Filter

Geweldig!

Ik heb al meerdere producten besteld voor mijn bruiloft en een aantal producten laten personaliseren. Alles is erg netjes geleverd en een super goede kwaliteit. Wanneer je toch niet tevreden bent over je aankoop kun je dit gemakkelijk retour sturen, echt geweldig! Daarbij zijn bepaalde producten soms aan de dure kant maar dat is het echt waard. Ik ben heel blij met deze website en de aankopen die ik heb gedaan, ik weet zeker dat het mijn bruiloft nog perfecter gaat maken!

Ondersteboven bedrukt en los in een veel te grote doos gesmeten

Vooropgesteld, al jaren ben ik een tevreden klant. Maar deze zending… voor het eerst was het een totale chaos en de chocolade-bedankkaartjes onbruikbaar. Ik begrijp niet waar dit ineens vandaan komt

Ontevreden stickers verkeerd gedrukt

Stickers verkeerd afgedrukt (unicorn voor de helft op de sticker) en na het sturen van een mail en foto wordt er gezegd ‘sorry maar dit is door u verkeerd ‘ingesteld’. Het enige wat ik heb gedaan is een naam ingevoerd en leeftijd. Het gaat maar om 1 velletje en er werd niet eens een ‘gepaste oplossing’ geboden. Zeer ontevreden. Naast de stickers heb ik ook andere decoratie spulletjes gekocht en in het verleden ook…dat gaat niet meer gebeuren!

Super mooi spandoek

Voor de geboorte van ons zoontje een spandoek ontworpen. De spandoek is super mooi geworden. Goede kwaliteit en snelle levering, top!

Top bedrijf, snelle levering en een goed product!

Ik had menu kaarten nodig voor mijn 21 diner. Ze hadden een heel mooi dolce vita design. Ik kon de tekst gemakkelijk aanpassen en het werd snel geleverd. Ik ben heel tevreden en zou zo nog een keer bij jullie bestellen!

Een mooi product en snel geleverd.

De bloeipotloden waren goed verpakt en het kaartje zag er mooi uit. We kregen alleen maar positieve reacties. Nu afwachten hoe ze gaan bloeien.

Heel blij mee, werkt als behoren

Schandelijk

Ik heb een gepersonaliseerd baby badjasje in het blauw besteld. Het jasje blijkt grijs te zijn. Tijdens meerdere contacten met het bedrijf werd mijn klacht niet gehoord. Zij bleven bij hun bewering dat het jasje blauw is en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet teruggenomen worden. Wel werd mij een korting van 25% aangeboden. Dit is in mijn ogen toegeven dat er iets niet klopt. En dan zeggen ze ook nog dat dit service is. Niet dus.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie producten met goede kwaliteit. Goede en vriendelijke klantenservice en snelle levering

Super mooie koffertjes

De koffertjes met eigen design hadden een mooie afdrukkwaliteit. Zeer tevreden van her resultaat en de tijd tussen bestelling, maken en levering.

Super snel en netjes!

Mijn bestelling kwam zeer vlot aan en alles zag er keurig ui! Heel blij mee:)

De gepersonaliseerde memorybox werd heel snel en netjes geleverd. Super cadeau voor een bruiloft.

Product zoals beschreven en snel verzonden.

Prachtig!

Gepensioneerde enveloppen kist besteld en die is zo mooie !!! Ook onze spiegel sticker is mooi en een zeer goede kwaliteit, we hadden nog enkele andere dingen besteld en die zijn ook mooi en goed van kwaliteit . Zeer tevreden van mij artikelen en een goede service . Alles is mooi en stevig verpakt .

Niet voor herhaling vatbaar

Als ceremoniespreker heb ik regelmatig extra decoratie nodig voor mijn koppels. Helaas werd de bestelling nooit geleverd en moest ik een koppel teleurstellen.

Snelle levering, oke kwaliteit

We hebben voor de getuigen de wijnkratten besteld. De kwaliteit is niet even constant, je ziet duidelijke verschillen tussen de 2 dozen terwijl ze identiek zouden zijn. Daarnaast is de afwerking ook niet even netjes, splinters hier en daar en wat nietjes die niet goed erin zaten. Gelukkig waren ze niet heel duur en is het nog steeds een mooi gebaar. De levering was erg snel, zelfs inclusief het personaliseren van het product

Doosjes zijn erg mooi maar er mag wel duidelijker bij staan dat het NIET met de krijtjes erin word geleverd.

Niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Morgen zou me dochter mogen trakteren maar kan nu alsnog wat anders gaan halen en mocht die bestelling alsnog komen kan hem niet annuleren want is gepersonaliseerd .. 50 euro naar de knoppen

Leuke traktaties , super blij mee

Super mooi

Bestelling was super leuk en zoals verwacht en snel geleverd. Ik kom er een paar te kort dus die ga ik van de week nog bij bestellen

Goede klantenservice

Er was een duidelijke communicatie. Snelle antwoorden en het juiste werd voorgesteld en geregeld.

Effortless

Beautiful designs and even better execution, and all delieverd on time. Thank you guys for making my husband's 40th extra special with amazing decoration materials.

Mooie welkomstborden

Wij bestellen regelmatig welkomstborden, deze zijn erg mooi en van goede kwaliteit.

Slecht geregeld

Bestel je krijt en krijt verpakking . Past het niet in elkaar .

Super leuke mooie versiering besteld

Super snelle levering en hele mooie kwaliteit. Mijn dochter haar eerste verjaardag zal schitteren.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ