Pluspunten

Snelle bezorging, leuke producten

Pluspunten

Mooie website, originele artikelen, pakket kon snel opgehaald worden en de prijzen zijn over het algemeen niet te hoog!

Is het misschien mogelijk wanneer een artikel niet op voorraad is om aan te geven hoe lang het nog gaat duren voordat die weer op voorraad is?

Pluspunten

Goed website/producten en snelle levering

Pluspunten

Snell levering, duidelijk site

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle levering

Was een beetje rommelig ingepakt

Pluspunten

netjes geleverd leuke hippe unieke producten

er zat een fout in de slinger (just sarried ipv just married), fout wordt goed opgelost, er is een nieuwe slinger onderweg

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering,

Het pakket werd bij buren bezorgd terwijl er al betaald was

geen

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn degelijk ingepakt, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Veel keuze op de website. Duidelijke uitleg en foto's.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

het zou fijn zijn als de bestelling ook bij de buren afgeleverd kan worden, zonder dat je dat moet aangeven. Het ging nu namelijk om een klein bedrag en aangezien ik fulltime werk zou het fijn zijn als het bij één van de buren afgeleverd kon worden. Nu dus 3 dagen later ontvangen, omdat toen pas een avond bezorging mogelijk was. Anders had ik het al de volgende dag bij de buren op kunnen halen.

Pluspunten

snel geleverd. in goede staat. klopt met de foto

Pluspunten

snelle levering/ leuk verpakt leuke producten in 2 keer besteld, hoefde maar een keer verzend kosten te betalen, netjes een mail gehad!

nvt

Pluspunten

Een hele snelle levering! De producten voldeden precies aan de beschrijving en waren helemaal naar wens.

Er was niet voldoende voorraad van de gestreepte papieren zakjes, waardoor ik een andere variant (Chevron) moest bijbestellen. Ik vond het jammer dat de hoeveelheid voorraad niet op de site kon zien en er pas bij het betalen achterkwam dat er niet voldoende voorraad was.

Pluspunten

Mooie website, leuke spullen en snelle levering. Ook mooi verpakt.

Prijzen zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

Leuke producten, snelle levering.

Relatief hoge verzendkosten.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering

In de doosjes met 10 vouwbare vogelkooitjes, zaten niet steeds 10 doosjes, koordjes en kaartjes. Kooitjes soms maar 9, terwijl er vaak meer dan 10 (tot wel 13!) kaartjes en koordjes in zaten..

Pluspunten

Fijne webshop, duidelijke foto's en een groot assortiment.

Bezorging via DHL vind ik minder goed.

Pluspunten

snelle levering en prima verpakt

geen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede en snelle service! Een super webwinkel met hele leuke en aantrekkelijke producten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes ingepakt, snelle levering

Verzendkosten veels te hoog, ik heb eigenlijk nog meer nodig omdat ik iets te weinig heb besteld, maar doe dit niet omdat ik dan weer €6 moet betalen.

Pluspunten

zeer vlot afgehandeld en veel moeite gedaan om de gevraagde hoeveelheid te kunnen leveren

Pluspunten

Netjes verpakt! En alles erin! Niets vergeten..

Nvt

Pieter Zeemanweg 131