3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Doosje van de kaarsjes zat niet dicht. Kapot/ open. Hierdoor vielen ze er uit. Zag er hierdoor ook slordig uit.

Pluspunten

Goede levering, goede klantenservice.

Pluspunten

Prachtig assortiment. Omdat ze unieke dingen verkopen mag de prijs ook wel iets hoger zijn. Na het bestellen netjes op de hoogte worden gehouden van het traject is ook fijn. dit gebeurde per mail en prima. ook de artikelen zelf voldeden aan de verwachtingen. AANRADER!

prijs mag altijd lager

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs. Snelle leverng

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle reactie en antwoorden. Netjes verpakt.

Had geen mail ontvangen dat het product gereed stond.

Pluspunten

Pluspunten

Antwoord op vragen en goede updates van waar pakketje zit. Mooi materiaal.

Pluspunten

Artikel netjes verpakt,correcte informatie over artikel en aflevering

Tot nu toe geen

Pluspunten

Veel mooie artikelen Snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle service! Persoonlijke bedankjes zoals verwacht.

Pluspunten

Mooie website, veel keuze en snelle levertijd.

Pluspunten

Waanzinnig leuke spullen en snelle actie na feedback

Pluspunten

Super vriendelijk en toplevering!

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt.

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke betalingswijze en heel mooi decoratiemateriaal

Assortiment decoratie aan tafel mag uitgebreider

Pluspunten

Snel duidelijk en leuk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten.

Klant meteen serieus nemen.

Pluspunten

Mooi en orgineel

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Ik vind Weddingdeco een goed bedrijf met veel keuze in materialen/producten die handig zijn op een trouwdag. Ik heb een shopmiddag door heel de stad gemaakt en kon niet vinden wat ik hier allemaal vond. Ik zou het bedrijf zeker aanraden bij andere bruiden die spullen zoeken voor hun trouwdag.

Misschien is het leuk om een bruid-noodkit in het assortiment op te nemen. Met blaarpleisters, een naaisetje, handgel, mondwater, etc. Zodat bruiden een kant en klaar pakketje kunnen kopen in een passend tasje, zodat ze voorbereid zijn op noodmomentjes op hun trouwdag. Ik was nog op zoek naar een kimono, maar de floral wit kimono is alleen gepersonaliseerd te bestellen met een besteltijd van 4 weken. Ik had hem graag zonder naam kunnen bestellen met de rest van de spullen (ik trouw 2 april a.s. dus kon geen 4 weken meer wachten). Misschien een idee voor toekomstige bruiden om de kimono ook zonder borduursel te kunnen bestellen?

Pluspunten

Zeer goede service! In eerste instantie een verkeerde slinger ontvangen, die ik toch best leuk vond en deze kon ik inruilen voor een correct ontvangen slinger. Het prijsverschil kreeg ik netjes teruggestort op mijn rekening. Vriendelijk en goed geholpen door Roxanne!

Pluspunten

Snelle levering, en duidelijke communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie website

Duidelijkere beschrijvingen van het product, bij het afgenomen product was niet vermeld dat het slechts om een papieren tafelkleed het ging voor eenmalig gebruik. Update: weddingdeco heeft contact met me opgenomen en ik heb 30% korting gekregen op het bestelde product.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht