Pluspunten

Wordt snel geleverd.

Had strikjes besteld, maar je moest ze zelf in elkaar zetten. Misschien handig als er een beschrijving bij zit.

Pluspunten

Snelle en vlotte bestelling, ook heel duidelijke levering!

Pluspunten

Snelle service, makkelijke en overzichtelijke website, goede en uitgebreide informatie over producten

Niet echt, behalve dat producten best prijzig zijn, maar dat heb je overal ;)

Pluspunten

snelle service, correcte afhandeling

Pluspunten

Hele goede kwaliteiten producten voor baby's kamer. Ik ben heel tevreden

meer acties/aanbiediengen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

fes was waarschijnlijk slecht verpakt en loste toen ze nog verzegeld was met fles voor 50 ballonnen amper 12 kunnen vullen

Pluspunten

Snelle service, artikel correct geleverd, zorgvuldig verpakt.

Jammer genoeg folders bijgevoegd over een babyshower. Als vrijgezel zulke folders ontvangen, vind ik niet zo fijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle service

retour in België niet gratis en niet duidelijk vermeld, wel in de kleine lettertjes

Pluspunten

Snelle levering, goed bereikbare klantenservice en behulpzaam. Het product was netjes afgewerkt. [Kleine zilveren knijpertjes] In andere webshops heel lelijk geverfde gezien. Deze waren netjes gespoten.

Pluspunten

Verpakking was volledig gescheurd.

Pluspunten

Grote keuze, snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie website

dinsdagavond 9/5 decoratie besteld voor event op 12/5. Postbus opgegeven als leveradres, met in de comments opmerking dat als postbus niet mogelijk is factuuradres gebruikt kan worden. Donderdag gebeld (niets ontvangen) comment blijft niet gelezen en doosjes is verstuurd naar postbus terwijl men weet dat dat niet gaat werken. Artikelen uiteindelijk zaterdag ontvangen, na afloop van ons niet aangeklede event :-( zeer teleurstelllend

Pluspunten

Snelle levering, ook al was het niet in stock. Ik werd super gelukkig van mijn pakketje

Pluspunten

mooie website, snelle levering en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering. Mooie producten! Goede prijs kwaliteitsverhouding! Producten zitten netjes verpakt. Zeker aanrader om hier te bestellen!

De foto's op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Veel dingen lijken groter, er staan geen maten bij de producten. Ik heb veel lichtroze spullen besteld en sommige dingen waren echt niet licht roze. Jammer wat de producten zijn erg mooi en jullie hebben goede prijs kwaliteits verhouding!!

Pluspunten

Keuze, snelle levering, originele artikelen, leuke mogelijkheden voor eigen teksten, etc.

N.v.t.

Pluspunten

CSnelle levering

Pluspunten

Snelle, nette regeling

Pluspunten

Leuke artikelen wanneer je een feest te vieren hebt!

Pluspunten

Snelle en goede levering

nee

Pieter Zeemanweg 131