Pluspunten

Snelle bezorging Snelle service Leuke verkoopitems

Pluspunten

Hele leuke producten en duidelijkheid over wanneer levering is

Best duur

Pluspunten

Gisteren had ik een krijtbord en een kimono besteld en vandaag al in huis! Keurig ingepakt en ook nog met een leuk rolletje pepermunt erbij. Ik was eerst een beetje huiverig over de maat van de kimono, want er stond dat het één maat is die S t/m L past en ik heb zelf XL. Maar hij past echt perfect en is heel erg mooi! Ik ga er voor mijn moeder ook een bestellen, zodat we er allebei op de ochtend van de bruiloft beeldig uitzien :-) Ook bij de spulletjes om DIY bedankjes te maken kom ik ogen tekort... meer bestellingen zullen dus zeker volgen!

Pluspunten

I have receive what i have expacted, the quality is good. Website is easy, i find i am looking for easily.

Delivery took 6 days, it might be very critical if we would alreadt had the bday celebration. However i made the irder in advance. Please take care that order taking and delivery are done in a timmly matter. I have found a small calendar as a suprise, thank you for that. I like it

Pluspunten

Alles netjes geleverd gekregen... en ook vrij vlug. Aanbod is groot en heeft ontzettend leuk spul waar je hebberig van wordt

Geen.

Pluspunten

Alles netjes conform afspraken afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling

Pluspunten

De bestelling werd de volgende dag al geleverd! Erg blij mee!

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Leuke artikelen en snel geleverd

Pluspunten

Leuk extra cadeautje bij mijn bestelling gekregen!

Afterpay

Pluspunten

Snelle levering, leuk extraatje

Pluspunten

Leuke spullen voor een normale prijs

Op de mobiele site kan je de bedankjes helaas niet personaliseren

Pluspunten

de ene dag besteld, de volgende dag in huis. het waren net die kleine jars, waar ik op zat tewachten.

n.v.t.

Pluspunten

Iets betere kleuraangeving.... Wat donkerblauw moest zijn is nogal licht uitgevallen...

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Top! En wat leuk verpakt! Dank jullie wel, zo was deze bestelling ook een kadootje! Tot de volgende keer!

Pluspunten

Snelle levering en cadeautje bij de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel verschillende spullen die je bij jullie kan kopen Het is makkelijk te vinden op de site. Het is goed geordend. Erg leuke dingen!

Ik kreeg van meerdere mensen een klacht dat je voor de cadeaubon €2,50 moet betalen terwijl hij met de post kan. Sommige dingen die niet op voorraad zijn duurt lang eer dat ze wel weer op voorraad zijn. Verzendkosten pas boven de 99 euro gratis. Dat vindt ik best hoog. Andere mensen kopen het daarom niet en kopen spullen in de winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en mooi vormgegeven site. Snelle levering en goede communicatie over levering

Ik kon de zending niet volgen, op de DHL site

Pluspunten

Snelle reactie op emails. Snelle zending van producten. Producten worden netjes geleverd.

Pluspunten

Makkelijke website, duidelijke communicatie, snelle levering

DHL! De doos is buiten neergezet voor de deur, en dus door niemand aangenomen. De bovenkant van de doos was open toen we hem aantroffen, dit is vreemd en niet professioneel.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht