Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt in een doos, leuk detail met de sticker met hartjes en het papier waarin het zat, extra lampjes bij de lampions gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op een vraag over bezorging Over het algemeen tevreden over de producten

De zeemeermin ballon die met helium gevuld besteld was werd nogal slap geleverd. Dat vond ik erg jammer.

Pluspunten

snelle levering en perfecte kwaliteit!

Pluspunten

Super snelle levering Kwalitatieve producten Mooie verpakking en handleiding Mooie en gebruiksvriendelijke website Goede klantenservice

Pluspunten

Snelle levering Wat je op internet ziet, dat krijg je! Artikel was van goede kwaliteit.

Verzendkosten erg hoog, zeker omdat ik iets van 5€ heb aangeschaft. Ik had eigenlijk 1 rolletje te kort, maar ga niet weer 5€ betalen om een rolletje van 2,50€ te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd leveren

Aantal ballonnen vs helium wellicht bijstellen ivm ipv 100 balonnen slechts 40 balonnen kunnen vullen

Pluspunten

Snelle levering, leuk en ruim assortiment.

Pluspunten

Prima, bestelling netjes op tijd in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Leuk verpakt.

Niet.

Pluspunten

Snelle levering, producten in goede staat aangekomen, duidelijke omschrijving van producten.

Pluspunten

Snel, fijn netjes verpakt, klasse.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt!

Zorgen dat alles op voorraad is!!!

Pluspunten

Snelle service. Ook telefonisch.

Pluspunten

goed verpakt, snelle levering, kwaliteitsproduct

verpakking mag een stuk kleiner dat is handzamer voor iedereen (postbesteller, buren die het in de gang hebben liggen en voor mij op de fiets omdat het niet geheel naar mijn wens is)

Pluspunten

Ik ontving een verkeerde bestelling. Ik kon deze gratis retourneren en kreeg twee dagen later de correcte bestelling thuis.

Ik heb wel zelf moeten vragen naar een gratis retourlabel. Dit zou automatisch door het bedrijf moeten worden aangeboden.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

geen verbeterpunten op dit moment

Pluspunten

snelle levering grote keuze goed website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment, leuke ideeen voor bruiloft

verzend- en retourkosten gratis of lager

Pluspunten

Strakke afleverdatum, dus zoals afgesproken. En mooie spullen die er precies uitzien als op de foto. Afzender een blije klant

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht