Tevreden mooi spul

Gipskruid zoeter super mooi uit !

Super!! Snelle levering.

Heel blij met t kado. En zo snel geleverd goed verpakt. Echt Top. Stom van mij had de mail met korting te laat geopend. Had de zandbak met speeltjes totaal 170 euro was best aan de prijs had mij geld gescheeld. Ga zeker weer bestellen voor t volgende kado Groet Lisette

Klantenservice is niet te bereiken

De bestelling was heel snel binnen, helaas was de houten deksel van de speelbak beschadigd. Meteen een foto gemaakt en een mailtje gestuurd. Na een aantal dagen geen reactie dus nogmaals een mail gestuurd. Wederom geen reactie. De klantenservice gebeld; 3 wachtenden voor u en na dik een kwartier wachten werd me verteld dat er niemand beschikbaar was en ik de voicemail in moest spreken. Dit gedaan,‘wat wederom geen enkele reactie. Wat onwijs jammer dat hier geen enkele respons op komt, een goed werkende klantenservice behoud klanten. Nu weet ik zeker dat ik hier nooit meer iets ga bestellen en het niemand zou aanraden.

Verkeerde maat ontvangen

Mooie kaarten alleen een andere maat als werd aangegeven. Na een week nog geen reactie op mail en telefonisch een kwartier in de wacht staan en toen opgehangen.

Prachtige, gepersonaliseerde trouwaccessoires van topkwaliteit, perfect afgewerkt en vlot geleverd

Ik ben enorm tevreden met mijn bestelling bij We Love Deco BV! Ik bestelde een gepersonaliseerde enveloppendoos, een prachtig gastenboek, geloftenboekjes, bedankjes,... Alles was tot in de puntjes afgewerkt en precies zoals ik het voor ogen had. De kwaliteit is top en de details zijn echt prachtig. Bovendien verliep de levering vlot en was de service super vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve trouwdecoratie!

Originele producten

Super snel in huis en leuke en originele producten!

Slechte service

Heb al een aantal maal een mail gestuurd daar er iets mis is gegaan in het drukwerk maar heb tot de dag van vandaag niets gehoord. Ook telefonisch niet bereikbaar. Jammer dit!

mooie producten

Ik vind het mooie producten die ik binnen heb gekregen. Echter had ik de informatie niet goed gelezen van de traktatie doosjes (krijt) dat je ze zelf nog moet toevoegen ;) dus ik was verbaasd bij het uit pakken maar de verpakking is harstikke mooi en schattig erg blij mee dankjewel:)

Mooie kledinghangers

Mooie gepersonaliseerde kledinghangers voor mijn jurk en het pak van mijn verloofde. Ik ga binnenkort zeker nog meer bestelling voor mijn trouwen.

Slecht

Mijn bestelling heb ik niet compleet ontvangen, hier is een mail overgestuurd naar de klantenservice, na een week nog geen reactie. Het artikel staat wel op de factuur en is betaald. Jammer want de overige dingen die ik besteld had waren wel naar wens.

Snelle levering en top kwaliteit!

Makkelijke website en makkelijk te bestellen

Wauw een natuurlijke deo die goed werkt!

Fantastische deodorant! Werkt fijn en gewoon echt geen last meer van geurtjes

Snelle levering van prachtige artikelen

Een prachtig kraamcadeautje gevonden op jullie website. Uitstekende kwaliteit en snelle levering van het bestelde artikel. Superblij mee.

Een feest om uit te zoeken

Wat een mooie versieringen voor zoveel gelegenheden. Jammer dat er van "onze kleur" veel niet op voorraad was. Toch kunnen kiezen voor vrolijk bij elkaar passende items. Bij het uitpakken bleek een zakje confetti niet dicht te zijn, dus alles lag verspreid in de doos en door het uitpakken ook op de grond. Kostte best veel tijd en moeite om die dunne confetti rondjes weer netjes te verzamelen. Jammer, geen reactie op mail hierover, terwijl mij nu wel om een reactie wordt gevraagd. Verder prima website en snelle verzending.

Website is overzichtelijk. Een gevarieerd aanbod van leuke en mooie producten. Bestelling van het product gaat makkelijk en snel. Product (muursticker) is zoals omschreven: de kleuren komen overeen, plakt goed, makkelijk op te plakken. Product is precies zoals verwacht.

Vlotte levering,

Alles was kapot of beschadigd

Had twee speelbakken besteld, 1 was bij het uitpakke al helemaal stuk en de ander had een spijker scheef welke aan de binnenkant te zien was. De 2 kersthangers waren beschadigd omdat ze onder de bakken verpakt waren. In de doos niets van bescherming voor tijdens het transport te vinden. Heel jammer en zonde dat de kwaliteit zo slecht is. Als ze wel heel waren had ik ze waarschijnlijk ook niet willen houden want de kwaliteit voelde heel kwetsbaar, het zou zo stuk gegaan zijn in de kinderhandel.

Super snelle service

De bestelling werd snel verstuurd en bezorgd.

Super teleurstellend

Uiterst teleurgesteld in jullie service. Ik kende jullie bedrijf niet maar de site zag er keurig uit, jullie service en klantvriendelijkheid laat zo te wensen over. Ik heb jullie een mail gestuurd met de foto’s van de door mij ontvangen zending. Drie van de 5 artikelen waren kapot gegaan bij de verzending. Ik heb nog geen reactie van jullie gekregen op m’n mail. Ik heb jullie vanaf maandag meerdere keren gebeld, telkens hetzelfde bandje met aan het einde, als je aan de beurt denkt te zijn na lang wachten, de boodschap dat de verbinding verbroken wordt ivm de drukte. Het lijkt bijna een ontmoedigingsbeleid. Telkens wordt er dan gevraagd je telefoonnummer achter te laten zodat jullie zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen maar er wordt niet teruggebeld. Ik hoop dat er nu wel actie op deze review genomen gaat worden. Groet, M van Rijn

Zeer snelle levering, heel mooi gepersonaliseerd product en goed zorgvuldig verpakt bij verzending!

Fijne site!

Heb al regelmatig wat besteld. Sterke levering, goed verpakt. Vaak kortingen.

Hele snelle levering, alles prima in orde!

Hele snelle levering, alles prima in orde!

Slecht

Zijn met de jaren zwaar achteruitgegaan in levering, spullen en communicatie !!

Product netjes verpakt, tevreden

Alles in huis hier!

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het op de website staan! Ben goed op de hoogte gehouden & de bestellingen zijn rete snel verstuurd!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht