Filter

Leuke etiketten

Leuke etiketten voor wijnfles. Snel geleverd. Was eerst niet helemaal duidelijk dat het zonder de wijn werd geleverd.

Redelijk goed

Na een week nog geen pakket, ben ik er zelf achteraan gegaan. Zeer snel en goed contact met de klantenservice en ben goed geholpen. Een minpunt vind ik wel dat ik zelf navraag moest doen ipv dat er met mij contact opgenomen werd. Toen het eenmaal geregeld was, ging het vlot.

Helemaal geweldig

Super snel geleverd! En ze waren perfect

Zeer snelle levering, top!

Heel gemakkelijk om te bestellen en een zeer snelle levering, top!

Super mooi

Mooi gemaakt en netjes geleverd. Mommy to be is er blij mee. Ze vond hem erg mooi.

Verrassend veelzijdig

Het is altijd leuk, een pakketje van Welovedeco. Al vaak gebruik van gemaakt. Mooi assortiment. Snelle levering.

Super decoratie

Alles was top die ik besteld en heel vlot ontvangen heb

Snelle levering & top kwaliteit

Een memory box besteld en het eindresultaat is echt beter dan verwacht. Ook de levering is super snel, wat ideaal is voor een kraamcadeau.

Perfect!

Mooi en leuk product. Snel geleverd volgens afspraak.

Uitstekende service goede communicatie

Een deel van mijn bestelling had vertraging maar ik werd direct geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Goede communicatie en oplossing door het schrappen van 1 van mijn producten had ik de rest optijd binnen. Erg blij met de bestelling en gepersonaliseerde producten. Met name toilettassen.

Mooi en op tijd geleverd

Helemaal goed.

Fijne makkelijke site. Gebruikvriendelijk!

Uitstekende service

Ik had een gepersonaliseerd item besteld uit glas, was nogal groot en delicaat. De levertijd klopte, en het item is aangekomen en zag er perfect uit. Goed afgewerkt en heel goed verpakt.

Altijd super

Alle bestellingen zijn altijd zo netjes afgehandeld en snel verzonden. Altijd met aandacht ingepakt en als er iets mis is, heel fijn contact

Super mooie dingen!

Voor onze bruiloft heb ik diverse deciratie besteld. Het is allemaal zo mooi en pst helemaal in het thema. Ook het gepersonaliseerde gastenboek en enveloppen door zijn prachtig. Ik heb ook verschillende posters besteld, de kwaliteit hiervan is super! Stevig papier en mooi geprint.

Snelle en goede service

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd.

Ik bestelde mijn order iets voor 22:00 uur. En ik had niet verwacht dat het de volgende dag in huis zou zijn.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Heel mooi assortiment

Onwijs leuke spulletjes te koop! Mijn bestelling werd snel verzonden, blij mee!

Heel tevreden

Heel tevreden van het ruime aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

Heel mooi !!

Heb een hout schijf besteld voor men bruiloft om de ringen aan het hangen. Is heel mooi,ook de gravering van onze namen vind ik heel mooi gedaan en duidelijk. Heel goede verzorgde verzending en snel ! Dank jullie hiervoor !

Zo ontzettend blij met onze raamsticker. Super snel geleverd. Helemaal zoals we hem wouden hebben.

Super mooi en super snel!

Persoonlijk spaarpotje besteld, twee dagen later al in huis. Heel mooi!

Leuke producten, snelle levering!

De artikelen die ik had besteld vielen goed in de smaak! De kleuren kwamen ook goed overeen met de foto’s. Snelle levering.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ