Pluspunten

Ze waren iets vergeten maar had het binnen twee dagen nagestuurd gekregen

Pluspunten

heel fijn bedrijf, goede inspiratie, en fantastische decoratie spullen ook erg snelle levering en service top!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, superleuke verpakking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantgericht

Initieel verkeerd aantal geleverd

Pluspunten

Snelle service, goed assortiment, betaalbare prijzen.

Zou nog een mail krijgen wanneer het werd verstuurd maar heb ik nooit ontvangen. Ineens was het pakket er.

Pluspunten

Duidelijke website met leuk aanbod aan producten. Daarnaast is de site gebruiksvriendelijk en ben ik zéér te spreken over de service. Het is niet helemaal goed gegaan met mijn pakketje, maar de service vanuit Weddingdeco.nl om dit op te lossen was perfect! Zelfs al lag de fout niet bij hen.

Zorg voor een betere vindbaarheid! Na een lange avond surfen kwam ik per toeval jullie site een keer tegen, helaas had ik toen al veel dingen voor de bruiloft gekocht.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie en duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke service, op de hoogte gehouden worden over status bestelling.

Geen verbeterpunten, van mij krijgen jullie een dikke 10!

Pluspunten

Snelle levering! Product goed verpakt.

Pluspunten

Leuke artikelen, goed overzicht op de website, vlotte afhandeling, netjes ingepakt, goede levering. Kortom een service om u tegen te zeggen van bezoek op de website tot levering.

Pluspunten

Snel, goed verpakt, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Pluspunten

Snel, Vriendelijk, Origineel en Kwaliteit

Pluspunten

Originele versieringen, hip en goed betaalbaar.

Ik kan zo niets noemen, goede service en na een bestelling wordt er duidelijk gecommuniceerd over de levering.

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten. Makkelijk te bestellen.

Er was maar 1 artikel op voorraad van de transparante ballonnen. Wellicht meer voorraad? (tenzij dit toeval was)

Pluspunten

erg jammer dat artikel niet geretourneerd kan worden wanneer het niet voldoet aan de beschrijving. als reden werd gegeven dat de verpakking al open was- maar hoe kan je anders controleren of het allemaal klopt?

Pluspunten

Snelle service! Binnen 1 dag was de bestelling binnen, super!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke emails ter bevestiging

Pluspunten

Netjes te woord gestaan, service kan niet wachten tot ik onze versiering mag gaan gebruiken in juli.

Pluspunten

goed en overzichtilijk

bij de lampionnen erbij zetten of er lampjes bij zitten of niet

Pluspunten

uitgebreide collectie snelle levering overzichtelijke site

mbt duurzaamheid of verpakking iets kleinere of duurzamere oplossing vinden.Nu voor twee kleine pakjes een flinke kartonnen doos.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering en alles was mooi verpakt.

Dat je pas bij 99 euro geen verzendkosten meer hoeft te betalen is jammer. 5,95 euro verzendkosten vind ik erg veel als je het vergelijkt met andere bedrijven, zeker als je voor meer dan 50 euro bestelt.

Pluspunten

Mooie webshop, mooie artikelen, snel geleverd en goede kwaliteit! Wat je ziet op de webshop is ook wat je thuis krijgt, erg tevreden!

Pluspunten

Leuke artikelen. Wat anders dan je meestal ziet. Snelle levering.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht