de beste kwaliteit te kunnen leveren en vernemen feedback dan ook graag! Mochten artikelen niet volledig aan jouw wensen voldoen, kun je eventueel wanneer gewenst kosteloos binnen 14 dagen retourneren via een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Mochten er vragen zijn rondom items neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.