Filter

Super shop

Hele fijne webshop en leuke producten

Perfect geleverd mooie producten!

Gemakkelijke site om mee te werken . En heel leuke producten. Zeer snelle levering van producten op maat !

Origineel cadeau met super service

Na kort contact met de klantservice werd mijn 'wedding'-deco omgebouwd naar 'jubileum'-deco waardoor ik hele originele presentjes had voor de gasten.

Super!!

Super producten en snelle service!

Slordig geleverd

Mijn diy pakket lag gewoon los in de doos tussen de andere spullen. Hierdoor waren er twee glazen buisjes gebroken omdat deze geen bescherming hadden.

Goede kwaliteit en eenvoudig te bestellen

Snel en eenvoudig via de website een mooi gepersonaliseerd cadeau besteld. Helaas een paar dagen later geleverd dan vooraf aangegeven maar gelukkig nog net op tijd.

Geweldige decoratie, je krijgt wat je besteld.

Mooie taarttopper, enveloppendoos, versiering, ring security box en naamkaartjes. Ziet er goed uit en kwam goed en snel aan.

Mooi aanbod, snel verzonden

Helaas niet het verwachte resultaat

Ik was super blij met mijn keuze voor de corsage en ook dolblij dat ze binnen kwamen maar meer dan de helft van de corsages vielen af, speldjes bleven niet zitten en daarnaast waren er echt veel beschadigd. Ik ben eigenlijk altijd erg snel tevreden maar dit was helaas een beetje een domper omdat we zo blij waren met het originele idee met de corsages

Alles perfect verlopen.

Alle goederen zijn zoals gewenst. Communicatie verloopt heel vlot en vriendelijk. Ik raad iedereen aan hier te bestellen.

GEWELDIG

Super fijn contact met de werknemer(s) Snelle antwoorden! We hadden een naambordje besteld voor aan de voordeur en het had echt niet mooier kunnen zijn. Precies zoals voorgesteld en de aanpassing die ik gevraagd had is ook goed nagekomen! In een woord .. TOP

Zoveel keus,persoonlijk en betaalbaar !

Veel keus en in iedere prijsklasse. Eigen ontwerp makkelijk zelf te maken en binnen een paar dagen,goed verpakt thuis bezorgd. Ik raad het iedereen aan !

Nvt

Hier ga ik vaker bestellen

Super service, de volgende dag was het al bezorgd. Netjes ingepakt. Leuke webshop!

Voldoet volledig aan verwachting

Positief, bestelde ziet er uit zoals op site omschreven en weergegeven. Levering was spoedig en zoals gecommuniceerd

goede service

Goede service!

Uitgebreid en verrassend assortiment

Op de mooie website zijn veel artikelen te vinden. Ook de minder standaard decoratie artikelen. Heel uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Wat leuk en origineel!

Super leuke kraftdoosjes met een zelf ontworpen sticker. Inhoud: zaadbommen! Hoe origineel! Maken we de wereld een beetje mooier met een mix van bloemen.

Ervaring Merci bedankje op gepersonaliseerd kaartje

Helemaal naar wens! Deze cadeautjes zijn altijd een succes. Al 2x voor een trouw in de familie/schoonfamilie laten maken als bedankje, Iedereen vond het telkens geweldig.

Mooie producten en snelle levering.

Titel zegt genoeg!

Prima ervaring

Snelle service, netjes verpakt en vooral heel blij met mijn aankoop. Ik had de aankoop heel snel in huis!

Heel mooi resultaat

Heel mooi resultaat en snelle service

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van het bestelde product!

Hele leuke spullen

Ik heb nu drie bestellingen gedaan bij weddingdeco en alles was naar wens.

Goede kwaliteit, slecht levering

Mijn bestelling was volledig en de kwaliteit is goed. Jammer genoeg werd er geen zorg gedragen voor mijn bestelling. De buisjes waren stevig ingepakt. De flesjes daarintegen lagen los onderaan in de doos zonder bescherming. Hierdoor is 1 flesje gebroken, wat een mirakel is dat het er maar 1 was. Ook stond nergens op de doos fragiel ondanks dat er GLAZEN flesjes in zaten.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ