Filter

Super tevreden

Fast & reliable

Good price, but i wish to have more choice in the assortment. Thanks

Super kwaliteit en snelle verzending!

Erg blij met hoe snel je het pakketje ontvangt, over de kwaliteit is er ook niets te zeggen! Alles gaat naar wens!

Goede klantenservice!

Ik had een probleem met mijn bestelling en dit werd meteen opgelost! Bedankt!

Zeer snel, duidelijk en correct!

snelle correcte levering

Wat ik bestelde voldeed aan mijn verwachtingen. Het was exact zoals omschreven en werd zeer snel geleverd, zelfs in België.

top

Snelle levering, prima product!

Kwalitatief, ruim assortiment en snel

Ik bestel al een hele lange tijd mijn spullen voor mijn bedrijf maar ook privé bij deze toppers. Ze hebben een onwijs ruim assortiment, kwalitatief heel goed en snel in verzenden. Heel blij & een absolute aanrader!

Perfecte producten, snelle levering

Producten zijn zoals beschreven, perfect voor onze bruiloft.

Tevreden

Nette snelle levering

originele artikelen en snelle levering

rugtas voor baby gekocht met naam. Erg leuk geworden en de kersverse ouders zijn er blij mee; snelle levering

Snelle levering en exact zoals de foto

Personalisatie van de rugzak verliep super vlot en het resultaat is erg geslaagd, heel mooi geborduurd! Snelle en correcte levering. Prijs kwaliteit tevreden.

Blij met bestelling, mooi en goede kwaliteit

Snelle levering en mooie spullen, blij mee

Superfijn bedrijf

Alles top: service, kwaliteit en prijs.

Snelle levering Mooi resultaat Voldoet aan de verwachtingen

Always Excellent

Always when I have a party, I order at We Love Deco and I never regret of it! Good quality, fast shipping and amazing customer service!

Mooi product & snel geleverd

Voor een huwelijkscadeau heb ik een gepersonaliseerd tegeltje besteld. Het tegeltje is mooi afgewerkt en precies zo geworden als het voorbeeld. Ook is het binnen 2 dagen thuis geleverd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en raad zeker aan om hier wat te bestellen, want ze hebben superleuke spullen!

Snelle levering en mooie spullen

Ze hebben altijd mooie spullen, de levering is altijd snel en netjes ingepakt

Goede service en snelle levering, top!

Heel blij dat ik bij We Love Deco nog een jurkje gevonden heb voor mijn dochtertje dat ik heel graag wou en nergens anders meer vond! Daarbovenop nog een goede koopervaring en snelle levering. Super!

Matig

Levering snel! Materiaal is vlot kapot

Snel levering

Heel leuk idee! Praktische uitvoering iets minder

Wij hebben gekozen voor de stoepkrijt verpakking met stoepkrijtjes. Heel leuk gemaakt, snel geleverd en inderdaad makkelijk in elkaar te zetten. Sommige verpakkingen hadden toch wel een plakbandje nodig maar dat mocht de pret niet drukken. Wat ik wel jammer vond is dat van iedere verpakking stoepkrijt er wel een aantal gebroken waren. Misschien beter om er 1 of 2 extra te bestellen om dat te voorkomen.

Snelle bezorging, alles ziet er super netjes uit! Uitnodigingen, bedankjes en gastenboek hier besteld en over alles helemaal tevreden en hoge kwaliteit.

Snelle correcte levering

Mooie traktatie, iedereen enthousiast

Fijne snelle levering, mooie thema decoratie,

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ