Filter

Goede service, mooi speelgoed

De site gaf netjes aan dat het een pre-order was. Ondanks dat was het pakketje toch binnen een week binnen. Kwalitatief echt goed speelgoed. Wat is connetix-tiles gaaf!

Goede service, mooi speelgoed

Product was sneller geleverd dan verwacht (pre-order).

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn product werd snel verzonden, het zat netjes verpakt en het is van goede kwaliteit (kinder fauteuil jollein)

Duidelijke communicatie, pakje prima in orde!

Duidelijke communicatie, pakje prima in orde!

Mooie online winkel!

Mooie online winkel! Betrouwbaar en divers!enig minpuntje bij een reservering word je niet echt op de hoogte gehouden wat de status van het product is, dit zou nog een puntje van verbetering kunnen zijn. Verder top!

Mooie online winkel!

Snelle levering, goede kwaliteit

Na mijn bestelling werd het product snel geleverd (jollein kinder fauteuil). De product was netjes ingepakt en is van mooie kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Producten snel geleverd, erg mooi en mijn zoontje speelt er veel mee.

Ik zou party deco aan iedereen aanraden ! Mooi materiaal en een uitstekende klantendienst. Hun service is uitstekend!

Producten snel geleverd, erg mooi en mijn zoontje speelt er veel mee.

Mooi product

Mooi product. Erg tevreden met de snelle levering.

Mooie webshop met kwaliteitsvolle produchten. Mijn bestelling werd snel verstuurd

Geweldige webshop

Snelle verzending, regelmatig eens een leuke actie en heel fijne spulletjes! Zeer tevreden klant van Kidsdeco! Telkens opnieuw loopt alles super!

TOP speelgoed van een TOP winkel

Het is fantastisch, is zeker niet goedkoop maar je koopt wel super kwalitatief speelgoed. Wij gaan dus zeker nog een uitbreiding bijkopen :-) Super snelle levering!

Goede service en heel uitgebreid assortiment. Alles was ruim op tijd binnen!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ