Filter

Snelle levering en goede kwaliteit

Besteld in het weekend en begin van de week netjes geleverd. Leuke artikelen om je kraambezoek te verrassen met een leuk presentje.

Matig

Helaas had de herinneringenbox heel veel splinters, niet mooi afgewerkt. Jammer!

Superrrrr

Hele snelle service. Heel leuk verpakt en n persoonlijke groet

Mooie kaartenbox

Mooie kaartenbox, goed verpakt. Precies zoals de afbeelding.

Positief!

Mooi vloerkleed en snel verzonden.

Super geregeld en netjes verpakt bezorgd. Goed telefonisch contact gehad.

Goede services

Mooie opmaat gemaakte producten, waarbij als er iets mis is, snel gehandeld werd.

Duidelijk, netjes. Snelle, goede levering. Heel tevreden met de Wobbel.

Altijd de kwaliteit en service die je hoopt

Al meerdere producten met veel plezier mogen ontvangen. De kwaliteit is altijd prachtig en de producten matchen ook leuk!

Super leuke spullen en overzichtelijke website! Volgende dag de spullen in huis, helemaal top

Heel mooi assortiment!

gehele bestelling goed aangekomen, in correcte staat. alleen weinig info over het verzenden zelf. maar mits het niet dringend was, geen enkel probleem. dank je wel

Maakt de bruiloft af!

Leuke spullen, niet duur. Erg leuk de akte voor de kinderen!

Ik heb al vaker besteld & ben nooit teleurgesteld geweest. Kwaliteit is top, webshop die voor zichzelf spreekt. Wij zijn tevreden klantjes. En zeker onze kleine (b)engel

Super snelle service en klantvriendelijk.

Mooi speelgoed

Hout fruit van Konges slojd gekocht, ziet er erg mooi uit.

Beter dan verwacht

Alle persoonlijk ontworpen spullen werden veel sneller geleverd dan was aangegeven. De kwaliteit van de spullen is ook ver boven de verwachting. Jammer dat ik maar 1 keer trouw, anders zou ik deze winkel zeker opnieuw raadplegen voor de deco op mijn huwelijksfeest

Suoer geweldig

Ik bestelde ballenbak ballen waren binnen een 1.5 dag binnen. En supee kwaliteit voor een klein prijsje

Heel goede webshop

Snelle levering, mooie producten en een eerlijke prijs. Heel tevreden van mijn aankopen

Heel mooi!

Precies wat er beloofd is! Hele mooie en kwalitatief goede producten.

Super snel en goed geregeld

We konden makkelijk bestellen. Onze bestelling was goed volgbaar en op tijd in huis. De bestelling was hetzelfde als op de plaatjes.

Very good experience!

Very good service and great product quality!

Snelle levering en altijd goed verpakt

Ik heb al regelmatig hier besteld en het is er meestal de volgende dag al. Alles zit netjes verpakt, nog nooit 1 gebroken buisje gehad, en ik heb er al honderden besteld in de loop der jaren. Top service!

Prachtige caketopper van hout met naam!

Mooie caketoppers besteld met naam. Snelle levering en ziet er op de taart heel leuk uit.

Super snelle Service

Super snelle service, goed verpakt en goede kwaliteit. Kortom, super!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ