Pluspunten

Snelle levering, kwalitatieve producten.

Pluspunten

Dag na bestelling reeds ontvanen en was goed verpakt dus kon niet breken ! SUPER !!!

Pluspunten

Snelle levering en hier veel opties voor. En natuurlijk de ongelofelijk leuke producten met heel veel keuze.

Pluspunten

bestelling was correct en op tijd geleverd, tevreden over de artikelen

Pluspunten

Snelle levering: binnen 2 dagen. Product in perfecte staat.

De doos was vrij ruim voor wat er in zat, dus misschien wat opvulplastiek/luchtkussens of zo voorzien.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website What you see is what you get Origineel

Pluspunten

Perfecte service en goede kwaliteit. Hele mooie gadgets!

Pluspunten

Snelle levering. En goed verpakt

Pluspunten

Heel reactief op mails en vragen. Snel en correcte levering Product stemt overeen met ontwerp op de website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb op 3 augustus een aantal artikelen besteld, de dag erna zag ik echter dat er 15% korting gegeven werd op het gehele assortiment. Ik heb toen contact opgenomen en er werd mij verteld dat de korting niet achteraf verrekend kon worden, dit zou ook in de voorwaarden staan. Echter stond op instagram het bericht dat de korting geldig was vanaf 3 augustus.

Pluspunten

Eenvouding, brede voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

- overzichtelijke website - degelijke producten - goede omschrijving

- Indien de gewenste leveringsdatum kan gekozen worden, u hier ook aanhouden. Wij ontvingen het pakje op 2 augustus en niet op de gekozen datum (16 augustus).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Een van mijn bestellingen was open? En bij een aantal honeycombs had ik paperclips en bij de anderen niet..

Pluspunten

Vlotte levering en keurig ingepakt. Top!

Geen, het was allemaal tip top in orde!

Pluspunten

Veel keuze, goede prijs-kwaliteit, snelle levering

Webshop werkt niet optimaal: artikelen van de wishlist in het winkelmandje plaatsen gaat af en toe niet goed (verkeerde artikel wordt in winkelmandje geplaatst)

Pluspunten

Mooie website, uitstekende communicatie, grote diversiteit in het prachtige aanbod en supersnelle levering! Ik ben uiterst tevreden!!!

Doe zo verder en heel veel succes! Tot binnenkort!

Pluspunten

Pluspunten

Snel, correct. Ik kwam er na mijn bestelling achter dat ik nog een kortingscode had, gemaild en kon hem alsnog verzilveren. Top!

Pluspunten

Vandaag besteld morgen geleverd ! en traject kan je helemaal volgen via een tracker webste - waar je tevens de handtekening van de persoon die het pakket in ontvangst nam kan bekijken Zeer goeie snelle service

Geen negatieve opmerkingen

Pluspunten

Heel mooie en leuke spullen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht