Pluspunten

Super snelle service! Rond 12 uur smiddags online besteld en ik kon het dezelfde dag nog ophalen!

Simpele witte bordjes en bekertjes miste ik, gewoon die je ook in de supermarkt kon halen, maar dat zou mijn bestelling hlemaal compleet gemaakt hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Veel leuke producten. Over de levertijd kan ik weinig zeggen aangezien ik een pre-order had geplaatst.

Bij het inpakken van het pakket zou ik of meer tape gebruiken of de tape beter plakken. De doos was half open doordat de tape scheef geplakt was. Gelukkig zaten alle artikelen in de doos die ik besteld had. Een lagere minimum bestel waarde voor gratis levering zou nog beter zijn.

Pluspunten

Heel snel geleverd

Pluspunten

Groot assortiment

Pluspunten

Zeer goede snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Heldere - en vooral ook sfeervolle - site. Leuk assortiment en Zeer snelle levering!

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

Pluspunten

Leuke producten!

Pluspunten

Bij de levering zat een stukje inpakpapier. Ideaal aangezien ik het op mijn werk had laten aankomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes geleverd

Heb duidelijk aangegeven dat er niet op dinsdag kon worden bezorgd. Mocht het niet lukken dan bij de buren bezorgen. Duidelijk aangegeven bij bestelling. Desondanks op dinsdag bezorgd waardoor de verrassing eraf was voor mijn moeder die dit pakket heeft ontvangen.

Pluspunten

Snelle service, veel op voorraad

Pluspunten

ik had 4x kadobonnen van 5, en je kan er maar 1 per bestelling inleveren. hier hadden ze netjes 20 euro samen van gemaakt, en snel ook! Top! Vriendelijk aan de telefoon. en snel geleverd!

Het mogelijk maken meet kadobonnen in te leveren op de site.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke webshop

geen

Pluspunten

duidelijke site, snelle service

verzendkosten in verhouding wel erg veel, niet reeel!

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten!!

Pluspunten

Een bestelling geplaatst voor de verjaardag van mijn zoontje, bleek dat er een langere levertijd op zat. Waarop super snel gereageerd werd dat ze er voor zouden zorgen dat ik het op tijd thuis zou krijgen ! Flexibel en meedenkend met de klant, geweldig ! Zeker een aanrader. Leuke spulletjes met goede service.

Niets

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten, mooi

geen

Pluspunten

Leuke spulletjes om je feestje compleet te maken. Leuke ideeën op de site.

Pluspunten

Snelle levering, kordate tegemoetkoming nadat er een mankement met een deel van de bestelling bleek te zijn.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle bezorging. Veel producten.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht