Pluspunten

Website is heel duidelijk, Snelle levering en het product komt overeen met wat er op de website vermeld wordt.

Pluspunten

Snelle levering en super leuke producten!

Pluspunten

snelle bezorging gratis retour

Pluspunten

Hele leuke en originele producten.

Pluspunten

Levering zoals beloofd Ik had een verkeerd product ontvangen en dit werd meteen opgelost. Volgende dag had ik het juiste in de bus.

Leveringen beter controleren voor het ingepakt wordt

Pluspunten

Ik heb na mijn bestelling direct een email ontvangen met dat 1 product later wordt geleverd (door de leverancier) en of ik dit goed vond. Ik vond dit prima omdat ik ruim op tijd heb besteld. Alle overige producten heb ik binnen een paar dagen ontvangen, alles was netjes en goed ingepakt, en zag er goed uit qua kwaliteit! Nette afhandeling. Ook mijn vragen zijn goed beantwoord via de mail.

Het zou fijn zijn als je als klant voor een groot bedrag bestellingen hebt geplaatst, een kortingscode o.i.d. krijgt voor de volgende bestelling (tip).

Pluspunten

snelle levering mooie website

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke omschrijving produkt

Pluspunten

Overzichtelijk site Prettige orderbevestiging Goede track&tracé aanduiding

Ik heb nu zwart wit gekozen met details lettering. Voor tiener jongens was het moeilijk om iets te vinden. Misschien in de adwords erbij zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel. mooie spullen

Pluspunten

Pluspunten

Veel leuke en mooie inspirerende spullen. voor elke gelegenheid veel keus

hoge verzendkosten voor 1 product (boek kostte €8,95,-, en verzendkosten zijn dan meer dan de helft daarvan uiteindelijk heeft een vriendin het opgehaald in Ridderkerk

Pluspunten

Snelle levering Voor bedrijven fijn dat betaling op factuur kan

Pluspunten

Doorgaan zo

Pluspunten

Snelle reactie, service en levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen

De kwaliteit van de ballonnen is zeer slecht, ze waren na 1 dag al bijna helemaal leeg, erg slecht en jammer vooral omdat we graag wat langer de ballonnen in ons huis hadden gehad ivm de geboorte van onze zoon, maar helaas.

Pluspunten

- duidelijke productinformatie - snelle verzending - leuke overzichtelijke site, een feestje om te shoppen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi ingepakt en leuke spullen

Ik had donderdag besteld voor 10 uur maar kreeg de spullen maandag pas geleverd. Erg jammer want er wordt gezegd voor 10 uur besteld volgende dag in huis

Pluspunten

- Goede levering - Goedkope prijzen - Mooie producten

Pluspunten

Erg leuk ingepakt en een snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering. Alles correct gegaan

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht